Şimdi Ara

Xigenon ahalisi.. Buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE XİGENON LUYUM BİR MAGE BİRDE HEALLER VAR
  • Beyler xgenonda lvl 42 lik paper mage var Blodfist_54 beraber party yapabiliriz çoğunlukla harpy deyim ayrıca clan kuralım!!! ork olanlar nik yazsın bakalım kaç kişi gelcek ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennsatir -- 15 Ekim 2005, 19:16:56 >
  • Üzgünüm beyler xegonda 33 mage 3 novalı ve flame 51 yülü adamım war.Ama sıkıldım serwer dğiştirdim.Ondada lwl 33 rezzer var diez 2 1500 buff
    1920 healı var.

• Nicki unttum xegonda orc Lord_Cankat (mage) Bufcı_of_Turkey (dandik isim saklamayın)
  • zaman ak1yor bea
  • bendede mage var k1z mage pet magician tak1l1yoorum onunla level 61 idare ediyor iste
  • up
  • xigenoncular noldu ya kimse yazmıyo artık buraya lvl 57 oldum bu arada eziklikten kurtulmama 3 lvl kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zicanzee -- 25 Ekim 2005, 20:22:32 >
  • beyler ben oyundayım yaaaaa lvl 44 paper Blodfist_54 diye beraber bulaşk bir gün yaf hep beraber oynak benim takıldığım yer hep harpy dir söyleyim
  • evt arkadaşlar nikleri söyleyinde kadroyu kuralım ve clan açalım yaf galiba talep yok
  • BLeSSeD CuRSe------- flame 61 orc
    allesio_tr----------- buffer 58 orc
    acharad----------lvl 54 assassin

hacklendim... sıcarım boyle oyuna! soguttular beni...
  • bende 45 oldum
    archere e geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 25 Ekim 2005, 19:35:56 >
  • Ben yeni başladım sayılır.
    Karus sorcerer daha 21 level'ım.
  • lvl 46 glacier mage pek fazla girmiom ama bnde xigenondaım
  • slm xgenon ahalisi
    bana iron bow,ironx,scorpion bow yada chitin bow lazım + kaç oldugunu önemli deil.buyrum msnde görüşelim.ltfn beyler çook ihtiyacım war pls..........................

MSN:grey_hawk92@msn.com
  • merhaba bende xigenondayım İsteyene mirage +2 satabilirim uygun bir fiyataa::::::)
  • evet eziklikten kurtulmama 2 lvl kaldı şimdi lvl :58 oldum
  • 40 lvl priestım var pelerinli clan varsa bana pm atsın

• bende xigenondayım. Nick: AegnorElendil, Lvl: 61, Race: Human, Job: Mage... İsteyen herkesle yardımlaşmaya hazırım. Ayrıca gold bar lazım... (parasıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzates -- 27 Ekim 2005, 0:40:59 >
  • beyler bende onlineim lvl 42 assasin.partye alın benide pls

bide beyler pelerinli bir clana girmek istiom çabuk lvl atlarım haftaya 50 olurum clan pls

msn:grey_hawk92@msn.com buyrun görüşelim

ID:BuRaK_GfB_Tr
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.