Yaklaşık 1 hafta önce pazarda priest pendant satıyodum._bluemage_(xigenon human kralı) pm attı ve almak istediğini söyledi.21gb+kekuri karşılığında anlaştık.Trade den öncede ama üstümde 18 gb var 18 gb + kekuriyi vereyim şimdi gün içinde yan charla girişi 3 gb ni veririm, 3 gb nin lafını yapma bana fln dedi. İlkönce yanaşmadım ama kralım vs.... ayağı yaptı bende paran kalmaz vs...İyi dedim güvenip verdim. Gün içinde para atma olayı yalan oluşu letter attım gece blue ya. Sabah veririm dedi yaklaşık 1 hafta oldu letter larıma ve pm lerime cvp vermiyo kendisi. En az 6-7 letter attım.Hatta clanından birarkadaşımada söyledim.Oda bize bile hayrı yok vs... dediKral olupta böyle bir dolandırıcılık yapmak ezik - açlık ötesi bişey.Kralda bunun hesabını yapıyosa ne diyeyim.3 gb =6ytl civarında bişey tutuyor galiba.Bişey demiyorum 6 liralık adammış....Yalanlayabilirsiniz ama böyle bişey için SS almıştım elimde kozum var
SS i koy bence ama kimseye güvenmemelisin oyunda
Şu an seçim zamanı.Aday da olmadı o yüzden yapmıştır belki
quote:
Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_
SS i koy bence ama kimseye güvenmemelisin oyunda
Ya paramı kral için.1-2 aylık pot vs... parsı 3 gb.Baskası yapsa sallamazdım zaten öyle ahım sahım bir para değil de hem human hem kralo lvl de bir mage gidip 1 saat item kassa sağda solda. En basitinden sadece harpy dönse 3 gb yi çıkarır tek başına.....Bizde alışveriş yapıyoz pazardan 30 40 gb ile 1 tane item aldığım çok oldu.En basitinden 46 lvl asasım varken trade le 35 gb ye pp aldım. 2 trade le.Üstümde item de yoktu o sıra.PP yi aldım 21gb+3 parca chitin verdim.Chitinler 800 900m tutuyodu zaten.Daha sonra chitinleri verip 14 gb sini aldı benden.Sonuçta bu bir oyun.Oyun için rencide olmaya sana kötü söz söylenmesine izin verecek davranışlar yapmaya ne gerek varki.Sonuçta İnsanlar yaptıklarıyla anılır düşündükleriyle değil.Aslında yazmıycaktım foruma da arkadaşım gaza getirdi nasıl biri olduğunu görsünler vs... diye.
bide kral olacak puuuuu
quote:
Orjinalden alıntı: sorry4myspike
bide kral olacak puuuuu
pıyy mage işte....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme