Şimdi Ara

Xigenon ahalisi.. Buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ELIXIR STAFF+6 FLAME
    CRIMSON GOBLIN ROBES
    LOPO PENDANT HP:50 MP:50

BONE STAFF+8 FLAME:64
    THORN MAGIC

50 ytl ankara
    mail: luleci@myself.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobol -- 27 Ekim 2005, 16:02:20 >
  • bende x deyim :=)) charımın adı lol_lol_loltanıyan var mı??? :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

bende x deyim :=)) charımın adı lol_lol_loltanıyan var mı??? :))

Var kardeş tanıyom seni ttownda görmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: blodfist

quote:

ben görmedim daha :D nickin dikkat çekici ama :P burda sadece by_ram ve kolpaci nickli arkadaşı gördüm oyunda dierlerini görmedim beni gören oldumu peki nick : zicanzee genelde tek başıma uruk tron veya harpy partysinde oluyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

quote:

quote:

ben görmedim daha :D nickin dikkat çekici ama :P burda sadece by_ram ve kolpaci nickli arkadaşı gördüm oyunda dierlerini görmedim beni gören oldumu peki nick : zicanzee genelde tek başıma uruk tron veya harpy partysinde oluyorum

Bende Harpy partysindeim çoğunlukla sabah daha ii kasılıyor çünkü çok ks oluyor küfür de oluyor ondan ama sağlam adamlar olması lazım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

quote:

quote:

Bende Harpy partysindeim çoğunlukla sabah daha ii kasılıyor çünkü çok ks oluyor küfür de oluyor ondan ama sağlam adamlar olması lazım

evet ben genelde clanımla takılıyorum gece bi party yapıyoruz off dehşet oluyo clanda belki görmüşsünüzdür xLious(Kankam :D)(lvl 61 Pet Flame) , Zoltar(lvl 64 paper Flame), FancyPants(lvl 61 paper Flame), Mannan(lvl 61 pet ice), SillySally(lvl 61 buffer, strg priest) ve ben zicanzee(lvl 58 paper flame) genelde golem yapıyoruz geçen gün lvl 57 %40 tım sabah 12 de bi partye girdim bütün gün çift slot harpy yaptık akşam saat 7-8 gibi lvl atladım :D süper şu harpyler gerçekten

• up
  • lvl 59 oldum novaya %50 kaldı :D up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zicanzee -- 3 Kasım 2005, 20:48:52 >
  • zicanzee valla iyi kasıyon tebrikler

ben xigenonu bırakabilirim
  • neden bırakmayı düşünüyosunki dostum bence gayet güzel bi server
  • bırakma nedenim pahalılık level 46 oldum ne elimde düzgün bi silah ne üstümde düzgün bişey var horn+7 ve goblin platelerde geziyom.Bi bakıyom lvl 42 adamın elinde ironx
  • 61den dusme ice mage BLeSSeD_CuRSe (eski knightcilar tanır beni) tiocfaid ar la'daydım

58 buffer alessio
  • beyler xıgenonda 600m param var ama charım yoq
    bu parayı benımle beramusta takas edecek varmı
    yani xı genon da ben ona 600m verıcem
    o bana beramusta 500m versın yeter
    eger yapacak varsa mail:erci_e3@hotmail.com
    veya 05436969005 nolu tele mesaj atabılırler
    istanbul olması tercıhımdır cunku kafesıne gelıp yapıcam
  • bende eskiden ixigenon daydım ilk açıldıı zamanlar ilk lwl 55 charlardan biriydim lwl 58 oldum 35 k np we hack lendim şu anda lwl 35 o char :'(
  • quote:

Orjinalden alıntı: !champion!

bende eskiden ixigenon daydım ilk açıldıı zamanlar ilk lwl 55 charlardan biriydim lwl 58 oldum 35 k np we hack lendim şu anda lwl 35 o char :'(

beyler internet cafeden girerken şifrelerinizi ekran klavyesi yüntemiyle girin böylece key logger lar yazdıklarınızı algılayıp kayıt edemiyecektir
  • ben kl le hack yemedimki büyük ihtimalle trojandı
  • Beyler benni xgenonda gören varmı veya hiç xgenondda oynayan varmı yaf sadece bu siteden ko da 4 kişiyle görüştüm başka görüşmedim
  • quote:

Beyler benni xgenonda gören varmı veya hiç xgenondda oynayan varmı yaf sadece bu siteden ko da 4 kişiyle görüştüm başka görüşmedim

ben gördüm :P
  • benimde xgenonda 44 level asas ve 47 level paper mageim var ama şimdi yeni adam kasıyorum oyunda baya tecrübeliyim yardım etmeye çalışırım id _3nTu_ isteyen pm atsın elimde geldigince yardım ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: galdor

gördüğüm kadarıyla çoğunuz 35-55 arasısınız ve exp kasmakta zorlanıyosunuz. aranızda clandan önce iyi bi exp partisi oluşturun. hatta buraya bi liste çıkarın ben size kimlerin nerede daha rahat exp kasabileceğini ve rahat slot ları veririm. forumca gelişirsiniz böylece... unutmayınki oyunda ne kadar iyi olursanız olun genelde tek başınıza bişey yapamazsınız.

aga sana katılıorummm bende xg deyimm vede lvl 42 mageyim ful mp yim....elmoradımm......nikim 2_1907
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.