< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 8 Ocak 2017; 12:10:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 8 Ocak 2017; 12:10:14 > |
merhaba,
cihazı aldığımdan beri bu problemi yaşıyordum, Dashcam'ın yeni uygulaması ( beyaz iconlu) olanda Info alanında fark ettiğim hata üzerine,geçen hafta sonu Twitter üzerine YI'ye yazdım, ve Bosch'un ünlü sözü olan insanların güvenini kaybetmektense para kaybettirim ile beraber, bana Arge biriminden birinin email adresini verdiler ve yazışmaya başladık, sorunu tespit ettiklerini insallah düzelticeklerini belirttiler, Sorun şunadan kaynaklanıyor. SD card dizin yapısı 'YICarCam/Movie' 'YICarCam/Movie_s' ancak WIFI üzerinden bağlanıldığından Türkçede Büyük harfe geçince 'YICARCAM/MOVİE' / 'YICARCAM/MOVİE_S' I üzerinden nokta olduğundan android için konuşuyorum WIFI üzerinden download edilemiyor, ancka telefonun dili Türkçe dışından farklı dile çevirince WIFI üzerinden download yapılabiliniyor. Bugün ise SD CARD'ı telefona taktım ve Movie Movie_s leri komple büyük harflerle MOVIE / MOVIE_S diye yazdım tabi bu geçici bir düzeltme oluyor formatlayınca yine küçük harfe geçiyor ve yine indirmiyor.. SD card'ı bilgisayara bağlayın ve klasör isimlerini Büyük harflerle MOVIE ( noktasız I ) olarak düzeltin ve WIFI üzerinden download keyfine bakın :) |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 25 Kasım 2015; 13:44:57 > |
|
|
|
|