Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Şöyle yazılar yüzüne heyecandan ders çalışamıyorum. Yarın konuya girmemek en iyisi.

facebook sayfası için kısa url alabilrsiniz.
  • Ağlamak istiyorum sayın seyirciler :-)
    Şimdi samsung apple düşünsün. Gionee, Zopo derken Xiaomi nin gelmesi çok iyi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomii'nin geleceğini biliyordum, ancak bu kadar erken olması doğrusu beni bile şaşırttı ben 1 yıl daha bekleriz diyordum muhtemelen distrübütörlük başvurularının bu işte payı var zira yalnızca DGtech değil Xiaomi konusunda birkaç arkadaş daha başvurmuştu, hatta DGtech'in Hugo Barra'ya kadar ulaştığını biliyorum. Şöyle düşünelim diyelim ki siz Xiaomi'nin pazarlama müdürüsünüz ve aynı yıl içerisinde birkaç firma size aynı ülkeden başvuru yapıyor burada o müdür bir düşünür "Bu ülkede var bişey devamlı başvuru geliyor" diye o açıklamayla da biraz nabız yoklamak istediler ancak bekledikleri tepkinin çok üstünü aldılar olay nabız yoklamaktan çok elektroşok cihazına bağlamaya döndü, umarım beklenileni karşılarlar ve bu arada aracı firmaları felan unutun beyler Xiaomi ile son kullanıcı arasında asla başka bir firma olmaz adamların prensiplerine aykırı bir durum gelecekse direkt kendi gelecek yalnız işleri çok zor zira Apple ve Samsung Xiaomi'nin ayağını kaydırmak isteyeceklerdir bu ZOPO'nun gelmesi gibi bir durum değil bu bildiğiniz direkt olarak Apple ve Samsung gibi iki dünya devine kafa tutmaktır, göreceksiniz piyasa fena kızışacak karşılıklı misillemeler olacak ve tahminime göre Xiaomi çok agresif bir şekilde piyasaya bomba gibi düşecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

Xiaomii'nin geleceğini biliyordum, ancak bu kadar erken olması doğrusu beni bile şaşırttı ben 1 yıl daha bekleriz diyordum muhtemelen distrübütörlük başvurularının bu işte payı var zira yalnızca DGtech değil Xiaomi konusunda birkaç arkadaş daha başvurmuştu, hatta DGtech'in Hugo Barra'ya kadar ulaştığını biliyorum. Şöyle düşünelim diyelim ki siz Xiaomi'nin pazarlama müdürüsünüz ve aynı yıl içerisinde birkaç firma size aynı ülkeden başvuru yapıyor burada o müdür bir düşünür "Bu ülkede var bişey devamlı başvuru geliyor" diye o açıklamayla da biraz nabız yoklamak istediler ancak bekledikleri tepkinin çok üstünü aldılar olay nabız yoklamaktan çok elektroşok cihazına bağlamaya döndü, umarım beklenileni karşılarlar ve bu arada aracı firmaları felan unutun beyler Xiaomi ile son kullanıcı arasında asla başka bir firma olmaz adamların prensiplerine aykırı bir durum gelecekse direkt kendi gelecek yalnız işleri çok zor zira Apple ve Samsung Xiaomi'nin ayağını kaydırmak isteyeceklerdir bu ZOPO'nun gelmesi gibi bir durum değil bu bildiğiniz direkt olarak Apple ve Samsung gibi iki dünya devine kafa tutmaktır, göreceksiniz piyasa fena kızışacak karşılıklı misillemeler olacak ve tahminime göre Xiaomi çok agresif bir şekilde piyasaya bomba gibi düşecek.

Hadi Apple'ı geçtim Samsung'un asla buralarda olmaması gerekiyordu. Bu kadar çok rağbeti haketmiyor Samsung. Ne malzeme kalitesi var ne kullanıcının gerçekten işini kolaylaştıracak bir yenilik. Eline almış sazı Sarı Gelin çalıyor sürekli. Hep aynı adımlar, hep aynı senaryolar. Zaten Android gibi bir işletim sistemini bedavaya alıp koyuyorsun bari adam gibi bir arayüz yap yahu. Ben Xiaomi'yi bu yüzden tebrik ediyorum, adamlar android'i iOS'a gerçekten rakip haline getirdi. Malzeme kalitesi, tasarımı, arayüzü buram buram kalite kokuyor cihazların. Kaç paradan buraya getirirler ürünleri bilmiyorum fakat çok büyük bir saygıyı hakediyor adamlar. Umarım istedikleri yerlere gelirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

quote:

Şöyle yazılar yüzüne heyecandan ders çalışamıyorum. Yarın konuya girmemek en iyisi.

XiaomiTürkiye yi alacaktım fakat almışlar benden önce. Öneriniz var mı?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    s5 bu fiyatla bile sitelerde en çok satanlar listesinde. milletimiz samsungcu olmuş önlenemez şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @xxSpecter Bu arada demedi demeyin IOS'a, Android'e Xiaomi tarafından rakip gelecek şimdilik kod ismi MIOS ve senin de dediğin gibi sırf arayüzü için saygıyı hakediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

s5 bu fiyatla bile sitelerde en çok satanlar listesinde. milletimiz samsungcu olmuş önlenemez şekilde

Yahu babam bile gidip Samsung tablet alma peşinde. Düşünün etrafta teknoloji tutkunu olduğum bilinir, saygı duyarlar, bir cihaz almadan önce bana sorarlar hangisini alayım diye. Ama ben babamı bile Samsung almamaya ikna edemiyorsam bu adamların reklamlarında hipnoz olmalı. En çok korktuğum Xiaomi'nin rağbet görmeyeceği. Adamlar 1 sene satıp giderse çok koyar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 25 Nisan 2014; 1:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

@xxSpecter Bu arada demedi demeyin IOS'a, Android'e Xiaomi tarafından rakip gelecek şimdilik kod ismi MIOS ve senin de dediğin gibi sırf arayüzü için saygıyı hakediyorlar

Zaten şu andan itibaren Xiaomi yakın markajımda. En ufak bir gelişmede anında damlayacağım buraya. LYS'ye çalışamıyoruz bu yüzden orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 25 Nisan 2014; 1:49:19 >
  • quote:

quote:

quote:

imza için bi iki paint çalışması. öneriniz olursa bakabiliriz.

uzantı için Xiami-Miui vs gibi alabilirsiniz.

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

• quote:

quote:

quote:

quote:

imza için bi iki paint çalışması. öneriniz olursa bakabiliriz.

uzantı için Xiami-Miui vs gibi alabilirsiniz.

Çok çok güzel olmuş elinize sağlık. Eğer büyük boyutlusu varsa ilk mesaja girişe ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAYKO -- 25 Nisan 2014; 2:05:27 >
  • herkes mi3 demiş ama f/p ürününden kimse bahsetmemiş redmi note

• Resim geniş olduğu için imza olmuyor. İmza için 100x100 piksel olması lazım. Resim geniş olduğu için iyi durmadı. Bu halini pc'ye geçince ilk mesaja eklerim. Arkası şeffaf tercihimdir.

GM Discovery'nin en çok satan telefon olduğu ülkede Xiaomi akar.

Gelmesine yakın zaten tanıtımlar yapılmaya başlanır. Dikkatler çekilir. Mesela hiç para vermeden rezervasyon yaptıranların içinden kurayla 10 kişiye Mi3s hediye edeceğini duyurur. Milyon tane rezervasyon alır. Arkasından Çin'in ünlü firması Xiaomi Türkiye'de 1 milyon rezervasyon aldı diye her yerde haberler yapılır. İlgi arttırılır.

Türkiye'de görülmemiş fiyatlar duyurulur. GSM operatörlerinin çöp seviyesi akıllı telefonları sattığı fiyatlara Redmi serileri gelir mesela. Bununla iyice kızıştırır ortalığı.

Zaten arzı da kısacak. Özellikle telefonu alıp satacak kişiler de alacak. Bireysel olarak alacak olan da var, satmak için 50 tane alacak olan da var. Sipariş için limiti var mı, varsa ne kadar bilmiyorum. Talebi iyi hesap edebilirse en geç 1 saat içerisinde tüketir zaten ilk partiyi.

Sonra ne olacak? Xiaomi atıyorum Türkiye'de (atıyorum) 20 dakika içerisinde (atıyorum) 50.000 akıllı telefon sattı diye haber yapılacak. Bu da Xiaomi'ye olan ilgiyi daha da arttıracak.

Bu arada Xiaomi'nin stok derdi yok. Elinde mal kalma derdi de yok. Zaten satıp parasını aldığı telefonu üretecek. Sonra bir süre bekleyecek internetten alamayanlar piyasadan daha yüksek fiyatlara alacak ya da bir sonraki parti için bekleyecek. Daha da kızışacak. Adam böyle götürüyor.

•  Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

psden filan anlamam sadece can sıkıntısından bişilerle oynadım :)

•  Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

dediğim gibi aceminin tekiyim ben :D sadece can sıkıntısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

GM Discovery'nin en çok satan telefon olduğu ülkede Xiaomi akar.

Gelmesine yakın zaten tanıtımlar yapılmaya başlanır. Dikkatler çekilir. Mesela hiç para vermeden rezervasyon yaptıranların içinden kurayla 10 kişiye Mi3s hediye edeceğini duyurur. Milyon tane rezervasyon alır. Arkasından Çin'in ünlü firması Xiaomi Türkiye'de 1 milyon rezervasyon aldı diye her yerde haberler yapılır. İlgi arttırılır.

Türkiye'de görülmemiş fiyatlar duyurulur. GSM operatörlerinin çöp seviyesi akıllı telefonları sattığı fiyatlara Redmi serileri gelir mesela. Bununla iyice kızıştırır ortalığı.

Zaten arzı da kısacak. Özellikle telefonu alıp satacak kişiler de alacak. Bireysel olarak alacak olan da var, satmak için 50 tane alacak olan da var. Sipariş için limiti var mı, varsa ne kadar bilmiyorum. Talebi iyi hesap edebilirse en geç 1 saat içerisinde tüketir zaten ilk partiyi.

Sonra ne olacak? Xiaomi atıyorum Türkiye'de (atıyorum) 20 dakika içerisinde (atıyorum) 50.000 akıllı telefon sattı diye haber yapılacak. Bu da Xiaomi'ye olan ilgiyi daha da arttıracak.

Bu arada Xiaomi'nin stok derdi yok. Elinde mal kalma derdi de yok. Zaten satıp parasını aldığı telefonu üretecek. Sonra bir süre bekleyecek internetten alamayanlar piyasadan daha yüksek fiyatlara alacak ya da bir sonraki parti için bekleyecek. Daha da kızışacak. Adam böyle götürüyor.

bekleme işi pek türk insanına göre değil ama göreceğiz. Bakarsın türkiyede farklı bi yol izler.

• Guaire kullanıcısına yanıt
    samsung falan değil en çok bu gm gibiler etkilenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 25 Nisan 2014; 2:27:43 >
  • @MAYKO

Diğer firmalar gibi bir distribütör ile anlaşmasını, onların da teknomarketlerle anlaşmasını, neticede fiyatların piyasadaki rakiplerine benzemesini mi istersiniz?

Sonuçta Xiaomi kendisi bizzat gelecekse güvenilir bir firma ve beklenir. Beklemek istemeyen daha fazlasını ödeyip yine piyasadan alır.

@inexo

En az Apple etkilenir. Çok fazla ilgilenmeyen teknomarkete girip ordan sorarak alan adamlar da Samsung'da kalmaya devam eder. Ama onların da orta ve alt seviye telefonlarını vurur. Fiyatlarına göre tam çöpler.

General Mobile küçülür. Adamların hiçbir fonksiyonu yok. Gionee yapıyor. Bu üstüne kar koyup satıyor. Bir de ben yaptım ettim diye yalan söylüyor. Zaten ilerde Gionee bunları aradan çıkartıp direk gelir.

Casper tam rezalet. MTK6589T'li telefonu 1000TL'ye satıyorlar. Alan da var herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.