Şimdi Ara

Xigenon'da en begendiginiz oyuncu kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xigenon'da en begendiginiz oyuncu kim ?

• Gofret
  • son_karahan
  • uA_serhat_20m_borçlu ii asas dı ama archer oldu
  • poison_tr bu adam manyakkk ve Okuz bunuda çook seviyorum Okuz u tanıyan var mı aranızda ??
  • NeverSayDie
  • erzincan_tr(hemşomdur+65 üzeri lwl ı vardır)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdaki En iyi Avatar Kimin
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gfb_gfb bu adam1 tan1m1om ama adam complete giyiyo bide elinde +9 elixir staff var cay1r cay1r yan1o cok pis özendim ona var yaaa
    bende istiom +9 elixirrrrrrr ühühü
  • Omega vardı bir aralar Xigenonda 9 ay önce başlamıştım bu oyuna o level 70 ti.Meteor indiriyordu kafamıza.
  • okuzu tanıyorum.ama saglam adam olarak :Cop: bence bir numara.herif ikiser ikiser kesiyo yanlıs duymadıysam 600k np si var.bide japon serverındaki lvl 80 adamı gordum.herif cosmus.7500 can 6500 mana vardı.gerisni siz dusunun yalnız resim gercekmiydi bilmiyorum :(( .forumtr den bakabilrsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Omega vardı bir aralar Xigenonda 9 ay önce başlamıştım bu oyuna o level 70 ti.Meteor indiriyordu kafamıza.

evet o adam efsane yaaa
  • quote:

Omega vardı bir aralar Xigenonda 9 ay önce başlamıştım bu oyuna o level 70 ti.Meteor indiriyordu kafamıza.

sanki bi sallam var burda
    abi OM3GA 9 ay önce 70 LvL fln diildi naaptın

• blaaadeeee nbr lann ben Turkish_Ak1JkaN xigenondan :d msnim porsuk5670@hotmail.com ekle bakim :d
  • omega tabıkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

quote:

sanki bi sallam var burda
    abi OM3GA 9 ay önce 70 LvL fln diildi naaptın
    Evet Mart'ta Xigennonda başladım ben oynamaya Mayıs başına kadar da oynadım orda Cypher açılıncaya kadar.En başta olmamış olabilir ama ben 46 iken bıraktım o charı Meteor yiyorduk girdigim savaşlarda. 42-46 arasına denk geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 8 Kasım 2005, 23:22:15 >

• tabiki benim cz ye gelin bakın bensiz olmuyoo level 58 ama:?arada sırada kesliyoz ama idare ediyoz
  • Gofreti tanıyan yokmu be
    adamda 2 tane yanan shard var biri elektrikli biri poison lu
    bu arada bıcaklar sadece poisonlu olmuomudu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 9 Kasım 2005, 7:54:57 >
  • Humanlardan aumar,coptenekesi orclardan Spycleaner,omega,cop bi de ben
  • Omega shouttan geçti oyunu bırakıyorum diye... Fakat kardeşi oynuyormuş şu an
    Tabii Omega ingilizce geçti söylüyüm
  • hehe okuz hakketten iyi adamdır bizim clan lideridir muhabbeti de iyidir bide oyunda 3:16 var bence oda bayaa sağlam sonra oyn_cankıya var onlar bayaa iyi ben kendimi diyemicem çünki priestim b, aktivitem yok ama şunu söyleyebilirim ki oyunaki en iyi bufferlardan biriyim en azından xigenonda item pek fazla yok fakat oyun bilgisi açısından iyiyim el moradlardan ise kasharhood beni kesmeyi becerebilen tek asasin ve toni görünce town direkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofdeath -- 9 Kasım 2005, 15:07:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.