Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flacko

Hong Kong'dan evdekilere 2 adet Mi4i aldım ve gayet güzel telefon. Almak isteyenlerin aklında soru işareti varsa cevaplayabilirim

sevabına bana dar 1 tane mi4i getirebilir misiniz. Hiç olmadı redmi2 getirseniz ona da razıyım
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    mi4i nin ön ve arka kamerası nasıl ?
    mi4i nin mi4 ten artı yönleri var.. mesela 64 bit.. 4g si daha hızlı yanılmıyosam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizsilin

mi4i nin ön ve arka kamerası nasıl ?
    mi4i nin mi4 ten artı yönleri var.. mesela 64 bit.. 4g si daha hızlı yanılmıyosam..

Resmi siteden yanihttp://en.miui.com 'dan, kullanıcıların çektiği birçok resme gözatmanız mümkün. Kendiniz görüp karar vermeniz daha doğru olacaktır. Ben Mi cihaz kullanmıyorum.
    Ayrıca 4G'si daha hızlı derken neyi kastediyorsunuz? Siz ne kadar hıza ulaşacağınızı düşünüyorsunuzki? Hem Türkiye'ye 4G gelecek mi belli bile değil. Herkesin malumu olduğu üzere direkt 5G'ye geçiş yapılma ihtimali var.

• Arkadaşlar Çin e geldim mi note pro almak istiyorum. Kayıt konusunda imei cakilir mi yoksa kayıt mi etmek gerekir

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt
    X64'ün bir performans artısı yok bu daha çok geleceğe dönük bir olay,önce CPU yapıları gelişecek sonra 8/16 GB rame geçilecek vs. (64'ün hemen hemen tek esprisi daha fazla bellek adresleyebilme).4G yakın zamanda ülkemizde hayal olduğu için onunda pek önemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır mi3 almak istiyorum, satan varsa pm atsın.
  • Merhaba arkadaşlar. Mipad tablet sahibiyim. Global Romu kurdum. Tabletten çok memnunum. Tek bir problemim var. Play Store'daki bazı uygulamaları yükleyemiyorum. 'Cihazınız bu sürümle uyumlu değil' uyarısı alıyorum. Sahibinden, mackolik gibi uygulamalar da bile aynı problemi yaşıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Merhaba arkadaşlar. Mipad tablet sahibiyim. Global Romu kurdum. Tabletten çok memnunum. Tek bir problemim var. Play Store'daki bazı uygulamaları yükleyemiyorum. 'Cihazınız bu sürümle uyumlu değil' uyarısı alıyorum. Sahibinden, mackolik gibi uygulamalar da bile aynı problemi yaşıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

MiPad ile ilgili bir konumuz var, aklınızda bulunsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_107961858/f_//tm.htm

Bu durum uygulamayı yazanların ya beceriksizlikleri ya da özellikle bazı cihazlarda yada versiyonlarda kullanılmamasını istemeleriyle alakalı ortaya çıkan bir durum. Yani bir problem değil. Bunun için yapacağınız 3 şey var.
    1.si Developer'larına mesaj atıp cihaz bilgilerinizi vererek niye çalışmadığını sormak. Eğer bir hata yapmışlarsa düzeltmeleri gerekir. Yaparlar, yapmazlar orası ayrı tabiki. Siz de gelecek cevap yada tutuma göre o uygulamaları kullanıp kullanmamaya karar verirsiniz.
    2.si başka bir cihaza yükleyip uygulama apk'larının yedeklerini alan bir uygulamayla istediğiniz bu uygulamaların apk dosyalarını almak. Daha sonra bu dosyaları tabletinize herhangi bir yolla (Bluetooth, bilgisayar, hafıza kartı, otg bellek, wifi, mail v.s. v.s) kopyalayıp yükleyebilirsiniz.
    3.sü ise hiç tavsiye etmeyeceğim, build.prop dosyasıyla oynayarak tabletinizi başka bir cihazmış gibi göstertmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 16 Temmuz 2015; 8:45:52 >

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Dediğiniz gibi yapıyorum şimdilik, en mantıklısı 2.seçenek gibi görünüyor ki o yöntemi kullanıyorum genelde. Fakat bu yöntemle sanırım uygulama güncellemesi alamıyoruz değil mi? Tabletten şimdilik çok memnunum, konu da iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Dediğiniz gibi yapıyorum şimdilik, en mantıklısı 2.seçenek gibi görünüyor ki o yöntemi kullanıyorum genelde. Fakat bu yöntemle sanırım uygulama güncellemesi alamıyoruz değil mi? Tabletten şimdilik çok memnunum, konu da iyi oldu

Güncelleme olayını denemek lazım. Korsan uygulamalarda güncellenmediğini biliyorum ama standart uygulamalarda durum nasıldır bilmiyorum.
    Sizlerin de deneyimlerinizi, yaşadığınız sorunları ve nasıl çözdüğünüzü konuda paylaşmanızdan mutluluk duyarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Arkadaşlar Çin e geldim mi note pro almak istiyorum. Kayıt konusunda imei cakilir mi yoksa kayıt mi etmek gerekir

Teşekkürler

snapdragon platformunda sorun çıkmıyor galiba öyle duydum.
    çin konusunda bana da yardımcı olurmusunuz redmi2 almayı düşünüyorum
  • Yarın (cuma) gidecez hocam bulursam yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar , mi4 çin versiyonunda Turkiye'de 3g calistirmanin bir yolu varmidir yoksa donanimsal bir sorunmudur? Çin versiyonu mi4 sadece 2g ile baglanti saglayabiliyor varmi bunun bir cozumu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Yarın (cuma) gidecez hocam bulursam yazarım

Teşekkürler haber bekliyor olacağım. Redmi2 2gb ramli 16 gb hafızalı olanını bulursanız ben buradan takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 16 Temmuz 2015; 22:20:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Selam arkadaslar , mi4 çin versiyonunda Turkiye'de 3g calistirmanin bir yolu varmidir yoksa donanimsal bir sorunmudur? Çin versiyonu mi4 sadece 2g ile baglanti saglayabiliyor varmi bunun bir cozumu?

maalesef, onu değiştirmenin yolu yok, wcdma versiyonu almalıydınız, o artık anne baba telefonu olur
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursanız FDD LTE versiyonu alınması gerekiyormuş galiba td lte versiyonu 3g çekmiyormuş
  • birçok kişi rom lardaki kamera galeri chat yazılımları ve özelliklerinden haberi var iken....
    cihaz ve rom da genel olarak Lite Mode diye tabir edilen özelliklerden haberi yoktur. onlar için önemli olan sms yazmak - fb ye girmek - selfilerini hızlıca paylaşabilmek ki paylaştıkları hep aynı b....

misal redrice daki 4.2.2 rom kullanırkan senior mode diye geçiyor olması lazım. seçeneklerden seçtikten sonra cihaz reboot olup ekran büyük yazı ve butonlar şeklinde oluyor. yani rehber - kamera vs gizi özellikler/menüler görme sorunu ve chat yapmayacak kişiler için büyültülmüş ve görsel icon lardan arındırılmış hale geliyor
    miui nin 6 versiyon lu rom larında hala bu özellik varmı bilmiyorum ama ben kullanırken bulamamış idim... eğer bu tür tlf larınız var ve yaşlı insanların kullanımına sunmadan önce bu özelliği önce kendiniz deneyip onlarında kullanabilecekleri özellikte verebilirsiniz.
    bu özelliği tüm ekranlarda denemedim

şimdi z7 mini de benzer özellik Desktop Mode diye simgelerin lite hale gelip büyütüldüğü ve beraberinde masa üstündeki simgel/özelliklerin azaltılmış gibi gözüktüğü şekle dönüyor. siz var olan program ve özellikleri ekrana simge olarak ekleyebiliyorsunuz

bu detayı özellikle belirtiyorum. çünki dolmuş da yaşlı bir bayanın S-Note almak zorunda olduğunun açıklamasını duyunca çok üzülmüş idim. kullanmıyacağı birçok özellikte tlf u sırf büyük ekran ki görme sorunundan dolayı alması gerektiğini ifade etti. daha küçük ekranda büyük simge ve yazılar ile versek onlara - hemde daha ekonomik olsa ?????

şimdi insanlar kendilerini teknolojiden ve güncel versiyondan uzak tutmamaya çalışıyor ama bu arada ne istediğini de bilmiyor veya ne aldığını da bilmiyor maalesef. satanların da derdi kime ne lazımsa onu vermek değil.

misal. o yaşlı bayana ekran simge ve yazılarını büyültüp ki bazı rom larda olan Lite Mode da cihazı verdiğimizda kullanabilecek ise neden o kadar para harcatmak gerek ?

Mi cihazlar önceki 2 sene içinde hem tekno hemde hardware sağlamlığı ile vede hintliler sayesinde oldukça yüksek satışlar yaptı. bende aldım kullandım. ve arkadaşlarıma da aldım
    şimdi ise artık çindeki TV kanalları bile kendileri için tlf üretimi yaptırıyor ve tlf larda artık eskisi gibi çok da fazla yeni özellik ekleyemiyorlar. çok fazla alternatif de yeni gelişme yok. Çin nufusu ve istekleri maalesef dünya genelini artık çok rahat etkiliyor. 4 kişiden 1 i çinli, 6 kişiden 1 i ise hintli.. doğal olarak etkiliyorlar bizim de seçeneklerimizi. birde üreticilerin nerdeyse %80 i çinde olduğuna göre.....

artık fantezi veya kullanmamış özellik sayısı azaldığına göre satışları daha uygun fiyat ve kalitede yapmak zorundalar
    Zen 2 tanımıtında malum ülkemizde meşhur marka tlf un makerası ile kıyaslama yapıyor idi .... oldukça yüksek fark var... ama sürekli selfieeeeeee çekenlere zen 2 satamazsınız. kamerası daha kaliteli olsa bile. çünki tlf da o marka bir trand değil şuan ülkemizde.. trend olmak lazımmmışşşşşş....

xiaomi firması en büyük satışı yaptığı cihaz-lar-ı bu sene içinde 2 farklı işlemci ile yeniden piyasya sürdü ama bu tamamen "yeni yokmu" sorusunu cevaplamak için çıkartılmış ama içinde hiçbirşey olmayan cihazlar

rakip firmalar dan lenovo nerdeyse senede 10 farklı cihaz çıkartıyor. meizu toplam ürün yelpazesi az ama hem ülkemize onlardan erken geldi hemde her modeli diğerinden yapısal farklılıklar var. model sayısı az olmasına rağmen

şimdi mi3 ile mi4 arasında reel olarak yeni özellik var diyebilecek misiniz? işlemci ve ram farkı maalesef özellik değildir.

bazı firmalar parmak okuyucu furyasına katıldı. ve alıcılarda sanki bir işe yarayacak mış gibi aldı...
    iyide 1-2 defa denedin bitti. şimdi ne işe yarıyor ? g-play store de parmak izi detsekleyen programlardaki yorumları okuyun.. gülme-ağlama krizine girersiniz. herkes bir öncekinin yazdığını kopyalamış ki firmalar o yazılan ile mahkemelerde seni rezil ederler haberleri yok...

parmak okuyucu : değişik ve önemli bir özellik ama ülkemizde kullanılabilirliği şuan için aktf olmayan bir yapı. atıl performans harcamak ve baaaaakkk benim tlf parmak okuyor... demekten başka bi işe yaramıyor... ben o parmağı....

geçenlerde haber seyrettim. danimarka da yakında banknot diye tabir ettiğimiz basılı para kaldırılacakmış ve insanlar bütün ödemelerini tlf dan yapacaklar. şimdi burda 2 şey çok önemli oluyor
    1. cihaz güvenliği ki bunu gsm firmalarının non-stop ve ölü nokta olmadan destekleri ile sağlarsınız
    2. nfc gibi kablosuz iletişim özellikleri
    artık herşeyiniz bankada ve bankalar ın da online olması gibi kısımları gündem bile yapmıyorum. ayrıca kişilerin ki buna çocuklarda dahil digital kimlik lerinin olması ve bunların gsm firmalarında da onaylanması gibi fantezilerde var.

biz hala tc kimlik ve güvenliğini sağlayamıyoruz

aldığınız cihaz ne olursa olsun tüm özelliklerini bilmek ve ihtiyaçlarınıza göre tercih yapmak en akıllısı. ama ülkemizde akıllı tercihler yapanlara genellikle sorunlu veya deli olarak nitelendirildiği ve dışlandığı için çok da birşey diyemiyorsun

enson model cihaz veya yazılımı kullanmak güzel ama senin ona ihtiyacın varmı veya onu kullanabilecek YETİ ye sahip misin ?
    arkadaşım kızına istanbul genelinde okul başarısından dolayı Akıllı Telefon hediye almak istediği için topkapı vatan a gittik. cihaz ve özelliklerini vede ücretini kıyaslıyorduk... konuşmalar esnasında satıcı genç "param varsa tabiki enson model ve en lüksünü alırım" dedi. hem içimden ve hem de yüzüne güldüm. çünki bu söz görgüsüzlük ifade ediyor. eziklik ifadesidir. kişi ezik olduğunun farkında değil.

ilk Akıllı Tlf lansmanları yapıldığında ağzımdan çıkan sözü yine tekrar ediyorum

Akılsızların parasını almak için çıkartılmış Teknolojik Fantezi.

selamlar herkese.

• Arkadaşlar var mi mi4 3g satmak isteyen

• Arkadaşla mi4 tema programında bugvar mesela duvar kağıdı indiremiyorum internete bağlanmıştır hatası alıyorum yardımcı olabilecek varmı? Birde mi4 icin windows10 yayinlandimi?

• beyler mi4 şarj aletini kaybettim başka bi şarj aletiyle şarj etmeye çalışıyorum çok uzun sürüyor ve şarj aleti ısınıyor. mi4'ü diğer hangi şarj aletleriyle şarj ediyim veya şarj aletini nerden bulabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.