Şimdi Ara

Xiaomi yapay zekaya ağırlık vereceği MIUI 10'u resmen duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, altı yıllık cihazlarına bile güncelleme desteği sunmasıyla tanıdığımız bir şirket. Çinli akıllı telefon üreticisi geçtiğimiz Kasım ayında, Android Oreo tabanlı özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü olan MIUI 9'u yayınladı.

Ayrıca Bkz.Kripto para çılgınlığı hackerların iştahını kabarttı
    Yeni kullanıcı arayüzünün kullanıma sunulmasının ardından şirket geçtiğimiz günlerde yaklaşık 40 farklı cihazının bu güncellemeyi alacağını söylemişti. Xiaomi şu an itibariyle yapay zeka (AI) ağırlıklı özelliklerle donatılması planlanan MIUI 10 üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Teknoloji devi, Android tabanlı özel kullanıcı arayüzü MIUI 10'u geliştirmeye başladığını resmen duyurdu.

MIUI 10 yapay zeka ve makine öğrenimi odaklı olacak

Şirket bu duyuruyu dün Çin'de düzenlenen yıllık MIUI toplantısında yaptı. Etkinlik sırasında Xiaomi'nin kurucularından ve Başkan Yardımcısı olan aynı zamanda MIUI bölümüne başkanlık yapan Hong Feng, yazılımın bir sonraki büyük sürümüyle şirketin yapay zeka ve makine öğrenimi özelliklerini sunmaya odaklanacağını söyledi.

Mevcut MIUI 9 versiyonu kararlılık, akıcılık ve daha iyi pil performansı sunmak üzere tasarlanmış durumda. Xiaomi kendisi için belirlediği motive edici yeni hedefin Apple, Samsung, Google ve Huawei gibi diğer üreticilerle arasındaki rekabeti daha çekişmeli hale getireceğini umuyor.

• Çinli dostlarımız da olmasa piyasada düzgün rakip olmayacaktı. Huawei ve Xiaomi gerçekten güzel işlere imza atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000-2010 lu yıllarda üretilen cihazlardan sonra, çıkarttığı yeniliklerle bize heyecan verebilen nadir markalardan biridir xiaomi. şahsen apple' ın yeni modeli çıktığı akşamlarda dh de çıkan yüzbinlerce reklam haberlerinden daha çok merak uyandırıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem uygun ve donanımlı cihazlar, hemde yazılım güncellemelerini vermesi gerçekten takdir edilmesi gereken bir davranış.

• 6 yıllık cihaza sistem güncellemesi değil, arayüz güncellemesi verdi. Redmi prime kaç yıllık cihaz ki hala 6.0 da. Ayrıca tamam muadil cihazlara göre ucuz fakat öyle abartılacak kadarda stabil değil cihazları. Kendi kendine ekran görüntüsü alması, sistem dosyalarında reklam çıkması, kafasına göre saati değiştirmesi bunlar sadece aklıma gelenler.

Paramızı veriyoruz bedava reklam yapmaya gerek yok, artısı kadar eksisi de var.

• miuı candır gerisi heyecandır 7 kullanmadım 8 9 deneyimledim suan miuı 9 global beta dayım xiaomi mi 5 kullanıcısıyım mükemmel bir arayüzü var seri ve sorunsuz miuı 10 dahada iyi olarak gelecektir cünki adamlar geliştiriyorlar kendilerini her aldıgım ürünü on numara 5 yıldız haber için teşekkürler.

• Tamam xiaomi xiaomi ama eksileride var bir samsung huawei falan değil fp cihazları çok satıyoryi güzel ama sanki hiç eksisi yok gibi anlatılıyor birde apple samsung huawei falan alanlar enayi yerine koyuluyor

Yok öylr 3 kuruşa 5 köfte..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Tamam xiaomi xiaomi ama eksileride var bir samsung huawei falan değil fp cihazları çok satıyoryi güzel ama sanki hiç eksisi yok gibi anlatılıyor birde apple samsung huawei falan alanlar enayi yerine koyuluyor

Bence durum anlattığınızın tam tersi fakat siz yinede iddialarınızda ısrarcıysanız en alt segmentten en üst segmente kadar Xiaomi ve söylediğiniz markaların modelleri arasında bir kıyaslama tablosu ortaya koyun herkes görsün bakalım durumu. Tabi siz de ufkunuzu genişletmiş olursunuz böylece.
  • Böyle efsanevi bir marka varken... ELMA nedir arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Tamam xiaomi xiaomi ama eksileride var bir samsung huawei falan değil fp cihazları çok satıyoryi güzel ama sanki hiç eksisi yok gibi anlatılıyor birde apple samsung huawei falan alanlar enayi yerine koyuluyor

3 yıldır mi4 kullanıyorum, 16 gb hafıza yetmediğinden değiştiricem. samsung olsaydı bu zamana çoktan kırdıydım telefonu..
  • General. kullanıcısına yanıt
    Redmi 4A ya beta sürümü yükledim 6 dan Android 7.1 e yükseltti hiç de sadece arayüz güncellemesi olmadı. Başka cihazları bilemem tabi. Ve gerçekten cihazda hissedilir bir hızlanma ile pil süresi oldu.

• Bu sene Mi5s ile geçmiştim Xiaomi ye, evde elimizden aldılar telefonu, bir ay süreyle başka telefon kullandım, resmen takoz gibi geldi. Dayanamadim Mi6 aldım, MIUI arayuzu bir defa alıştığınızda bırakmayacağınız kadar bağımlılık yapan harika bir arayüz. Telefonlarin performansı konusunda yorum yapmayacağım, bilen bilir. O yüzden kullanmadan yorum yapanların iddialarını ciddiye almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu sene Mi5s ile geçmiştim Xiaomi ye, evde elimizden aldılar telefonu, bir ay süreyle başka telefon kullandım, resmen takoz gibi geldi. Dayanamadim Mi6 aldım, MIUI arayuzu bir defa alıştığınızda bırakmayacağınız kadar bağımlılık yapan harika bir arayüz. Telefonlarin performansı konusunda yorum yapmayacağım, bilen bilir. O yüzden kullanmadan yorum yapanların iddialarını ciddiye almayın.

mi5, mi5x'den sonra mate 9'a geçtim.

bence siz emiui arayüzünede bir şans verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Bu sene Mi5s ile geçmiştim Xiaomi ye, evde elimizden aldılar telefonu, bir ay süreyle başka telefon kullandım, resmen takoz gibi geldi. Dayanamadim Mi6 aldım, MIUI arayuzu bir defa alıştığınızda bırakmayacağınız kadar bağımlılık yapan harika bir arayüz. Telefonlarin performansı konusunda yorum yapmayacağım, bilen bilir. O yüzden kullanmadan yorum yapanların iddialarını ciddiye almayın.

Hocam hiç Huawei kullanmadım, fiyat olarakta üst seviye telefonları pahalı diye biliyorum. Bana daha çok fiyat/performans ürünü lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Hocam hiç Huawei kullanmadım, fiyat olarakta üst seviye telefonları pahalı diye biliyorum. Bana daha çok fiyat/performans ürünü lazım.

Ben huawei p9 ve xiaomi mı5 prime kullandım..

mi4 ois sayesinde daha net fotograf çekiyor..
    p9 ise çok daha uzun pozlama yaptığı için gece çekimi daha iyiydi..
    ses ikisindede benzer performanstaydı..
    mı4 4k video ile p9 dan daha iyiydi..
    hız benzer seviyedeydi ama mıuı 9 yoktu ben kullanırken eminim xiaomi daha hızlı olmuştur..

kısacası p9 parasının ederi cihaz değilmiş onu anladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 26 Ocak 2018; 8:57:12 >

• Kötü olan tarafı da var. MTK işlemcili ürünlerinde Android 5,6,7,8 ne var ise üst sürüm gelmeyecek. Sadece MIUI sürümünün güncel hali gelecek. Snapdragon ve kendi işlemcisi olanlar için sorun yok. Bu konuda soru sordum. Gelen cevapta " MTK işlemcileri ucuz ama yazılım desteği çok düşük ve lisans fiyatları yüksek diye, güncelleme gelmeyecek " denildi. Oysa aylar önce pekçok MTK'lı ürün güncelleme listesinde idi... Alacak arkadaşlar bu konuda ince eleyip sık dokusunlar. SD işlemcili alın 3-5 tl fazla olsun. Maalesef MTK telefonlardaki çekirdeklerin verimli çalışması tam stabil hale getiremedi. Ortada 10 çekirdek var ama 8/6 çekirdekli SD kadar verimli çalışmıyorlar. Birde güç yönetimi konusunda zayıflar....Redmi Note 2/4 sahibi ve Türkçe çevirisini yapan birisi olarak (xiaomi.eu) diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.