Sen şair mısın knıght mı oynuyorsun :) bunlar cypherde warsa alam
Edebiyat insan ruhunun en guzel ve en doyumsuz yemegi,ekmegi aşı,işi,aşkı,sevgisidir.Şiirden ve guzel sözden anlayan her insan,insan olma,guzel bir varlık olma özelligini gösterirki knight oynayan insandada guzel ruh,anlayış sevgi hoşgöru olması gerekir. Bu özelligi ile her yapı hırsa ,kin ve nefrete kendisine kaptıramaz ve herkımseye ofkesi var ise o ofkeyi latifelere cevirmesini bilir. Evt Knightoynuyordum fakat artık oyunun cılkı cıktıgından bıraktım ve Klanca başka bir oyuna gectimki o oyun buna benzemıyor ve benzemeyecegine eminim. Cypher da charım veitemım yok ..sadeceherseyım xigenonda ve % 67 si yeni sahiplerinin uzerınde yepisyeni maceralara surukleniyor,havadaki toz zerrecigi kibin ..
Ne kadar diye sormuyorum kendisi iyi bilir AYRICA OynCANKIYA abinin Yaptığı itemler düpe deildir ayrıca 58 lvl assassinde satıyorum aynı serverda
abicim dupe ise almayin yaw adama camur atmayin bari
.. Oglumun
quote:
Orjinalden alıntı: wnwstl
Ne kadar diye sormuyorum kendisi iyi bilir AYRICA OynCANKIYA abinin Yaptığı itemler düpe deildir ayrıca 58 lvl assassinde satıyorum aynı serverda
Ulen Kerata,, Oglumun charını sana hediye ettim full olarak,sen boşa degerlendir itemleri ,sonrada charı sat... Afferin eger oyunu bıraktıysan.. 1 sene oldu daha 1 lvl almıssın kucuk kerata..Öptüm gözlerinden şirin seni..
hala satıon mu amca sen ya o kadar dil dökdük
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
hala satıon mu amca sen ya o kadar dil dökdük
Satmıyorum kardesim,,Hediye ediyorum..76 ve 72 Priestleri verdim..İtemlerin buyuk bir bolumunude verdim ve kalanlar ıcındeteklif beklıyorum..
+++up !ups
72 ve 76 Priestler Ankara içinde hatiri yuksek arkadaşlara verilmiştir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme