Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hala türkiye ye girmesini mi bekliyorsunuz.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hayırdır ne oldu ki? Yoksa bu süre içinde biz Xiaomi'yi beklerken siz uzaya falan mı çıktınız? Nedir durum? Hayat var mı Mars'ta?

1 yıldan fazla olduda. İnsan merak etmiyor değil :)

2 seneyi de geçecek.

2 sene oldu acaba bekleyen ha geldi ha gelecek diyenler hala var mı diye bakmaya gelmiştim bende :D
    meizu var xiaomi kovalamasınlar boşu boşuna

• Arkadaşlar Mi4 telefonumun sol üst köşesinde 4-5 cm uzunluğunda yukarıdan aşağıya doğru sarı bir çizgi oluştu. Ölü piksel filan mıdır? Neden ortaya çıkmıştır, nasıl çözüm bulabilirim?
  • papichulo kullanıcısına yanıt
    Samsung galaxy modellerinin şarj aleti oluyor. ben denedim bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taurus20

Arkadaşlar Mi4 telefonumun sol üst köşesinde 4-5 cm uzunluğunda yukarıdan aşağıya doğru sarı bir çizgi oluştu. Ölü piksel filan mıdır? Neden ortaya çıkmıştır, nasıl çözüm bulabilirim?

Aynen hocam o hata bende de oluştu. Ve çok kötü duruyor ekranda. Tam sim kart girişinin üzerine denk geldi. Çözümü ne bilmiyorum da.
  • Çin romundaki miui tarayıcısına tr dil eklemişler bu hafta, kafalarına göre ayda yılda bir uygulamaya ekliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar merhaba eylulde yakın bi arkdasım gelecek almanyada.. mi note almak istiyorum. ebay.de var bi site güvenilir mi yani kaç gunde almanyada olur .. yasa bildigiğiniz daha uygun bir site varmı sipariş vereceğimm
  • hala lolipop gelecek diye bekliyoruz.
  • Cevap verecek yokmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıuı türkiye ye 2gündür girilmiyor bir sorun mu var acaba sıkıntı nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

mıuı türkiye ye 2gündür girilmiyor bir sorun mu var acaba sıkıntı nedir bilen var mı?

Evet, hosting hizmetini veren firmanın sunucu ve storage'leri çökmüş. Ayağa da kaldıramıyorlar. Şu anda başka bir hosting firmasında forum yeniden kuruluyor.
  • quote:

quote:

mıuı türkiye ye 2gündür girilmiyor bir sorun mu var acaba sıkıntı nedir bilen var mı?

Evet, hosting hizmetini veren firmanın sunucu ve storage'leri çökmüş. Ayağa da kaldıramıyorlar. Şu anda başka bir hosting firmasında forum yeniden kuruluyor.

saol hocam teşekkürler iki gündür ulaşamayınca dükkanı kapatıp gittiler sandım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 6 Ağustos 2015; 1:56:15 >
  • quote:

quote:

quote:

saol hocam teşekkürler iki gündür ulaşamayınca dükkanı kapatıp gittiler sandım :)

Yok hocam, bir yere gitmediler de sunucuların diskleri gitti. :)

• chatin_62 hocam bizim soruna verebileceğin bir cevap var mı? :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Taurus20

chatin_62 hocam bizim soruna verebileceğin bir cevap var mı? :/

Gördüğüm ve cevabını bildiğim her soruya elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum. Acaba görmediğim, atladığım bir şey mi diye şöyle bir geriye doğru gittim, ekran sorununuz olduğunu gördüm. Eğer sorununuz buysa diyecek birşeyim yok. Ne olayı gördüm, ne Mi4 telefonum var, nede başka biryerde bununla ilgili bir şey okudum. Herhangi bir yorum yapmam için en azından problemi görmem gerekir. Sadece sarı bir leke var yazmışsınız.
    Sadece şunu yazabilirim. Ölü piksel öyle leke gibi bir şey değil. Koca ekranın içindeki sadece tek bir noktadaki problem ölü pikseldir. Yüksek çözünürlüklü ekranlarda iğne ucundan bile küçüktür. Mesela 1920x1080 olan bir ekranda 2 milyon 73 bin 6 yüz adet piksel vardır. İşte bu milyonlarca pikselin bazen bir, bazen birkaç tanesinde oluşan problemlere ölü piksel denir. Genelde de hep aynı renkte yanarlar yada hiç yanmazlar. Sanıyorum sizin probleminiz onbinlerce pikseli kapsıyor. Bu piksel değil ekran sorunu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 9 Ağustos 2015; 22:23:15 >

• mi 4i yada mi3 hangisini tavsiye edersiniz ikiside 16gb versiyonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

mi 4i yada mi3 hangisini tavsiye edersiniz ikiside 16gb versiyonları

Cift simden dolayi ben tercihimi mi4i den yana kullanirdim..

• urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-4-16gb-beyaz-P72549229 beyler hayırlı olsun . Artık garantili mi4 e sahıbız . Darısı mi5 e

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    her iki telefonu kullandım bence mi 4i
  • Flacko kullanıcısına yanıt
    Mi4i ile mi4 kıyaslayabilir misiniz? Kasa malzeme kamera vs ..

• quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Mi4i ile mi4 kıyaslayabilir misiniz? Kasa malzeme kamera vs ..

hocam lafı uzatmaya gerek yok mi4i nin her özelliği mi4 ten kötü yani her konuda mi4 daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 13 Ağustos 2015; 0:26:44 >
  • 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.