< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi, şarj süresini sadece 5 dakikaya indiren teknolojisini tanıttı (3. sayfa)
-
-
Şuan 67watt mi 11T kullanıyorum, inanılmaz güzel bir şey. %23 iken elimi yüzümü yıkadım, dişlerimi fırçaladım üstümü giydim %50 oldu kısa sürede. Hızlı şarj zararlı diyenleri engelleyin geçin. Daha önceki telefonum da mi 10 lite idi, o da 33watt şarj oluyordu pili 2,5 yılda çok az etkilendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be reyiz büyük resmi görmüşsün.
İstersen 1w hızında şarj et, 2 sene sonra bir telefon pili çöp oluyor zaten.
Apple yapsak şak şak, Xiaomi yapsa mundar mundar.
-
Xiaomi 12t pro kullanıyorum. 120 watt bağımlılık yaptı resmen. 20 dkda 0'dan 100'e şarj ediyor. Bundan sonra bu hızın altında bir telefona geçmek eziyet gibi hissettirir artık. En az 4 sene kullanırım muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pili öldürüyor diyenlere ilk defa iyi tepki verilmiş, bu beni mutlu etti. Pili korumak için pili bir çok hücreden oluşturmak veya güç kontrolünü telefondan adaptöre taşımak gibi çözümler üretiyorlar, üreten mühendis de düşünüyor bu durumu. Apple ve Samsung bekleyip yavaştan vererek kitleyi peşinde tutuyor, heyecan vs. yaratmak için tamamen. Zaten özellikle Apple'ın kemik kitlesinin çoğu (Çoğu diyorum, üzerinize alınmayın.) teknolojideki yeniliklerden bihaber, ondan geciktirip yavaştan vermek onları daha uzun tutmaya yardımcı oluyor. Hızlı şarj kullanan bilir ne kadar büyük bir nimet olduğunu.
-
Note 11 Pro 5G telefona sahibim 67 wat ile 45 dakikada şarj oluyor. Bu bile benim için çok hızlı.
-
Hızlı şarja muhalefet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon hızlı şarj olsun batarya çabuk bitsin yeni orjinal batarya araki bulasın sonra telefon değişsin..ne ala memleket
-
ben kendim test ettim bunu iphone 6s kablosu ile iphone 11 şarj ettiğimde yaklaşık 3-4 saat dolmadı bile 30 W USB ile yapınca 40-50 dk full doldu
fiyatı 920 tl diğeri 20W Usb 130 tl peki konu ne o zaman ne kadar ekmek o kadar köfte... /şimdi yeni düzen cihazdan sonra adaptörünede 1000-2000-4000 tl ödetmek için güzel hareketler.
-
Valla Apple'cı değilim. Sadece fikrimi söyledim bilgim ölçüsünde. Yanlış biliyor da olabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X