baba clan kuralım diyorsunuz ama kuranlarda hep +50 üstü istiyor. hadi onu geçtim, bizim gibi ezikleri kim alacak clana?
kurulan clanda; yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, vs vs vs ... olsun.
AMA yok arkadaş illaaa +50 üstü olacak derseniz, canınız sağolsun.
o zaman da ben clan kurarım ve de herkesi alırım clana.
AMA yeterki destek olsun.
evet arkadaşlar clan kuruldu isteyenler girebilir
clan adı;
_AnGeLs_OF_FiRe_
unutmadan, elmorad clanıdır.
_AnGeLs_OF_FiRe_
bede varımmmmmmmmm
paşa kardeş clana girmek istersen gel, fakat ne zamanları giriyorsun, oyuna girdiğinde pm atman yeterli (black_eagle_50)
yok mu başka clana girmek isteyen (pelerin meraklısı olmasın lutfen)
not:cunku benım lvl daha 42 pelerın almam bıraz uzun surer kusura bakmayın beylerrrrrrrrrr
hani yok arkadaş benim lvl yüksek, girerim clana beraber pelerin görevi yapalım derseniz neden olmasın yaniiii.
herkese açığız.
aga ben gece girebiliyorum saat suan 22:30 pm attım yoksun neyse arayla atarım
El murad Mage (Gıleysır) lvl:39 ıd:Magıcıan_Kaltak x1 x2
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞA****
quote:
Orjinalden alıntı: cem50
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞA****
quote:
quote:
baba clan kuralım diyorsunuz ama kuranlarda hep +50 üstü istiyor. hadi onu geçtim, bizim gibi ezikleri kim alacak clana?
kurulan clanda; yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, vs vs vs ... olsun.
AMA yok arkadaş illaaa +50 üstü olacak derseniz, canınız sağolsun.
o zaman da ben clan kurarım ve de herkesi alırım clana.
AMA yeterki destek olsun.
evet arkadaşlar clan kuruldu isteyenler girebilir
clan adı;
_AnGeLs_OF_FiRe_
unutmadan, elmorad clanıdır.
_AnGeLs_OF_FiRe_
bede varımmmmmmmmm
paşa kardeş clana girmek istersen gel, fakat ne zamanları giriyorsun, oyuna girdiğinde pm atman yeterli (black_eagle_50)
yok mu başka clana girmek isteyen (pelerin meraklısı olmasın lutfen)
not:cunku benım lvl daha 42 pelerın almam bıraz uzun surer kusura bakmayın beylerrrrrrrrrr
hani yok arkadaş benim lvl yüksek, girerim clana beraber pelerin görevi yapalım derseniz neden olmasın yaniiii.
herkese açığız.
aga ben gece girebiliyorum saat suan 22:30 pm attım yoksun neyse arayla atarım
pazarları falanda mı gece giriyon oyuna (gece kuşu seniiii)
b ende burdayım
[Deleted by Admins]
Arkadaşlar bir de oyundaki nicklerinizide buraya yazarsanız sevinirim birbirimizi bulmamız daha rahat olur oyunda yada imzanıza yazın benim gibi
up
Konunun en başında yazmıştım ama bi daha yazayım dedim lvl 60 battle priestim ve karusum meltrofas diabolical ve rabies_vampire ile aynı clandayız şu an
beyler bende xg dayım oyuna launcer den girince login server connection failed dio direk knight a girince 1600 error verio napiim
ben e xigenondayım.... lvl 41 assasım ii bir clan arıyorum.....
gördüğüm kadarıyla çoğunuz 35-55 arasısınız ve exp kasmakta zorlanıyosunuz. aranızda clandan önce iyi bi exp partisi oluşturun. hatta buraya bi liste çıkarın ben size kimlerin nerede daha rahat exp kasabileceğini ve rahat slot ları veririm. forumca gelişirsiniz böylece... unutmayınki oyunda ne kadar iyi olursanız olun genelde tek başınıza bişey yapamazsınız.
BEYLER EĞER ACCOUNTINIZA GİRİLMESİNİ VE SOYULMAYI İSTEMİYORSANIZ ASLA VE ASLA INTERNET CAFE DEN OYNAMAYIN KEY LOGGER KURUYO ÇOĞU ŞEREFSİZ BÖYLECE GİRDİĞİNİZ BÜTÜN ŞİFRELER ONLARA GİDİO VE SOYULUYORSUNUZ BU KONUYA DİKKAT EDELİM EMEĞİNİZLE OYNATMAYIN
Ben denedim hack shield key loger ı önlüyo...
Evet krallık seçimleri başladı bitecek... Kime oy verdiniz.. Ben Pandora_Tr ye verdim... Malum Türk kendisiç... Heralde gidip te duwolfy ye vermessiniz...
Karus Roque yum. Nick : Zeq
bende pandora tr ye verdim ama şu anda galiba oun account unu blocklamışlar bi sürü clan çıktı unblock pandora_tr diye ama kral duwolf olur bence