< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert GFL -- 11 Ekim 2018; 17:6:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert GFL -- 11 Ekim 2018; 17:6:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 2:3:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 2:7:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 2:8:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Uygun fiyata denk geldi diye Yi Smart Dashcam (130 derece) aldım ancak her enerji kesildiğinde SD kart hatası alıyorum. Kapatıp açmadan düzelmiyor. Çözüme dair fikri olan var mı? |
Xiaomi Yi Smart Dash rusyada en çok satılan araç içi kamera. bende bunu almaya karar verdim. acaba bunda da odaklanma sorunu var mı? |
yı action kameram üç uzun bim sesi veriyor ve reset işe yaramıyor tlf da baglanmıyor fotoğraf çekmek isteyince yine üş uzun bip sesi veriyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? teşekkürler... konu eski ama bir bilen vardır :) |