Şimdi Ara

Xiaomi, şarj süresini sadece 5 dakikaya indiren teknolojisini tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım piller süper kapasitörlere evriliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    Apple 10 yıl sonra geçer. Tanıtım hyper max super pro şarj der başlık birde

• snapdrgn S kullanıcısına yanıt
    acil durumlarda işe yaramaz diyorsun, ya da telefonu şarjda bırakmak istemeyenler için. ayrıca otomobil bataryalarında da kullanılacaktır. gerçekten kimsenin ihtiyacı yok. bu teknolojiyi çöpe atsınlar

• Benim telefon hızlı şarj bile desteklemiyor millet uzayda

• Watt

• Bütün telefonlar aynı klasmanda ayırt edici özellik sarj hızı ve Çin malı kalitenin sembolü artık

• Semihh16 S kullanıcısına yanıt
    hemen sonra ki yıl da Samsung kopyalar.

• Bence 5 dk şarj fazlasıyla yeterli. Artık batarya miktarını arttırsınlar. Full oynayarak günlerce şarj ettirmeyecek telefonlar şart oldu.

• Telefon kutusu içerisinde geliyordur umarım. 5 dk güzel, yeterli.

• Xiaomi, şarj süresini sadece 5 dakikaya indiren teknolojisini tanıttı

• Helal olsun xiaomi ye Apple ve Samsung da anca izlesin. Valla çinliler yazılımı da çözerse bu iş başka boyuta gitti artık.

• Hangi modellere gelcek acaba a

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Millet sanıyor ki direk 500W veriliyor pile.

Ulan adam argeye milyar milyar dolar harcayıp dünyanın patent parasını döküyor. Arkasında dünya kadar teknoloji var. Bizim millet yine "5W Usb ile şarjedin" diyor tam kafayı yemelik.

6-7 aydapili öldürecek bir şarjı adam piyasaya sürer mi? Düşük şarj öldürür pili. Yanında gelenle şarj edin o kadar!

• O değil de zaman zaman su mevzu aklıma geliyor. Telefon alacaktım. Internetten baktım xiaomi 3 4 ler mi ne varmış. Araştırdım. Gittim telefoncuya. Dedim telefon lazım bana. Xiaomi marka var mı? Bana dedi öyle cin markalarını ne yapacaksın? Boşver Samsung verelim sana. Bu da böyle dandik bir anımdır işte 😌

• romedon kullanıcısına yanıt

aynen bende de 12t var. hızlı şarj olayı büyük nimet resmen. bir kere alışanın da bir daha vazgeçebileceğini sanmıyorum. bundan sonraki telefonum da min 120w olur hatta piyasada hangisi en yüksekse gider onu alırım. vazgeçilmez oldu benim için resmen.

• Şunu merak ediyorum. Isınma sorununu nasıl çözüyorlar.

300 watt dediğiniz için tam emin olmamakla birlikte 25 volt 12 amper güç yada 30 volt 10 amper güç lazım.
    Bir oyuncu laptop adaptörü gücüne yakın. Bu adaptörler tam perfonmansta ısınıyorlar. Ayrıca 10 watt şarj desteği olan 5 volt 2 amper adaptör ü olan telefonumda hızlı şarj esnasında ısı artışı bariz belli hem bataryada hem telefonda.
    Şimdi 10-12 amperden bahsediyoruz.
    Bu amperi geçtim 2 amperi dandik bir kabloyla iletmeyi denediğizde kablo yanar. Yada telefonda dandik kablo ile hızlı şarj aktif olmaz. En iyi Kablo ufacık bir zarar görsün yine 10 -12 amperle olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkartılabilen telefonlar kadar şarjı çabuk dolan cihaz yoktu. Dolu bataryayı tak geç. Diğer bataryayı farklı cihazda şarj et.

Not: İronidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple da yavaş yavaş denemelerini yapıyor. 140W ile Macbook M2'i şarj etmek mümkün. Başarılı sonuç alırsa diğer ürünlerine de aktarır bunu.

• msegmx M kullanıcısına yanıt
    Samsung'da kaç yıldır 45w şarj var, iPhone 30w adaptör satıyor telefon maksimum 25w alıyor o da yüzde ondan kırka kadar mı ne.

• Bu kadar hızlı şarj bana sağlıklı gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.