Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mentalpanda

şöylede bir olay var çin malı diye ucuz gelecek kanısına varmayalım vergi cenneti türkiyeye mi3 1300 den aşağı girmez benim tahminim.

64 GB'ı o fiyattan gelirse her türlü satar.
  • Direk kendileri gelir inşallah, aracı olmadan, köşe kenarlı telefon görelim az. One+ bekleniyorsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

şöylede bir olay var çin malı diye ucuz gelecek kanısına varmayalım vergi cenneti türkiyeye mi3 1300 den aşağı girmez benim tahminim.

sanmam neticede prestijli bir firma basit firmaların fiyatları gibi global piyasaya giriş yapmaz diye düşünüyorum.
  • Bu gerçekten çok güzel bir haber.
    Umarım Xiaomi bizim vergilerle idare edebilir ve uygun fiyatla ürünlerini satabilir.
    En kısa sürede ülkemize gelmesi dileğiyle.
  • quote:

quote:

quote:

sanmam neticede prestijli bir firma basit firmaların fiyatları gibi global piyasaya giriş yapmaz diye düşünüyorum.

64 GB'ı alışveriş sitelerinde ve mağazalarda 480 dolara satılıyor (siteler ve mağazalar artı olarak karda koyuyor, kar koyulmuş fiyatı bu). Hesaplayın bakalım vergilerle kaç para yapıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

64 GB'ı alışveriş sitelerinde ve mağazalarda 480 dolara satılıyor (siteler ve mağazalar artı olarak karda koyuyor, kar koyulmuş fiyatı bu). Hesaplayın bakalım vergilerle kaç para yapıyor.

valla ne diyeyim ben çok ucuz giripte herkesin elinde oyuncak olması taraftarı değilim

• Facebook sayfamızı beğenin:https://www.facebook.com/pages/MIUI-Turkey/1393502047598703

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 24 Nisan 2014; 23:44:25 >
  • quote:

valla ne diyeyim ben çok ucuz giripte herkesin elinde oyuncak olması taraftarı değilim

Bende öyle isterim ama çoluk çocuk S5 alır korkmaya gerek yok.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Hocam sizler de alemsiniz.

Hem uygun fiyatlı hem de herkesin kullanmayacağı bir telefon istiyorsunuz.
    Adamların satışları düşük olacaksa neden gelsinler ki.
    Ya da gelip az satış yapıp gitmelerini mi istiyorsunuz?

Satabildikleri kadar satsınlar hocam. Televizyon, tablet gibi diğer ürünlerini de getirsinler ülkemize.
    Fena mı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam sizler de alemsiniz.

Hem uygun fiyatlı hem de herkesin kullanmayacağı bir telefon istiyorsunuz.
    Adamların satışları düşük olacaksa neden gelsinler ki.
    Ya da gelip az satış yapıp gitmelerini mi istiyorsunuz?

Satabildikleri kadar satsınlar hocam. Televizyon, tablet gibi diğer ürünlerini de getirsinler ülkemize.
    Fena mı olur...

Zaten MiPad tanıtılacak. O da gelecek büyük ihtimal. MIUI arayüzünü tablette merak ediyorum nasıl olacak.

• Kendi sitelerinde Mi3 16 gb 1999 Yuan, 64 gb 2499 Yuan.
    TCMB sitesinde 1 çin Yuanı 0,34518 TL. Yani 16 gb'lık 690 TL civarı, 64 GB 860 TL civarında.
    Bunun üstüne ÖTV(120 TL), KDV, Nakliyat, Yurt içi karı fln koyun heralde 64 gblık model 1300-1400 TL olur gibi.
    Gerçi bu hesaplardan da çok anlamam. Kabaca hesapladım.

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

• gelmeleri güzelde herşeyi fiyat belirleyecek
  • 159 oldu =)
  • Çare Xiaomi

• 161. oy benden.gelse de almayacağım ama destek oldum. Böyle firmaların TR'ye girmesi önemli. Beyler Rusya hindistan gibi nüfusu yüksek ülkeler uyanmadan oylamada arayı açmak lazım. Destek lütfen
  • 163.yü ben attım.
  • Bu güzel haber için teşekkürler. Bizde desteğimizi verdik. 164. kişi benim sanırım
  • Şimdi bu vote öncelik için sanırım, yahu şimdiye 1000 kişi olması lazımdı nerde bu genç nesil:D
    Hayır ben telefon alıcam ne kadar çabuk girerse o kadar iyi benim için elite alıcaktım kuzu görmüş kurt gibi bekliyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Şimdi bu vote öncelik için sanırım, yahu şimdiye 1000 kişi olması lazımdı nerde bu genç nesil:D
    Hayır ben telefon alıcam ne kadar çabuk girerse o kadar iyi benim için elite alıcaktım kuzu görmüş kurt gibi bekliyorum şuan

Onlar anca benim nickname'imi çalsın.
  • Üye oldum ve kulandım oyumu hayırlı olsun. Yarısı biz de ya oyların sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.