Şimdi Ara

Xiaomi ve Redmi telefonların Android 12 güncelleme listesi değişti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 10 üzeri olsun yeterli gerisine gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi sadece 1 android os guncellemesi verir.10 ise 11 olur 9 ise 10 olur.10 olan ,11 ve sonrasinda 12 almaz.He tek guncellemede hak edilebilse amenna ama o da yapilamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi nin cazibesi kalmıyor böyle yapınca. Redmi f/p olarak sunuluyor ama kullan at gibi güncelleme desteği var.

• Note 8 pro mediatek diye mi güncelleme almıyor
    Samsung a50 var son sürüm güncelleme konusunda bence en iyisi samsung

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşta Poco NFC var, kutudan Android 10 ile çıkıyor.
    Bu tabloya göre Android 12 alacak.

• Wurunkatte kullanıcısına yanıt
    Önce bi çıksın da, ona uygun rom ayarlayanlar olur elbet ama resmi dağıtım olmadığından ne derece güvenebilirsiniz.
    Yeri geliyor mobil bankacılık işlemlerinde kullanıyoruz, çok dikkat etmek lazım.
    Daha 1 hafta öncesine kadar Android 6 bulunan Xiaomi Redmi Note 3 pro kullanıyordum, bu zamana kadar “keşke Android 10-11 olsaydı” şeklinde bir düşünceye kapılmadım, çünkü her işimi görüyordu.
    Hatta pilini de 3 ay önce değiştirdim, daha 3 yıl daha o telefonun gideri vardı bence. Başka nedenlerle yeni telefon aldım ayrı mevzu.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Hayatım boyunca hiç güncelleme derdim olmadı , çok takıntılı insanlar var güncelleme konusunda , en iyi telefondan alacağın maks performans 3 senedir. Geriye kalan yıllarda nereye kadar giderse mantığında kullanacaksın .

bu sadece Android cihazlar için geçerlidir :) iphonede öyle bir şey yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

kesinlikle hocam. şu an mi 6 kullanıyorum 4 sene oldu. 2003 yılından beridir 3 sende bir telefon değiştirirdim. android 9'lu mi 6 işimi görüyor, güncelleme konusuna bu kadar takılmamak lazım. hatta tam tersi her sene güncelleme olması gereksiz. işletim sistemi olarak daha çook uzun süre dayanır ama telefon dayanır mı bilemem.

iphone de öyle bir şey yok :)

• Peki poco F3 ne olacak ?

• echomaniac E kullanıcısına yanıt

Samsung zamanında her gün cihaz tanıtan ve arayüz , güncelleme bakımından eleştirilen bir markaydi, bugün gelinen noktada, çok iyi işler çıkarıyorlar, onun yolundan giden xioami umarım bu şekilde ilerler

• quote:

Orijinalden alıntı: iPeople

bu sadece Android cihazlar için geçerlidir :) iphonede öyle bir şey yok :)

Alıntıları Göster

Alakası yok ios 14 güncellemesi ile ipad air 3 cihazım bariz yavaşladı ve takılmalar mevcut bunun android ios farkı yok hep aynı. Mesela elimdeki 12 pro max 14.7 de bırakacağım . Apple bile yavaşlattığını kabul etti fanboylar etmiyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 1 Eylül 2021; 14:23:24 >

• iPeople kullanıcısına yanıt

Pilden bahsetsene sibop.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Alakası yok ios 14 güncellemesi ile ipad air 3 cihazım bariz yavaşladı ve takılmalar mevcut bunun android ios farkı yok hep aynı. Mesela elimdeki 12 pro max 14.7 de bırakacağım . Apple bile yavaşlattığını kabul etti fanboylar etmiyor  

Alıntıları Göster
    Ben de iPad Air 3 var, iOS 14 yükledim gayet akıcı, hatta şu an iOS 15 beta 8 yükledim akıyor cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Android pişmanlık resmen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple kullanıyorum ama öncesinde android'de kullandım. Benim bildiğim android güncelleme almasa bile rahatlıkla kullanılmaya devam ediyor. Ama ios sisteminde 5 güncelleme sonrasında hemen minimum sistem gereksinimleri değiştirililerek bir üst seviye ios ile çalışabilir hale getiriliyor.

Bence burada konuşulması gereken konu güncelleme yılı değil mevcut sürümünün uygulama destek sayısıdır diye düşünüyorum.

• Sırf şu saçma politikası yüzünden Mi 10T Pro almakta tereddütlerim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Ben de iPad Air 3 var, iOS 14 yükledim gayet akıcı, hatta şu an iOS 15 beta 8 yükledim akıyor cihaz.

Alıntıları Göster

Bilemiyorum hocam bende arka plana bir şey atıp girip çıksam 3-4 uygulama da yeniden yüklüyor en basiti YouTube uygulaması . Ben şahsen pişmanım .

Bluetooth başlı başına yavaşladı airpods vs bağlanması tam bir fazia resmen yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 1 Eylül 2021; 20:32:1 >
  • Sıfırlayın cihazı bence ya da servise verin. Normal değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Sıfırlayın cihazı bence ya da servise verin. Normal değil bence.

Yani ne olduysa güncellemeden sonra oldu hocam servislik bir durum yok bence boşuna hırpalanıcak cihaz , 3 GB ram var çok görmüyorum her ne kadar ios ram az kullanılıyor denilse de katılmıyorum maalesef . 14.7 güncellemesi hem iPad Air 3 cihazım hemde 12 pro Max cihazım için son güncelleme olacak ve en iyi ihtimal pro Max ios 15 yapar bırakırım .

• Bende Redmi Note 7 var. 2 seneden beri kullanıyorum.

Miu sürümüm : 12.5.1

Android sürümüm : 10

Sanırım artık telefon güncelleme olarak geride kalacak. Android güncellemesi zaten gelmez buna artık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.