Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Beyler nasi okunuyo bu

''Şahomi'' diye okunuyor. Fakat ''İkzomi'' diye okunsaymış daha karizmatik olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Beyler nasi okunuyo bu

''Şahomi'' diye okunuyor. Fakat ''İkzomi'' diye okunsaymış daha karizmatik olurmuş.

Eyvallah

• Destek beyler. Yarın oy kullanırım. Kesin biz birinci oluruz. Her ay oy kullanıyoruz alışkınız

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Beyler nasi okunuyo bu

mi mobile gibi bir isim kullansın bari türkiyede

• Zopodan sonra bunlarda girsin bakalim ulkemiz pazarina. Hic ummu yorum ama belki fiyatlar bir nebze duser.

Birde oneplus one gelirse tadindan yenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir oyda benden.
  • devam oylara
  • Birkaç hesap açıp oylamayın adamlar IP'leri görebiliyorlar, sahtekarlığa gerek yok. Yeni üye olup oy verenleri de görüyorlar hadi o bir nebze ama birden fazla hesapla oy vermek güvenlerini kazanmamıza değil kaybetmemize sebep olur.

• Arkadaşlar, haberin kaynağı resmi xiaomi twitter hesabı.

https://twitter.com/xiaomi/statuses/458891861936328704
  • sizin icin üye oldum ve oylamaya katildim 145 ci oy bana ait
  • Az önce ben de oy verdim oran yüzde 50'ye biraz daha yaklaşmıştı, şimdi baktım biri daha oy vermiş, 260 oyun 130'unu alarak yüzde 50 olmuşuz
  • Discovery gibi cop markalar bile satarken bunlar gelse bayada iyi satar,tabi fiyatlar onemli cogu kisi bilmiyor pek,oy vermek gerek temmuz agustos gibi gelir muhtemelen.

• "Wow, so many people from Turkey. Who's running a MIUI Turkey fan site? Please contact us!"

Adamların dikkatini çekmeyi başardık, 13 sayfada yönetici yazmış.
  • TikDiyenTüleyman kullanıcısına yanıt
    Hocam 2013 ün aralık ayında çin'den xiaomi redmi aldım ve hala kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim 2,5 sene samsung ve diğer androidli aletleri kullanan ben, artık onları anlayamıyorum. Bu sadece miui için geçerli olan kısmı.
    Adamların en dandik telefonu bile taş gibi. Bekleme imkanınız varsa arkadaşların dediği gibi bekleyin.

Şayet xiaomi klasik satış politikasını türkiye'de de uygularsa kan çıkar ama:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

"Wow, so many people from Turkey. Who's running a MIUI Turkey fan site? Please contact us!"

Adamların dikkatini çekmeyi başardık, 13 sayfada yönetici yazmış.

Bence biraz daha bastırıp foruma TURKEY bölümü açtırabiliriz singapur için açmışlar

forum listesi burada
    http://en.miui.com/forum.php?forumlist=1
  • Mi3s ne zaman tanıtılcak bilen varmı
  • Bu ülkede normal vatandaşın hiç duymadığı huawei ideos x5 fiyat/performans başarısıyla çok tutmuştu. Yani marka bilinirliği artık eskisi kadar önemli değil ürün iyiyse zaten adı hızla yayılıyor. Discovery'yi de kimse bilmiyordu sonra patlama yaşadı.

• hep destek tam destek...
  • Arkadaşlar ben kendim G2 kullanıyorum, eşime Xiaomi Mi3 aldım. 1 aydır teli kullanıyoruz. Gerçekten güzel ve hızlı telefon. G2'nin bazı artıları olabilir ama Xiaomi Mi3'te üst model bir telefon.
    Bir kere ara yüzü, Miui işletim sistemi İos gibi basit ve kullanışlı, hızlı. Bu paraya mükemmel telefon. Türkiye'ye geldiğinden ne kadar da satışa çıkar bilmiyorum, malum ülkemizdeki vergi sistemi biraz ağır ama
    verdiğiniz parayı sonuna kadar hakeden bir telefon. Xiaomi firması da sürekli kendini geliştiriyor. Zaten Android'in başındaki adamı kendilerine transfer ederek ismini iyice duyurmuştur. Umarım gelir ve
    herkese hayırlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.