yaa ben biraz gec kaldim buraya yazi yamaya ama ben de xiegnon dayim ve bu serverdan iyisini gormedim daha beni goren olmusttur belki ama buradan sadece zicanzee ve bloodfist i taniom neyse
ben seni gördüm hatta sana slm verdim sende a.s dedin sonra emin olmak için DH cımısın die sordum nie cevap vermedin????????????????????????????????
quote:
Orjinalden alıntı: pc0576
ıD:pc0576 Race:el morad job:mage(glacier) lwl:43
ama her an soyulmuş olabilirm :(
zuahahaha soyulmadım ama ban yedim
şimdi ıd = pc_for_back ve priest_pc race = el morad job = rogue(asas/archer) priest(rezzer/buffer) lwl = 48/38
bende x deim yaf insan mage imzamdanda anlaşılacağı üzere
arkadaşlar bende bramustan xigenona kesin dönüş yaptım biriler yardımcı olursa sevinirim!!!el moradım ID=BuffHealRezz bufferim
quote:
Orjinalden alıntı: emperor_tr
yaa ben biraz gec kaldim buraya yazi yamaya ama ben de xiegnon dayim ve bu serverdan iyisini gormedim daha beni goren olmusttur belki ama buradan sadece zicanzee ve bloodfist i taniom neyse
KANKAAAAAAA NAPİON YAUW olm %70 oldum :D her an 61 olabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: I LOVE YOU GS
arkadaşlar bende bramustan xigenona kesin dönüş yaptım biriler yardımcı olursa sevinirim!!!el moradım ID=BuffHealRezz bufferim
oyunda oldugun saatleri söle yardım ederm kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: Ak$emseddiN
Evet bütün xigenonluları buraya bekliyorus... Her türlü server hakkında şikayetlerinizi, eleştirilerinizi, ve yorumlarınızı yazın
Orc muyuz arklar ben orc um orc olan warsa beni kastıra bilirmi ID Hello_PyrO
zicanzee sen PAND0RA clanındamısın yaw senn nick'i gördüm ben gliba
lem dark ne adamsın zicanzee bizim magelerin zamanından kalma şu sıralar oyunda pek görmüyoruım ama magelerimizi kasarken sürekli görüordum zicanzeeyi
yess XİGENON DA 61 LWL ARC MAGE WAR salamurayaprak2 elmorad ım....
cyperda lwl 60 piresim var satılık
bende xigenondayım boss event istiyoruz
Nick - KruxeL Clan - JusTiCe Nation - Human LeveL - 62
bende xigenondayım ama şu knight yi bi evdeki bil. yükleyemedim
lwl:32 ID:FATAL_77
BENDE XİGENEONDAYIM... BİR DUYURU YAPMAK İSTİYORUM. ARKADAŞLAR XİGENEONDA HaMaM CLANINA LVL 60+ FİRE MAGE ALINIR. ORC BASE BASMAK İÇİN TANKIMIZ MEVCUTTUR EĞER GELİRSENİZ
NİCK :mooshie LEVEL :54(BLADE) NP :***** CLAN :HaMaM JOB :TANK FOR OB
notice:luricgoing to 62:P
öyle bakma ne olur calış seninde olur
bir gün emrah arkadaşı cem ile bar a gider cem:emrah bugüncok yakısıklısın bütün kızlar sana bakıyor emrah:öyle deme cem.... cem:nasıl diyim emrah?
zicanzee kanki napalım yaaaa charım 60 oldu ve ıkıncı gununde ınwalıd password olayı oldu aq 1 haftadır gıremıo oyuna boyle sansın te aq
Bu topicler güzele benziyor hemde çokkkkkkkkk
???????????????????????????
freedy sen nie aglıon baba ASIL BEN AMA EGER BU CHARIM GERI GELMESSSE YENI BI CHAR ACCAM EMPEROR ADI GECCEK NICKTE SIMDI YAZMIYIM BURAYA CALINIR MALINIR COK KORKURUM CUNKU COK ANLAMLI BI NICK