Şimdi Ara

Xiaomi Watch S4 Sport tanıtıldı: Titanyum gövde, safir cam, eSIM desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi CEO’su Lei Jun, 19 Temmuz’da düzenlenen etkinlik markanın bir dizi yeni ürününü tanıttı. Yeni katlanır telefonlar Xiaomi Mix Fold 4 ve Mix Flip 4 ile birlikte uygun fiyatlı akıllı bileklik Xiaomi Band 9 ve Galaxy Watch Ultra kadar dayanıklı akıllı saat modeli Xiaomi Watch S4 Sport. Xiaomi’nin en dayanıklı saati özellikleri ile neler sunuyor bakalım.

Ayrıca Bkz.Xiaomi MIX Fold 4 tanıtıldı: Karbon fiber tasarım, dörtlü arka kamera

Xiaomi Watch S4 Sport neler sunuyor?

Xiaomi Watch S4 Sport, doğa sporları gibi zorlu şartlarda dayanıklı akıllı saat arayanlara hitap eden bir model. Akıllı saat, titanyum gövde ve fiziksel düğmeye sahip. Cam safir kristal, 2200 nit parlaklığa ulaşıyor, 1.43 inç OLED panel. Saatin pili 15 güne kadar dayandığı iddia edilen 586 mAh kapasiteli. 32MB RAM, 32GB depolama alanıyla geliyor.

Xiaomi Watch S4 Sport ile 40 metreye kadar dalış yapılabiliyor; PADI tarafından test edilmiş ve EN13319 dalış sertifikası almış. Xiaomi, spor takip algoritmaları için saat üreticisi Suunto ile birlikte çalıştığını söylüyor. Dış antrenmanlar için, beş GNSS konumlandırmayı destekliyor. Çevrimdışı harita özelliği de bulunuyor ve eSIM desteği sayesinde telefonu evde bırakabilirsiniz.

Kalp atış hızı ve kandaki oksijen sensörü de safir camla korunuyor. Xiaomi, sensörün %97.2 doğru ölçüm yaptığını iddia ediyor. Saatin ilginç özelliklerinden biri; bazı modellerle sınırlı olsa da yerleşik NFC sayesinde saati araba anahtarı olarak kullanabiliyorsunuz.

Xiaomi Watch S4 Sport fiyatı

Watch S4 Sport, nefes alabilen delikleri olan floroelastomer kayış, yumuşak ve hafif silikon kayış, daha zarif stil isteyenler için milano örme kayış ve spor sevenler için naylon kayış seçeneğiyle geliyor. Spor kayışlı modeller için fiyat 274 dolar, milano örgü modeli için fiyat 357 dolar.

Xiaomi Watch S4 Sport özellikleri

• Ekran: 1.43 inç, 466x466, 326 ppi, AMOLED

• Materyal: Titanyum alaşımlı yüzey, safir cam

• Batarya: 586 mAh

• Bellek: 32 MB RAM

• Depolama: 32GB

• Suya dayanıklılık: 5ATM, 40 metre dalış

• Bağlantı: Bluetooth 5.2, NFC, eSIM

• Uyumluluk: Android 8.0 veya iOS 12 ve üzeri

• Yazılım: HyperOS

• Boyut ve ağırlık: 46.9 x 46.9 x 12.6mm, 49 g

Kaynak:https://www.mi.com/prod/xiaomi-watch-s4

• Dünya kadar para verecem 3-5 yıl içinde çöp olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bi huawei watch fit 2 değil 😎

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saatte Huawei 👍

• 32 MB RAM ram mi olur adamlar en az 1 2 gb koyuyorlar. :)))

şarjı şöyle 2 ay gitseydi alınırdı. Şuan alınır vaziyette değil.

• Esim oldugu icin bizim ulkemizde cok pahali olacaktir , butun eksikleri bir yana Titanium kayis secenegi olmamasi yine buyuk eksilerden.Bu tur saatler hem cok pahali olmaya basladilar , hem de omurleri kisa oluyor.

• thyr1234 kullanıcısına yanıt
    Bence bileklikte Huawei..!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Watch Gt3 Pro Deri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung Watch5 pro kullanıyorum 2 yıldır yaklaşık... Hiçbir eksikliğini hissetmediğim gibi çok memnunum... Telefonla saat aynı marka olunca daha iyi çalışıyor bu akıllı saatler...

• bu xiaomi denen markanın çöpünü bile almam. satana kadar iyi sonra ortada yoklar. dikey süpürgesini aldım yıllardır batarya yok. öyle yatıyor alet mal mal. robot süpürgeleri var bir sürü sorun yaşatır. kusura bakmasın ama ürünün arkasında durmayan, yedek parça sağlayamayan bir marka yok hükmündedir benim için.

Watch fit 2 var bende. Wp den gelen mesajlara yazarak cevap bile veremiyorum. Youtube, youtube music, spotify gibi uygulamalarda yok. Akıllı bileklikten öteye geçemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt
    Wordpress kullanan biri zaten bu işi saatten yapmamalı.

Bileklikte diyecektiniz sanırım çünkü saat işinde batarya hariç bir şey yapamıyorlar.

• sarji o kadar gittigine gore wearos degil sanirim ve kendi sitesindeki modeller 2 tık ucuzladi

• The Time Lord kullanıcısına yanıt

Sonuç olarak samsunglar daha fonksiyonel. İhtiyaç ve tercih meselesi.

• Yıllarca Çeşit çeşit huawei xiaomi bileklik kullanıp, bunlar bana yetmiyor benim saat kullanmam lazım dedigimde huawei gt 3 almıştım. Baktım ki o da bir bileklikten öte değilmiş sonra bütün eleştrilere rağmen samsung watch 4 classic siyah aldım. Tabiki xiaomi telefonla baya sıkıntılar çektim sonra tak etti canıma ve telefonu da samsunga çevirdiğinde bir aydınlanma geldi.

Watch 4 classicten sonra watch 5 almaya gerek görmedim ama celik kordonlu siyah watch 4 classicimin yanina birde gümüş çelik kordonli watch 6 classic alıp işi bitirnem gerekiyordu. Simdi kiyafetime göre watch 4ümü yada watch 6mı koluma takip çıkıyorum 2 yıldır ne eşleşmeyle ne birseyle asla uğraşnadım tüm fonksiyonlarıni kullanıyorum. Begendigin saati koluna tak kendi direk aktiflesiyor. Akilli saat olayinj samsung çözmüş gerisi tırıvırı.

• blackkugu61 B kullanıcısına yanıt

Huawei saatlerin hepsi 32mb ram kullanıyor hocam.

Garmin saatler de keza öyle.

Fazla RAM = Fazla işlevsellik, fazla batarya ihtiyacı.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

bilgi için tşk ler bilmiyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.