Şimdi Ara

Xiaomi yaklaşan Mi Mix 2s ile çentiği sağ üst köşeye taşıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Siz öyle sanın. 18:9, 18.5:9 yok bilmem kaça 9 hangisi trend acaba? 18:9'da standart değil ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu çentik ucubesi olacağına, çerçeve biraz kalın olsaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

Solcular almaz bu telefonu

Telefon tarafından bakarsak soldan çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

Ozaman Türkiye'de tutmaz bu telefon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

Ozaman Türkiye'de tutmaz bu telefon

Fiyatına bakar iyi kalite uygun fiyat olursa herkes ister.

• Ucundan, sağından ve-veya solundan illa ki Apple’ı taklit edemeden duramazsınız dimi.

Neyse ki alttan bu çentiği vermemişler 😒

• Uzunca bir süredir Motorola Moto G4 Plus kullanıyorum. Bilenler bilir. Telefon dünyasının ekran-kasa oranı en berbat telefonlarından biridir. Şu anda işimi fazlasıyla görüyor. İleride telefon elbette değiştireceğim ama hiçbir zaman da sıfır çerçeve telefon takıntım olmayacak. Yani benim için telefon kamerası, hoparlör, müzik, ahize kalitesi, batarya ömrü ve ekranı iyi olursa en iyi telefon odur. Şu anda değiştirmeye imkanım olsa F/P oranı sebebiyle Samsung Note Fan edition tercih ederdim. Bu fullwiew tasarım tarzını tüketiciler mi istiyor yoksa üreticiler mi dayatiyor çözemedim ama bir özenti/taklit/trend durumu olduğu kesin.

• fiyat ne kadar olur

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Çoğu üretici 18:9 tercih ediyor

Çoğunluk olduğu için doğru yaptıkları anlamına gelmez değil mi? Ben de tüketici olarak, tercihimi 16:9 ekran oranı olan telefonlardan yana kullanacağım.Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: orientem

O değil de eskiden biz bu ekran oranlarına 2:1 demiyor muyduk? 18:9 daha karizmatik duruyor sanırım.

16:9a olan farkını anlatmak için 2:1 denmiyor. O zaman 16:9 için 1.87 vs neyse demek gerekir ki 2 yle olan farkı anlaşılsın.
    O da saçma olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Çoğunluk olduğu için doğru yaptıkları anlamına gelmez değil mi? Ben de tüketici olarak, tercihimi 16:9 ekran oranı olan telefonlardan yana kullanacağım.Bu kadar basit.

Ben doğru ya da yanlış demedim çoğu bunu yapıyor dedim. Tercih hakkı sizin ama 16:9 olmayan telefon çöptür gibi bir yaftalama da saçma

• çentik kısmını beğendim orta kısmı kullanacağına sağ üst köşeyi kullanması daha iyi orta çentiğe göre ekranda daha az yer kaplamış.

• Olması gereken yere koymuşlar. ortadaki çentik çok rahatsız edici görünüyor.

Benim için çöptür. Ben video izliyorum, 6" telefonu cebimde taşıyıp ta kabaca bir hesapla; 5.5" video izlemek istemiyorum. Ya da ekranı doldurduğumuzda kırpılmış görüntü izlemek istemiyorum. Üreticiler, bizim önümüze ne koyduysa onu kabullenmek istemiyorum. Onlar ticari firmalar, üretim sürecini ve estetik gibi konuları düşünürler. Satışlarının yüksek olması, kâr maksimizasyonu tek hedefleridir. Bizler tüketici olarak ne istediğimizi, birlik olup dile getirirsek başarılı oluruz. Yoksa onların ticari kaygılarından dolayı bazen saçma sapan ürettikleri ürünleri kullanmak zorunda kalmamalıyız.

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    İyi güzel ama benim hoşuma gidiyor mesela 18:9 formatı video izlerken de rahatsız etmiyor. Böyle düşünen tek insan da değilimdir. Sen rahatsız olurum diyorsan 16:9 oranlı telefon alırsın olur biter.

• Gözden uzak bir köşe(pil takıntısı olmayanlar için), seviyorum Mi tasarımlarını bir de ufak tutmuşlar o da güzel!

• Abi o ne ya asimetrik olmuş böyle iyice garip olmuş illa çentik olacaksa ortaya koyun yani bu daha kötü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.