Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden piyasayi sallar ulkemizde ben kesin alirim kendime olmasa bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    seni mi kıracam :) gimp war linux pc yoksa bişiler çıkardı da

gece evden bişiler yaparım artık imza filn :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAYKO -- 24 Nisan 2014; 20:55:02 >
  • MAYKO kullanıcısına yanıt
    Bu ne hocam yanlış yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

seni mi kıracam :) gimp war linux pc yoksa bişiler çıkardı da

gece evden bişiler yaparım artık imza filn :)

Yalnış yazmışsın

• Doğru yazmış, diyor ki fotoğraf çalışması amatör oldu çünkü pc linux ve gimp var PS gibi olmuyor eve geçince bir şeyler yaparım demiş kendi bilgisayarında.

Bir Çin kaynağı buldum. Mi3s Nisan sonunda veya Mayıs başında çıkacak deniyor. Mi3'ün gelişmiş bir versiyonu olacak deniyor. Sizin dediğiniz gibi 5 inç. Snapdragon 801 MSM8974AB 3GB.

Ayrıca Eylül'de Mi4 çıkacak yazıyor. Çipseti Snapdragon 805 olacakmış. Telefonu üretecek olan Foxconn'a göre metal gövdesi ve ultra ince çerçeveleri olacakmış

Redmi'nin 8 çekirdekli MTK6592M çipsetli 5 inç bir modeli çıkacakmış. Bu model sadece 3G olacakmış. Bizim için fark etmiyor, ama Çin'de 4G/LTE başladığı için önemli.

Mediatek'in 8 çekirdekli yeni çipseti MTK6595'i kullanan bir 4G/LTE Redmi modeli Haziran sonu ve Temmuz başı gibi bekleniyormuş. İlk 4G/LTE Xiaomi olacakmış Ekran büyüklüğü yazmıyor.

2014 yılını Xiaomi için bir ölüm kalım yılı olarak görüyorlarmış. Çin'deki pazar paylarını arttırmanın gittikçe zorlaştığını düşünüyorlarmış ve yurtdışında büyümeleri önemliymiş.

http://laoyaoba.com/ss6/wap/viewnews.php?itemid=477538

• tam telefon alma arifesinde acaba ne zaman gelir ki

buarada daha geçen gün 9 du türkiye ne ara 215 oldu yahu
  • canlarim nasilda hevesli ucuza telefon alacaklarini saniyor 150 dolara telefon varmista onu alicakmis akliniza basiniza alin turkiye burasi o telefonlari ucuza yedirmezler size once devlet baba payini alacak sonra araya giden ensesi kalin tuccar sizde melul melul bakarsiniz telefona

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

canlarim nasilda hevesli ucuza telefon alacaklarini saniyor 150 dolara telefon varmista onu alicakmis akliniza basiniza alin turkiye burasi o telefonlari ucuza yedirmezler size once devlet baba payini alacak sonra araya giden ensesi kalin tuccar sizde melul melul bakarsiniz telefona

Bunu genelde 2 bin liraya telefon alıp ucuz telefon görünce kazık yediğini anlayan insanlar söylüyor. Yoksa 400 dolarlık telefonun vergilerle 2 bin lira olduğu güzel ülkemde insanlar kendilerini nasıl açıklardı..

@Guaire, bence kapış kapış gidecek telefonlar. İyi de reklam yaparlarsa tutar. Mi3'ün Galaxy S5'in yanında bariz şekilde kalite kaldığını gören adam zaten direk Mi3 alır. Umarım bu tasarım çizgilerini devam ettirirler. Ya da ben bu kare tasarımları çok seviyorum, bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Donanımhaber forumdaş dayanışması.

Aynı forumdaş MIUI forumunda benim nickimi çalmış.
  • Mükemmel bir haber. Apple'ın çizgisinden giden ama müşteriyi daha az düdükleyen firma. Xiaomi den başka android telefon alınmaz zaten. Bir Apple kullanıcısı olarak iPhone'umu satıp alırım Türkiye'ye gelirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Donanımhaber forumdaş dayanışması.

Aynı forumdaş MIUI forumunda benim nickimi çalmış.

Toprak toprağı gurbette öpermiş

Twitter hesabı açıp ordan heyecanı arttırarak sosyal medya üzerinden tanıtım yapabilirler; OnePlus'ın da yaptığı gibi.

Türkiye'de çoğun insan Xiaomi ve onun muhteşem telefonu Mi-3'ü kimse bilmiyor. Ben bahsedince de bayağı şaşıryorladı. Bende dünkü haberden sonra Xiaomi ve telefonlarıyla ilgili Türkçe bilgi havuzu oluşturmak için

https://www.facebook.com/xiaomiTurkiye

sayfasını açmıştım.
  • 219. oy
  • 220 inci oy benimki az önce verdim.

Basın oyları arkadaşlar. Xiaomi gibi bir marka yakışır bizim piyasaya.
  • Oylama yapamadim yardım edin

• MI2S gelir her halde tam benim istediğim cihaz S600 4.3 720P ekran güzel batarya
  • Umarim guzel bir tanitim ve avantajli fiyatlarla gelip bir ruzgar yakalarlar, piyasayi bence sallamalari icin agresif giris yapmalilar bekliyorum..

• TikDiyenTüleyman kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Xiaomi'yi beklemesin. Telefonları hakkına bilgi için

https://www.facebook.com/xiaomiTurkiye

sayfasından bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.