Şimdi Ara

Xigenonda Satılık Pro Uniqe İtemler ( İN,Glass+1ROC+1,WE+1 vs vs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman Empire

abi sen Gercek oynCANKIYA misin hani su Xigenon en sagLamlarindan :)
    Abi diorum cunku yasin 40+ ydi
    Butun cafede seni konusurduk onceden :)
    Warrior carina noLdu ?

Evet Ben OynCANKIYA yım ve su anda HUMAN olarak memlekete hizmet etmekdeyim ama ne careki keske orc kalsaydımda humanların ezıklıgını rezilligini görmeseydim...
    Oglum ıle beraber kasmakdayız ve oda 77 lvl asassın ıle kasmakdadır,fakat oyunu bıraktıgımızdan dolayı arasıra ouna gırekde ve pk yapmaktayız veyahut boss kesmekdeyız,
    sıktı oyun artık cılkıcıktı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: OynCANKIYA

quote:

Warrior carina noLdu ?

Evet Ben OynCANKIYA yım ve su anda HUMAN olarak memlekete hizmet etmekdeyim ama ne careki keske orc kalsaydımda humanların ezıklıgını rezilligini görmeseydim...
    Oglum ıle beraber kasmakdayız ve oda 77 lvl asassın ıle kasmakdadır,fakat oyunu bıraktıgımızdan dolayı arasıra ouna gırekde ve pk yapmaktayız veyahut boss kesmekdeyız,

Abi 60 + carin warmi bana werecegin hayRina :)
    Belki beni tanirsin oyundaki nikimLe yigo31 di bi aRaLaR :)
    msn ni ekledim abi orda konusurus

• quote:

quote:

quote:

Warrior carina noLdu ?

Abi 60 + carin warmi bana werecegin hayRina :)
    Belki beni tanirsin oyundaki nikimLe yigo31 di bi aRaLaR :)
    msn ni ekledim abi orda konusurus

Yigo31 mageidi,ama buyuk ihtimal sen yigo31 degilsin.MSN de konusacagımız zaman sana birkac özel soru soracagım,senin bildigin sorular..
    Verecegin cevapda ödülün buyuk olacak ona göre..

• benim bi amge wardı ama tanımasın ben seni partyme almıştım çok iyi hatılıorum hatta birlieri ks fln yapıodu sende slotu almıştın senin bi clndanydın clanda sadce 2 kişiyiz demiştin sadce bunları hatırlıom
  • walla param olsa alcam warrıoru 60 lvl deyken kurdugum klana almıstım o zaman 60 lvl dı 1.5 snee once nerdeyse butun akşam bızı kastı tyonlarda sonrada elınden geldıgınce ıtem werdı bız da 34 falandık sonra benım cıkmam gerek dedı kusura bakmayın dedı cıktı baskası olsa ulan senın................ derdi cıkardı
    kendısını oyuna basladıgımdan sonuna kadar takıp etmısımdır hıc bı dupe mupesı yok gırdıgı clanları bıle yazamn sıze ılk gırdıgı ust duzey klan TheENd di sonra Tiocfaid ar La sonra kendı kılanını kurdu falan nese
    alabılcek olan oyunu seven kacırmasın derım
  • Yahu priest dagger defans ıda yazmamısım,ayrıca +9 bp giysileri ve deans spear +6 larda mevcuttur.
    vedeyazmadıgım birsuru degerli malzeme..
  • walla ne diyim

bi araba parası istersin herhalde oteki arkadaşın dedigi gibi
  • Estafullah,fiyatlar gayet makul ve piyasaya göre bayagı ucuz..AYrıca toplu alımlarda indirimler baslamıstır..

:)
  • Ben item almicam ama bisi sorcam Sevgili OynCANKIYA "abi" http://www.youtube.com/watch?v=Ni-YrQdiE4k bu videodaki da elt claninda abi kim bu yaw kac lwl cok süper oynuyo :)
  • Videodaki nickleri goremiyorum ama buyuk ihtimal ya Yigit yada serdar dır...
  • quote:

Estafullah,fiyatlar gayet makul ve piyasaya göre bayagı ucuz..AYrıca toplu alımlarda indirimler baslamıstır..

HER NE KADAR BU OYUNDA ŞANSLI OLUPTA BU İTEMLERE SAHİP OLSANDA, HER NE KADAR YAŞIN 40+ OLSADA, HER NE KADAR KENDİ SERVERİNDE TANINMIŞ OLSANDA.... BU OYUNA HEVESLENİP OYNAMAYA ÇALIŞAN VE NE YAZIKKİ İTEM SAHİBİ OLCAK KADAR ŞANŞLI OLAMAMIŞ KARDEŞLERİMİN, KENDİ EZİKLİKLERİNE BAKMADAN NUUB DİYEREK PARTYE ALINMAMIŞ VE LVL KASAMAMIŞ KARDEŞLERİMİN DUYGULARIYLA ASLA OYNUYAMAZSIN!! YTL İLE KİMSEYE UMUT VERME HER NE KADAR KARŞILIĞINDA İTEM VERSENDE!!! YTL İLE UMUT TACİRLİĞİ YAPANLARA

• quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Estafullah,fiyatlar gayet makul ve piyasaya göre bayagı ucuz..AYrıca toplu alımlarda indirimler baslamıstır..

HER NE KADAR BU OYUNDA ŞANSLI OLUPTA BU İTEMLERE SAHİP OLSANDA, HER NE KADAR YAŞIN 40+ OLSADA, HER NE KADAR KENDİ SERVERİNDE TANINMIŞ OLSANDA.... BU OYUNA HEVESLENİP OYNAMAYA ÇALIŞAN VE NE YAZIKKİ İTEM SAHİBİ OLCAK KADAR ŞANŞLI OLAMAMIŞ KARDEŞLERİMİN, KENDİ EZİKLİKLERİNE BAKMADAN NUUB DİYEREK PARTYE ALINMAMIŞ VE LVL KASAMAMIŞ KARDEŞLERİMİN DUYGULARIYLA ASLA OYNUYAMAZSIN!! YTL İLE KİMSEYE UMUT VERME HER NE KADAR KARŞILIĞINDA İTEM VERSENDE!!! YTL İLE UMUT TACİRLİĞİ YAPANLARA

Gel sana b dene rol vereyimde sus,burasi siyaset meydanı degil,,oyunda şans diyebirsey yoktur drop varsa kesersin bakarsın varsa alırsın almak için kesmek zorundasın,kesmek için iyi item ve lvl sahibi olacaksın,iyi lvl ve item sahibi olman içinde kasmak zorundasın,kasamıyorsan kastırmak zorundasın,,oyunda söz sahibi olmak ıstıyorsan acık yureklı ve cesur olacaksın,acık yureklılık ve cesur olmak yetmez paylasımcı olacak ve gercektende ihtiyacı olan arkadaslarına yardım edeceksin,yardım etmek ıcınde item sahibi olacaksın,
    Bütün bu saydıklarıma sahip olmak için de yaşın kac olursa olsun ADAM olacaksın...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Gel sana b dene rol vereyimde sus,burasi siyaset meydanı degil,,oyunda şans diyebirsey yoktur drop varsa kesersin bakarsın varsa alırsın almak için kesmek zorundasın,kesmek için iyi item ve lvl sahibi olacaksın,iyi lvl ve item sahibi olman içinde kasmak zorundasın,kasamıyorsan kastırmak zorundasın,,oyunda söz sahibi olmak ıstıyorsan acık yureklı ve cesur olacaksın,acık yureklılık ve cesur olmak yetmez paylasımcı olacak ve gercektende ihtiyacı olan arkadaslarına yardım edeceksin,yardım etmek ıcınde item sahibi olacaksın,
    Bütün bu saydıklarıma sahip olmak için de yaşın kac olursa olsun ADAM olacaksın...

İYİ O ZAMAN ADAMLIĞINI GÖSTERDE İHTİYACI OLANLARA DAĞIT BU İTEMLERİ....

HA YOK BENİM PARAYA İHTİYACIM VAR DİOSAN SÖLEDE BORC VERELİM SANA....

BU İTEMLERDEN SENİN YAŞINDA Bİ ADAMIN ÇIKAR SAĞLAMASI HELE Kİ YTL İLE ÇOK AYIP....

BU OYUNA BAĞIMLI OLMUŞ UFAK Bİ ÇOCUĞUN BU İTEME VERCEĞİ PARA ANNESİNİN CÜZDANINDAN

ÇALINMIŞ BİR PARA OLMA İHTİMALİDE ÇOK YÜKSEK OLDUĞU İÇİN BU YÜZDEN RAHATSIZ OLDUĞUMU

BELİRTMEK İSTERİM....

• 40+ Yaşındaki adam okumayı bilmiyor sanırım!

### YTL ile Satış vs GB Alım-Satımı YASAKTIR!!! ###
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

40+ Yaşındaki adam okumayı bilmiyor sanırım!

### YTL ile Satış vs GB Alım-Satımı YASAKTIR!!! ###

benin yazdıklarımı okuo hatta cvp bile yazıo geriisni bilemem

• İşinize bakın Bebeler,bugun bayram gidin el öpün keratalar..
  • quote:

İşinize bakın Bebeler,bugun bayram gidin el öpün keratalar..

bari bebe deme yaw neyse tart1_ma bi yana bugün bayram hemde y1lbas1 BAYRAMIN MUBAREK OLSUN
  • bu oyundan bi şekilde kar ediyosunuz ev geçindiriyosunuz..genede helal olsun ne diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

bu oyundan bi şekilde kar ediyosunuz ev geçindiriyosunuz..genede helal olsun ne diyelim

ne ev geçindirmesi arkadaş ev araba satın alanlar var minnacık çocukların parası o paralar yazık günah bee
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.