|
Bildirim
Her hızlı şarj haberinin altında pili öldürüyor diye yazanlar oluyor. Bundan neden vazgeçemiyorlar anlamıyorum. Pili öldürdüğünü onlar bilmiyor mu, önlem almıyor mu, sadece watt mı yükseliyor, hiç mi başka teknoloji yok içinde? 10 watt hızlı şarj diye tanıtılırken 18 watt ile şarj olan telefonumu aldım. 4 yıl bitmek üzere daha pili yeni yeni bozulmaya başladı. O da öyle hissediyorum. Şak diye kapandığı falan yok. O zaman 18 watt için pili öldürüyor diyorlardı, 40 watt çıktı aynı şey, 67, 120, 150, 210, 240 ve şimdi 300 çıktı pili öldürüyor da öldürüyor. Elimdeki telefonu inşallah yükseltirsem 500 watt varsa 500 watt alacağım. Hiç sanmıyorum ama her yıl pil değiştirsem bile umurumda değil.
|
Herkes senin gibi düşünseydi hala taş devrindeydik
|
Vay be o şarj teknolojisini üreten adamlarda bunu bilmiyor ve önlem almıyor zaten
|
Apple 10 yıl sonra geçer. Tanıtım hyper max super pro şarj der başlık birde
|
Pil öldürme diye bişey yok hücreler geliştiriliyor.
|
Wolt......
|
Hey maşşallah. Bende xiaomi 12t pro var 120w ile inanılmaz hızlı şarj oluyor. 15 dakikada %100 e çıkarıyor %15 den. İnanılmaz hızlar bunlar
|
Apple işi çok güzel öğretti bu Çin'lilere. Atı alan da Üsküdar'ı geçti. |
Samsung note 7 faciasindan sonra hizli sarj konusunda yogurdu ufleyerek yiyor biraz hizlanmasi lazim 45w suan iyi ama s23 ultra gibi bi telefon minimum 75w gibi bi degerle gelmesi lazimdi diger cinli firmalar 240w seri uretime gecti bile cok degil 2-3 sene sonra orta segmentte de 100w ve uzerini gorecegiz 10-15dk da fulleyecegiz cihazlari sarj problemimiz olmayacak.
Not: Androidciler icin konusuyorum apple muhtemelen 4 5 yila anca gecer 100w civarina |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Apple işi çok güzel öğretti bu Çin'lilere. Atı alan da Üsküdar'ı geçti. |
Yakında 1000 watt filan bekliyoruz. Şarj zımbırtısına sokmadan yaklaşınca hissederek işi bitirecek. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperchondriac -- 28 Şubat 2023; 12:19:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Black shark 4 120w depremde çok iş görüyor. Maşallah. Çin firmaları süper iphone samsung çöp. Bu arada 2 yıldır kullanıyorum piline hiç bir zarar vermedi performansı düşmedi hatta ilk günlerden daha iyi şuanda. Isınmada telefonda olmuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 28 Şubat 2023; 12:31:8 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Lon3Ly -- 28 Şubat 2023; 13:14:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |