Şimdi Ara

Xigenon King cem1976 Tşkrler Destekleriniz İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm DH Üyelerine Tşkler Verdiniz Destekden Dolayı Tekrar Görevimim Başındayım ve Sizlere Daha İyi Hizmet Vermek İçin Daha Çok Çalışcam Exp Evenetler Devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1976 -- 25 Ağustos 2007; 11:11:33 >

• ben bılmıom kusra bakmada sen kımsıN?hangı serverın kralısın
  • buyur anlamadım
  • X cem1976
  • cem abi sen asrın cafede oynıyan cem abimisin
  • hatırladım seni bir ara charın gitmişti hack felan olaylarımı olmuştu yoksa yanlışmı hatırlıyorum
  • eet ben o cem hack yemişdim geri aldım charımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evt YEni kralımız Cem oldu görevin Hayırlı olsun Zaten oyunda ßeni görmüşsündür

K1rKLee ßen
  • Hayırlı olsun hocam
  • TeßrikLer.KraLLığında ßaşarıLar..!
  • unto yamı versem sanamı versem arada kalmıştım tam untoya basıcakken tanımadığım adama vermeyelim 9 raptor var diye düşündüm ve sana verdim hiç yoktan bildiğimiz birisin hayırlu olsun
  • Bravo cem abi !
  • Vayyyy sen bu forum damıydın yaaa... Ben NM den Rodi4EveR... Artık pot parası werirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars301

Evt YEni kralımız Cem oldu görevin Hayırlı olsun Zaten oyunda ßeni görmüşsündür

K1rKLee ßen

Hayırlı olsun cem abi , bizde oyunda konuşmuştuk hatırlıyon mu mordonda , bende

Tipiq1ComboMachine

Nbr K1rklee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkemSeniSeviyorum -- 25 Ağustos 2007; 11:44:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kvbatu3

Vayyyy sen bu forum damıydın yaaa... Ben NM den Rodi4EveR... Artık pot parası werirsin...

OoO sende mi bu forumdaydın yaw seninle hep cz de karşılaşıyoz Rodi4EveR Ben Tipiq1ComboMachine
  • Tebrikler.. Tüm x halkına hayırlara vesile olur ve görevini tam olarak yerine getirirsin inş..
  • tebriklr ..
  • Tşkrler Arkadaşlar
  • tebrikler
  • Tebrikler .

Sizin meşhur HeLL clanı vardı kolluğuda yakmıştınız bir ara . Neden bozuldu o clan gerçekten güzel bir clandı videolarını hala izliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.