Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Bunu neden bana söylediginizi anlayamadım. Daha öncede bu konuya yazmıştım. Geldigi takdirde g2 mi satıp alıcam kısmetse.
    Ben sadece kişisel görüşümü söyledim. Ilk defa bi konu hakkında polemige giriyorum.
    Neden fiyat tahmini yapmam insanları tahrik ediyor anlamıyorum ki. Sıradan bi vatandaşım. Sadece görüşümü belirttim. Gönül isterki 800 den girsin bizde ucuza alalım.

sen o fiyata girmez dersen girmez ben sana söylim millet azınıza bakıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıllelioz

quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Bunu neden bana söylediginizi anlayamadım. Daha öncede bu konuya yazmıştım. Geldigi takdirde g2 mi satıp alıcam kısmetse.
    Ben sadece kişisel görüşümü söyledim. Ilk defa bi konu hakkında polemige giriyorum.
    Neden fiyat tahmini yapmam insanları tahrik ediyor anlamıyorum ki. Sıradan bi vatandaşım. Sadece görüşümü belirttim. Gönül isterki 800 den girsin bizde ucuza alalım.

sen o fiyata girmez dersen girmez ben sana söylim millet azınıza bakıo

Kimse kimseye bakmiyor adamlar kendi kararını verecek .. bence yargilamayalim kimseyi kimse bilmiyor nasil fiyatlardan gelecegini herkes kendi fikrini soyluyor bi sorun yok bunda ..

• Birilerinin damarına fena basılmış belli, konu troll dolmuş. Zaten bazı firmaların rahatsız olduğu o kadar belli ki malum site elemanlarının bile olumsuz yönde yorumlar yapmasını istedikleri çok açık belli oluyor.
  • valla redmi 6592 2gb 160$ çin fiyatı.. bizde 250$'dan girse discovery falan hikaye olur kesinlikle!!! mi3 yerine bu ürün daha fazla satılır bence.. şahsen hemen alırım...
  • redmi gibi telefonlari 500-600 liradan satma gucu var adamlarda bunu kullanırlarsa zaten piyasayi domine ederler.xiamonin fp piyasayi domine etmesi icten bile degil su anda kullandıkları yontemle.diger firmların rekabet gucu az hadi marka satanlar markayi satarlar bir olcude yine ama gm gibi telefonlarin isi cok zor.sen gidip gioneeden telefon alacanda , getirecen birde burda saticilara dagitacan araya bir suru kar marji giriyor.
  • 900 den aşağı bi fiyata gelecek inşallah sizde morarıp kalacaksınız :D siz buraya yüksek bi fiyat yazınca elinize ne geçiyor anlamıyorum alacak insanları etkiliyorsunuz.
  • mi4 999 bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Destekleyen herkese teşekkürler,galaxy s3 yöneticisi oldum artık :p

Tebrikler,hayırlı olsun.Türklerin de bu konularda da başarılı olduklarını görsünler.
  • Yok anlamadığım şey başlığa " Mi3 TR Fiyatı 14. Sayfada!!!! " yazmışlar.Birkaç kişinin şu fiyata gelir olmadı buna gelir olmadı en fazla buna kesin gelir demesi mi böyle büyütülerek başlık haline geliyor anlamış değilim.Sanki şirket resmi bir açıklama ile şu fiyata Türkiye'ye giriyoruz hazırlıklı olun falan demiş sanki.Yurt dışındaki satış politikasının ne olacağı belli değil adamların.Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

Fiyat ne kadar?

Hocam redmii 130/160 dolar Mi3 16 gb 270 dolar çindeki bergi sanırım %17 idi. onu çılarında mi3 230 $ oluyo redmii de 112/138 dolar oluyo. bizde %18KDV %25 ÖTV var.(ötv 100 tlnin altında tutarsa 100 e tamamlanıyor).Firma fabrikadan halka politikasını benimsediğinden aracı firma olmayacak ve bu vergilerin üstüne çok büyük kârlar olmayacak. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Once gm elite forumuna yazdigimi iddia ederek yanlis konustun, istiyorsan kullandigim xiaomi telefonun resmini atayim.

Neyse hadi eglenmeye devam et

aynen çok eglenceli oldu bunu getirmek sana pahalıya geldi ucuz gelmesini hazmedemiyorsun:) haa su ikinci el aldıgın mı:)))))) zahahaha
    foruma yazdın dedimi hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıllelioz -- 1 Mayıs 2014; 14:18:59 >
  • En cok bu mi3 ü insanlara 1500 tl ye kakalayan kişilerin ortadan kaybolacagina seviniyorum.

• kıllelioz K kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:44:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kıllelioz

Kardesim karismayayim diyorum adami deli ediceksin zopo 350 dolarlik cihazi kaca getirmis disrubutor ile bak bakalim bi xiaomi sadece depo ve teknik servis acarsa zopo danda uygun olabilir sen samsun apple gm calisanimisin yada gmd elite sayfasina girip kaziklandini yazdigim icin mi buraya zipladin gmd bildin gionenin urettigi elife e7 yi 1300 e satiyor ne hikmetse izmir teknoloji carsisinda elinde kalsa 1000 tl ye satacak dukkanlar var ki disardaki fiyati 450 dolar e7 nin ve elife e7 den daha ustun bi cihazi gionee baska bi firma ile 290 320 dolara sattiriyor .gioneenin elife e 7 yi tek kaktirdi firma gm dir dogal olarak gm elite alanlarda kaZiklandi resmen tut su 150 dolarlik bi farkin xiaominin tr ye araci firmasiz kaca gelebilecegini dusun gm suan xiaomiyi takip ediyor cunku ucuz tel satmasini istemiyor cunku satislarini tamamen dindirebilir

Simdi hatirladinmi yazdigini

eee tamam işte yazdın dememişim senin türkçeni:)

• quote:

Sen benlemi yasiyosunda ne aldigimi biliyorsun. Adami dellendirme. Redmi kullaniyorum 0 aldim 280 tlye geldi. Nasil pahali aldigimi acikla ogreneyim

elindekini 280tl ye alıyorum redmi note dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıllelioz -- 1 Mayıs 2014; 16:06:49 >
  • redmi note 350 liraya alayım

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 1:43:35 >
  • quote:

Satiyorum dedigimi hatirlamiyorum.

buraya pahalı gelirse bizde dışardan getiririz senin gbi bak sorun yok:) buraya getiren de tutup 700tl ye getirmez dimi redmi nore ı :) suan 250 dolarlık cihazları 650 600 civarına alıyorz:) 450 dolarlık elite yi 1200 e buluosun :) 450 yi böl 3 e carp iki ile 300 1200 ü böl üçe 400 çarp 2 le 800 vergiler yüzde olarak alınmıyormu bak işte aynı oranladık:) ki elite de kazık diyoruz:) sen nasıl hesap yaptın bilemem .
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.