Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında pek karşılaştırmaya gerek yok mi4'ün üstünlüğü ortada fakat mi4i'nin de kötü diyebileceğim bir tarafı yok. İmkanınız varsa 4 yoksa 4i de üzmez sizi
  • Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var.
    Yurtdışından arkadaşım mi4i modelini getirecek bana. Bildiğiniz üzere bu model Snapdragon işlemciye sahip. Daha önce bazı sitelerde snapdragon işlemcili telefonların imei tamiri olabiliyor diye okumuştum. Bu modelde de bu mümkün mü? Biraz risk alarak sipariş verdim ama inşallah imei meselesini halledebilirim yardımlarınızla. Bu iş için tavsiye edeceğiniz bir site veya link var mı? Telefon bana geldikten sonra adım adım yapmam gerekenlerle alakalı bilgiye ihtiyacım var. Muhtemelen telefonda Türkçe dil yoktur. Telefona kolay bir şekilde global rom yüklemek istiyorum. Haftalık veya diger düzenli güncellemeler çok önemli değil şimdilik. Imei ve rom meselesini halletmem lazım öncelikle. Tabi root vs gibi işlemleri halledebilecegim kaynak site veya linkleri de paylaşırsanız memnun olurum. Bir de, telefon hakkında genel olarak tavsiye edeceğiniz hususlar varsa belirtirseniz sevinirim. Son olarak, Türkçe istifade edebileceğim Mi platformu olarak hangi kaynak siteleri tavsiye edersiniz? Eğer sizi sıkıntıya sokacaksa özelden de paylaşabilirsiniz.
    Teşekkür eder, hayırlı günler dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmetmuhsin A kullanıcısına yanıt
    ben mi4i'yi Hong Kong'dan aldım ve Türkçe içinde yüklü geliyor. imei konusunda bilgim yok fakat kaynak olarak miui sitesinden yararlanabilirsiniz
  • Flacko kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bana telefon Malezya'dan gelecek. Muhtemelen oraya da Çin'den geliyordur. İnşallah Türkçe dil vardır. Kısmet artık.
    Diğer hususlarda başka yardımcı olacak kimse yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mi4 3gb almayı planlıyorum kamera performansı nasıldır?

Şu an geçici olarak mi3 kullanıyorum.sadece kamera pwrdorması hoşuma gitmedi.diğer günlük kullanımda gayet başarılı.
    Mi4 ile mi3 ün kıyaslamasını yapısımız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note 2 cikmis ozellikler gayet iyi..

• ahmetmuhsin A kullanıcısına yanıt
    global olarak ürettikleri için Türkçe gelir büyük ihtimalle çünkü bildiğim kadarıyla global rom olarak çıkıyor romları
  • Redmi Note 2 Prime kafamı kurcalıyor alasım geldi telefonu yoksa bekleyip mi5 mi almalı kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flacko -- 14 Ağustos 2015; 9:58:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-4-16gb-beyaz-P72549229 beyler hayırlı olsun . Artık garantili mi4 e sahıbız . Darısı mi5 e

Burada konusu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_108863402//tm.htm
  • Global rom da türkçe yok, hangi ülkelerde çıkıyorsa onların dilleri var sadece, xiaomi.eu da Çin romlarina dil ekleyip paylaşıyorlar

• Redmi note 2 prime alıcısıyım. İyi günler.

• callofdutyf kullanıcısına yanıt
    Mi3 u bilmiyorum hocam ama mi4 süper bi telefon kullanım kolaylığı çok güzel iphone kullaniyordum buna geçtim hiç zorluk cekmedim kamera kalitesi güzel ama gece çekimleri biraz kötü fiyatına gore çok fazlası var cihazda

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdnzz

Mi3 u bilmiyorum hocam ama mi4 süper bi telefon kullanım kolaylığı çok güzel iphone kullaniyordum buna geçtim hiç zorluk cekmedim kamera kalitesi güzel ama gece çekimleri biraz kötü fiyatına gore çok fazlası var cihazda

Tamamdır, bende sipariş verdim zaten.
    Bir daha bilmediğim telefon almayacağım yada çok dikkatli araştıracağım.ulefone be touch 2 yi kullandım bir iki gün.telefon sorun çözmek için değil, sorun yaratmak için piyasaya sürülmüş...

• callofdutyf kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde çoğunluğuk ne yapıyorsa onu yaparsan pişman olmazsin siparişi nasıl nerden verdin:)

• Buradanhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107580974

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfasında şu paralel ithalat Mi4 konusunu yaz hocam. Hatta bu sayfanın başında bile vermek lazım.

Fiyatlar iyi. Başarılı olması için destek vermek lazım ki gerisi de gelsin. Xiaomi'nin ne zaman geleceği belli değil. Gelse bile girdikleri yerlerde her modeli getirmiyorlar. İyi fiyat sunan alternatif bir kanal olması iyi olur.
  • http://www.chip.com.tr/haber/bu-telefon-12-saatte-binlerce-satildi_57605.html

Bu telefon 12 saatte binlerce satıldı!
    Çin'in "Note" sürümü Redmi Note 2, 12 saat içinde satış rekoru kırdı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Facebook sayfasında şu paralel ithalat Mi4 konusunu yaz hocam. Hatta bu sayfanın başında bile vermek lazım.

Fiyatlar iyi. Başarılı olması için destek vermek lazım ki gerisi de gelsin. Xiaomi'nin ne zaman geleceği belli değil. Gelse bile girdikleri yerlerde her modeli getirmiyorlar. İyi fiyat sunan alternatif bir kanal olması iyi olur.

Hocam öyle birşey yaparsam beni keserler. Bir kere yaptım demediklerini bırakmadılar. Ama sizi kırmayayım paylaşayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Hocam öyle birşey yaparsam beni keserler. Bir kere yaptım demediklerini bırakmadılar. Ama sizi kırmayayım paylaşayım.

Buna kim ne diyebilir ki?

• Redmi Note 2 Prime'de;
    Akıllı bekleme (ekrana bakıldığı sürece açık kalması),
    Çift tıklayarak ekranı açıp kapama,
    özellikleri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 18 Ağustos 2015; 12:49:32 >
  • 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.