Şimdi Ara

Xiaomi ve Redmi telefonların Android 12 güncelleme listesi değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi ve Redmi telefonların Android 12 güncelleme listesi değişti

Geçtiğimiz Temmuz ayında Xiaomiui tarafından sızdırılan ''Xiaomi ve Redmi Android 12 listesi'' güncellendi. Oluşturulan listeye yeni telefonlar eklenirken Xioamiui, iç kaynaklardan güvenilir bilgiler aldığını ancak listenin resmi olmadığını söylüyor. Paylaşılan listeye eklenen ve çıkartılan yeni Xiaomi telefonları aşağıda bulabilirsiniz.

Beta programına dahil edilen telefonlar

• Mi Mix 4

• Mi 10 / Pro / Ultra 

• Poco X3 Pro 

• Redmi Note 8 2021 

• Redmi K30 PRO / Zoom / Poco F2 Pro

• Mi Tab 5 / Pro / 5G

• Mi 10T / 10T Pro

• Redmi K30S Ultra

Güncelleme alacak yeni telefonlar

•  Redmi 10

•  Redmi 9T / 9 Power

•  Mi Note 10 / Pro / Mi CC9 Pro

•  Mi Note 10 Lite 

Güncelleme almayacak telefonlar

•  Mi CC9 Meitu

•  Redmi Note 9 / Redmi 10X 4G

•  Poco C3, Poco M2 / M2 Reloaded 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/08/29/here-is-an-unofficial-list-of-xiaomi-devices-that-may-get-the-android-12-update/

• ONEPLUS 3 YIL ANA GÜNCELLEME VERİRKEN, XIAOMI NIYE VERMİYOR ONU ANLAYAMADIM?

• 12 mart 2020'de çıkış yapan, android 10 ile gelen redmi note 9 pro 12'yi almayacak. Max güzel kara geçmiş android üretici işte...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünya kadar para verseniz de alacağınız sadece 2 yıl güncelleme. O yüzden telefona öyle uçuk rakam vermeye gerek yok. Fiyat performans en mantıklısı.

• Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Resimde alacak diyor?

• KSiber K kullanıcısına yanıt
    hocam sağ tarafta baz model redmi note 9 almayacak yazıyor, ben seri olarak almazlar diye düşünüyorum ama şimdi bu durum da saçma pro alırken 9 neden almıyor?

Pro ekini aldığı için ve az bişi daha pahalı olduğundan olsa gerek.

Düz redmi modelleri 1 güncelleme alıyor. Evde redmi note 7 var. Sadece 9'dan 10'a geçti. Daha da güncelleme almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 30 Ağustos 2021; 23:22:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KSiber K kullanıcısına yanıt
    Simdi listeye detaylıca baktim da Çin'e verip global roma vermemesi de ayrı bir trajikomik olmuş. İlginç bir strateji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Ozkan -- 30 Ağustos 2021; 23:25:4 >
    Kendi vatanına kıyak yapmış Xiaomi

Yalnız Xiaomi Note 9'u fena oyuna getirmiş. Redmi Note 8 2 büyük güncelleme almış. Ama Note 9 sadece 1 büyük güncelleme alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 30 Ağustos 2021; 23:31:48 >
  • Android alacaksanız orta segment alın. 2 sürüm resmi güncelleme sonra da başka sürüm custom rom, zaten genelde tek sürüm custom rom oluyor. 3 4 sene gider telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 30 Ağustos 2021; 23:31:36 >
  • Hayatım boyunca hiç güncelleme derdim olmadı , çok takıntılı insanlar var güncelleme konusunda , en iyi telefondan alacağın maks performans 3 senedir. Geriye kalan yıllarda nereye kadar giderse mantığında kullanacaksın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik olarak bu cihazlar linux işletim sistemini arm cpu üzerinde çalıştırıyor, teknik açıdan donanım driver larını yeni android sürümünde sisteme yüklenecek olarak yapılandırırsanız, yeni android sürümü linux çekirdeği bu driverları destekleyecek şekilde compile edilirse, eski cihazlarınızda android son sürüm çalıştırabilirsiniz burada bir engel yok, android sürümü ile gelen bazı apiler donanım tarafından desteklenmediği için, uygulamalarda bunları kullanamayacakdır, eski cihaza son sürüm android yükleme performansdan ziyade bellek kullanımını etkileyecekdir, zaten hali hazırdan yeni aldığınız 2bin tl seviyesindeki eski cpu lu cihazlarda üst versiyon android gelmektedir örneğin android 10/11. eski cihaza yeni android kurmak performansdan ziyade bellek kullanımını arttırır, bunuda sanal bellek ile disk performansından biraz ödün vererek aşabilirsiniz, eski sürüm android kullanmak size marketten uygulama yükleyememenize marketten adını daği yazsanız uygulamayı bulamamanıza sebep verir, esasında apk sını veya 32 64bit armebia v7 v8 bundle paketinide bulursanız kurar ve çalıştırabilirsiniz, açılışı ve işlevleri yaptığı işe göre daha yavaş çalışır, daha yavaş tepkime verir, programcısı isterse bu cihaz üzerinde optimizasyon yaparak burada iyileştirmeler yapabilir.

bu tamamiyle üreticinin satış sıtratejisi, kendi yatırımlarını personellerini, düzenli giderlerini sürekli finanse edebilmeleri adına, bu tarz limitlemeler, kasıtlı olarak cihaz güvenlik güncellemeleri ve yeni sürüm güncellemeleri yayınlamıyorlar,

cihaz güvenlik güncellemeleri ve android güncellemeleri farklı konulardır, linux dünyasında takip ettiğiniz müddetçe her zaman güvenlik güncellemelerini alırsınız.

bu firmaların amaçları yeni cihaz satabilmek, aldırabilmek, ülkelerine döviz çekebilmekden başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 31 Ağustos 2021; 0:13:24 >

• Redmi note 9 China güncelleme alıyor ise Global versiyonu da alması lazım bir yanlışlık var bu işte, birde bundan sonra hep fiyat performans telefonu olarak Redmi alırız diye düşündük.
    Böyle güncelleme sıkıntısı olur ise geri vites çalışır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 31 Ağustos 2021; 2:28:22 >

globale kendi resmi getirmese de xiaomi.eu ekibi zaten çinden gelen romu globale çeviriyor, oradan kurarız yine deneyimleriz son sürüm android'i sorun yok. aldığımdan beri eu romları kullanıyorum zaten xiaomi cihazlarımın hepsinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 31 Ağustos 2021; 2:45:17 >
  • Frobisher kullanıcısına yanıt

Rom yükleme işleri bana zor geliyor bir kere denedim olmadı telefon açılmadı iade ettim geri aldılar o yüzden anlamıyorum. Resmi olarak güncelleme gelse iyi olurdu..

• Starforces S kullanıcısına yanıt

ilk kez başlıyanlar için zordur doğrudur bir bilene yaptırmanız daha iyidir en azından. Resmi gelmesini bende isterim ama Xiaomi bu yıllardır böyle güncelleme dağıtımı yapıyorlar.

• kesinlikle hocam. şu an mi 6 kullanıyorum 4 sene oldu. 2003 yılından beridir 3 sende bir telefon değiştirirdim. android 9'lu mi 6 işimi görüyor, güncelleme konusuna bu kadar takılmamak lazım. hatta tam tersi her sene güncelleme olması gereksiz. işletim sistemi olarak daha çook uzun süre dayanır ama telefon dayanır mı bilemem.

• Takılmayın güncellemeye gel al kullan at mantığı var xiaomide custom rom atın kullanın diyor çakallar paso.

Alacak diyor neyi alıyor telefon hiçbirşey 9 pro var bende güncelleme 1kere geldi daha oda beta zaten Android 11,12 miui enchanted felan hurafe adamların yaptığı güncelleme zaten baştan, sona bug dolu eu custom yüklemek lazım bayıyor oda sürekli yükle dur sil dur... Garantili telefon alınmaz bu Çin güncellemeleri kaplumbağali gibi yavaş yavaş veriyor telefon 1senedir elimde 12.0.1 var insallah işlerimiz rast giderse değiştiricem telefonu ios candır.

• 9t Pro almayacak mı yani? s855 CPU var.Neyin kafası bu?

• Mi 9 neden almaz ki

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.