Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon almamın vakti gelmişken biran önce çıksın
  • Arkadaşlar Ürün Türkiyeye Gelmeden Belki Yurtdışından alabilirim ama hangisi iyi sizce

1. Seçenek

2. Seçenek

• Beyler alıp almama meselesi ne kadar çok marka olursa rekabet fiyatlara yansır gm de avucunu yalar inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Hem güzel hem de bayağı ucuzdu. Benim de gözüm kalmıştı...

Şimdi bir de tablet çıkaracaklar. En kısa zamanda gelsinler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasaya direk Xiaomi diye girerler herhalde. Distribütörlüğü kime verecekler acaba. Bu işleri bilen bayağı bir firma talip olur.

İnşallah tüketicilerin hayrına olacak bir firma olur ya da daha da güzeli gelip kendileri bir firma kursunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

200. Oldum ben kredi çekmeye gidiyorum gelene kadar borcun yarısını odemiş oluruz

Bu arada adamın biri xiaomi Türkiye fan sayfası bize ulaşsın demiş gözden kaçmasın

Ulaştım hocam adama bu konuyu attım yorumları çevirmiş heralde, adam çok sabırsızlar çok heyecanlılar dedi bu konudaki arkadaşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam piyasaya direk Xiaomi diye girerler herhalde. Distribütörlüğü kime verecekler acaba. Bu işleri bilen bayağı bir firma talip olur.

İnşallah tüketicilerin hayrına olacak bir firma olur ya da daha da güzeli gelip kendileri bir firma kursunlar.

Büyük ihtimal kendileri getirecek gibi duruyor. Kendileri getirirse vay Samsung'un HTC'nin haline..
  • aslında bunda apple in da payı var türkiye kimsenin aklına gelmezken apple ülkemize gelince bir şekilde tanınmış olduk

• Photoshop kullanmayı bilen arkadaşlar bana PM atabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Büyük ihtimal kendileri getirecek gibi duruyor. Kendileri getirirse vay Samsung'un HTC'nin haline..

kendileri girecekler bazı arkadaşlar zamanında disbiritörlük almak için yoğun çaba sarfetmişti ama firma pazara kendi adıyla kendisinin gireceğini söylemişti sonunda geliyorlar. farkıdnaysanız açıklanan ülkelerin hepsi yeni gelişen yada teknoloji konusunda aç ülkeler. bu ülkelerde iphone satışları önceki yıla göre yüzde ellilerin üzerinde arttı. Bakalım iphone katili olabilecek mi D:

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle yaparlar. :)

Diğerleri de ne halleri varsa görsünler.

• Bize imza yapacak adam lazım. PM!
  • Fazlasıyla geç alınmış bir karar...

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Hocam sizler de alemsiniz.

Hem uygun fiyatlı hem de herkesin kullanmayacağı bir telefon istiyorsunuz.
    Adamların satışları düşük olacaksa neden gelsinler ki.
    Ya da gelip az satış yapıp gitmelerini mi istiyorsunuz?

Satabildikleri kadar satsınlar hocam. Televizyon, tablet gibi diğer ürünlerini de getirsinler ülkemize.
    Fena mı olur...

Özellikle televizyonlarında gözüm kalmıştı. İnşallah TV de gelir.

Ben uzun zamandır araştırıyorum fakat MiTV'nin bırakın türkçe menüsünü daha ingilizce menüsü bile yok soran arkadaşların aldığı cevap ise menülerin yazılardan değil resimlerden oluştuğu o yüzden henüz dil çevirisi yapılmadığı.
    Ben de MiTV almak istedim hatta elimde getirtecek imkanda vardı fakat dil desteği olmadığı için erteledim.
    Uzun lafın kısası kanımca TV hariç diğer ürünlerin ülkemize giriş yapması muhtemel.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

aslında bunda apple in da payı var türkiye kimsenin aklına gelmezken apple ülkemize gelince bir şekilde tanınmış olduk

Ne alakasi var bunun apple ile o mantikla dusunursek ilk nokia ve samsung getirdi turkiyeye telefonlari ilk onlar ornek oldu daha sonra apple htc gibi firmalar gelmrye basladi

• Sonbahara sarkar, direk Mi3s ile gelirler

Mi3s nasıl olacak bilemiyorum, ama Snapdragon 805, 3GB RAM olur. Baz versiyonunu 32GB'dan başlatabilirler gibi geliyor. Üst versiyonu da 128GB olabilir. Ekran boyutu 5.2-5.5 inç olabilir. Bu konuda ortaya çıkmış bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Sonbahara sarkar, direk Mi3s ile gelirler

Mi3s nasıl olacak bilemiyorum, ama Snapdragon 805, 3GB RAM olur. Baz versiyonunu 32GB'dan başlatabilirler gibi geliyor. Üst versiyonu da 128GB olabilir. Ekran boyutu 5.2-5.5 inç olabilir. Bu konuda ortaya çıkmış bir şey var mı?

Büyük ihtimal ekran 5 inç olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

aslında bunda apple in da payı var türkiye kimsenin aklına gelmezken apple ülkemize gelince bir şekilde tanınmış olduk

Ne alakasi var bunun apple ile o mantikla dusunursek ilk nokia ve samsung getirdi turkiyeye telefonlari ilk onlar ornek oldu daha sonra apple htc gibi firmalar gelmrye basladi

Gionee nin de var hatta . Potansiyeli gösterdik milyondan fazla(general mobile iddiası) cihaz getirdi onlar da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Gionee nin de var hatta . Potansiyeli gösterdik milyondan fazla(general mobile iddiası) cihaz getirdi onlar da

Aynen ben en cok gionee ve gm'in etkiledigini dusunuyorum
    Eger bundan daha ucuz bir fiyata getirirsek cok satis yapariz diye dusunmus olabilirler gm in satislari ortada

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.