Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Evet arkadaşlar müjdemi isterim çok iyi detaylar öğrenmeye devam ediyorum ama bu sefer söyleyebileceğim bir haber.. Son attığım pm'lere miui forumundaki yöneticiler cevap veriyorlar nedense. Sanırım o forumdaki avatarımdan kaynaklı.

Neyse konuya gelelim. Biliyorsunuz Xiaomi, OnePlus One'la rekabet etmek amaçlı fiyatları indirmişti. Ve bu indirimler bize de yansıyacak. Xiaomi Mi3 64 GB, Türkiye'ye en fazla 400-500 dolar arasından girecekmiş. Bizim haricimizde ki diğer 9 ülkeye Çinde ki fiyatla gireceklermiş anladığım kadarıyla. Bizim vergi sistemi çok kazık olduğu için 50-100 dolar daha pahalıya alacağız ama yine de iyi bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu da demek oluyor ki 850-1050 lira arasında bir fiyatla gelecekler.. Tabii bu oradaki yöneticilerin söyledikleri ama hemen hemen bu fiyatlardan gireceği kesinleşti diyebiliriz. Tahminime göre Mi3 64 GB 900 lira fiyattan satılacak. Ne zaman gireceklerine ise Yaz sonu - Sonbahar dönemi diyorlar. Hangi aya denk geliyor o dönem ben bilmiyorum. Bilenler bilmeyenlere anlatsın. 1 haftaya kadar forumdan resmi açıklama yapacaklarmış o zamana kadar bekleyip görelim neler olacak.

İlk sayfadaki imzaları forumda kullanın ve facebook sayfasına arkadaşlarınızı davet edin. 1-2 ay sonra görüşmek üzere konu size emanet. Bu da son haberimdi Behlül kaçar..

Mumkun degil 900, 1000 gibi rakamlari unutun. Mi3 64gb fiyati ortalama 1300 civari olacak. Xiaomi turkiyede resmi olarak distrbtor garantili cihazi sattiginda eger dediginiz gibi 900tl olursa alintilayin bu mesajimi hesabimi kapatacagim

risk budur

64 GB bir telefon 900 liradan satılırsa yıkarlar orayı

• Nasi okunuyo bu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Nasi okunuyo bu telefon

şaomi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 1 Mayıs 2014; 0:32:57 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:45:35 >
  • Polemige girmek istemiyorum lakin, 1200 fiyat bandından girecegini düşünüyorum. ( Kişisel görüşüm)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Xiaomi Mi3 ü çok merak ediyorum. S3'ümü değiştirebilirim bile belki bekleneni verebilirse.

Aynen yada s versiyonuna geçicem bende s3 ten
  • Lg g3 te yakında çıkıyormuş fiyata göre tercih yaparız.

• Yahu 14. Sayfa ne alaka mobilden giriyoruz nekadar simdi mi 3 nin fiyati?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Arkadaşlar oy kullanmayı unutmayalım. İlk mesaja eklendi link.

Oyumu kullandım...mesajımı da yazdım hocam. Çok iyi gidiyoruz.
  • GM çalışanları şu anda :

• temizlemisler sayfayi

arkadas piyasa fiyat arastirmasi olacagini 1300 lere satilacagini soyluyor o yuzden , tahmin ediyorum elitele kiyasliyor ama elite'in fiyatının aslında pahalı oldugundan haberi yok.bedavaya pazar arastirmasi veriyorum adamlara.

g2 ve nexus 5 gibi modeller 1200 lira civarlarında satiliyor ve 1000 liraya mal edilebiliyor Tr'de puan vslerle.eğer firma 300 -500 tane satarim ben yeter bana diyorsa 1300 degil 1600 den soksun pazara.on binlerce satmak istiyorsa 1300 lira ile satamaz.bundan 3 ay sonra g2,nexus,elite'in fiyati dahada dusecek.onlar haricinde 16 gb lik elite lite(sd800 , 2 gb ram) diye bir modelde var 999 liraya satilacak , belki xiaomi girdiginde 900 tlye bile alnabilir olacak.
  • ucuz dediginiz telefon 1200 lirami eger oyleyse xiomiye bir iki cift lafim var SEN GELME LAN AYI..

• quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

quote:

Orijinalden alıntı: madenci274

Hesabini kapatma yanildigi kabul et yeter sadece..seninki bi varsayim bizimkide oyle fakat arada bi fark var bizim dgerlendirmemiz piyasa kosulllarina goee yapilmis bi yorum.bu firma araci kullanmadan urunlerini kendi satıyor arada nemalancak birileri yok hem bu hemde uyguladigi fiyat politikasi bunu gosteriyor bence.16 gb 900 64 gb en fazla 1100

Bu işten fazlasıyla Nemalanacak biri varsa oda devlettir.

Avrupa ile vergilerimiz ayni be git almanyadan telefon getir kaca patlio

• esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Kardesim karismayayim diyorum adami deli ediceksin zopo 350 dolarlik cihazi kaca getirmis disrubutor ile bak bakalim bi xiaomi sadece depo ve teknik servis acarsa zopo danda uygun olabilir sen samsun apple gm calisanimisin yada gmd elite sayfasina girip kaziklandini yazdigim icin mi buraya zipladin gmd bildin gionenin urettigi elife e7 yi 1300 e satiyor ne hikmetse izmir teknoloji carsisinda elinde kalsa 1000 tl ye satacak dukkanlar var ki disardaki fiyati 450 dolar e7 nin ve elife e7 den daha ustun bi cihazi gionee baska bi firma ile 290 320 dolara sattiriyor .gioneenin elife e 7 yi tek kaktirdi firma gm dir dogal olarak gm elite alanlarda kaZiklandi resmen tut su 150 dolarlik bi farkin xiaominin tr ye araci firmasiz kaca gelebilecegini dusun gm suan xiaomiyi takip ediyor cunku ucuz tel satmasini istemiyor cunku satislarini tamamen dindirebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty94

GM çalışanları şu anda :

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: mjj_renegade

quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Şu ürünler gelsede gariban ülkem büyük markalara kazıklamaktan kurtulsa. Mis gibi telefon yapmış adamlar kusuru yok.

Kusuru var dostum, Micro sd girişi yok :)

64gb neyine yetmiyor telefondan servermi kuruyorusn birader

Kardeş delilik işte, bende hafıza hastalığı var, gerek Harici gerek telefon ya da bellek olsun. Flaşlarım bile 64, 128 gb falan. Bellek te yer bitecek korkusu nereden kaynaklanıyor bilemiyorum. Çocukluğuma insem dicem ama ozaman yoktu bunlar comodor 64 falan vardı :))) Bu sebeple SD girişli Xiaomi MI3S tercihim

• quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Baskasina yazacaktin heralde gmd elit konusuna yazan ben degilim , hayatimda gm kullanmadim bedava versen almam.

Bence attigin mesaji gozden gecir.

Sen bni suclayacaksan ancak xiaominin calisanimisin diye suclayabilirsin. Gm gibi dandik, ureticilere fason uretim yaptiran firmalarla isim olmaz

Sen gercekten cok yanlis gelmissin arkadasim.
    Diger arkadas silinip ben kaldigima gore burada ben hakliyim.

Bak gm calisani falan degilim ama xiaomi gonullusuyum buda ispatim

Xiaomi-tr.com

xioami disbritor olma davasındasın ozaman:) hahahahahahahah diğerlerinden farklıysan cebine biraz daha fazla para girsin istiyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Polemige girmek istemiyorum lakin, 1200 fiyat bandından girecegini düşünüyorum. ( Kişisel görüşüm)

telefonun gelecegini gören zıplıyo sayfaya pahalı gelecek diye :) bide tarafsızmıs gbi:) bunu alacak insan tr nin yararına olmasını isteyen insan bu sayfaya girip yüksek geleceğini düşünsede yazmaz yüksek gelecek diye :) resmen kendinizi belli ediosunuz sıtrıtıp kalıyosunuz kullanıcı xiaomi sahibi olmak istemediğinizi.yada pahalı bi cihaz aldıgınızı illaki içlerinden birisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty94

GM çalışanları şu anda :

/>

Buna ben de koptum ya Ahahahah
  • kıllelioz K kullanıcısına yanıt
    Bunu neden bana söylediginizi anlayamadım. Daha öncede bu konuya yazmıştım. Geldigi takdirde g2 mi satıp alıcam kısmetse.
    Ben sadece kişisel görüşümü söyledim. Ilk defa bi konu hakkında polemige giriyorum.
    Neden fiyat tahmini yapmam insanları tahrik ediyor anlamıyorum ki. Sıradan bi vatandaşım. Sadece görüşümü belirttim. Gönül isterki 800 den girsin bizde ucuza alalım.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.