Şimdi Ara

Xigenonda Satılık Pro Uniqe İtemler ( İN,Glass+1ROC+1,WE+1 vs vs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GaDDaR* -- 1 Ocak 2007; 4:15:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OynCANKIYA

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman Empire

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman Empire

abi sen Gercek oynCANKIYA misin hani su Xigenon en sagLamlarindan :)
    Abi diorum cunku yasin 40+ ydi
    Butun cafede seni konusurduk onceden :)
    Warrior carina noLdu ?

Evet Ben OynCANKIYA yım ve su anda HUMAN olarak memlekete hizmet etmekdeyim ama ne careki keske orc kalsaydımda humanların ezıklıgını rezilligini görmeseydim...
    Oglum ıle beraber kasmakdayız ve oda 77 lvl asassın ıle kasmakdadır,fakat oyunu bıraktıgımızdan dolayı arasıra ouna gırekde ve pk yapmaktayız veyahut boss kesmekdeyız,
    sıktı oyun artık cılkıcıktı.....

Abi 60 + carin warmi bana werecegin hayRina :)
    Belki beni tanirsin oyundaki nikimLe yigo31 di bi aRaLaR :)
    msn ni ekledim abi orda konusurus

Yigo31 mageidi,ama buyuk ihtimal sen yigo31 degilsin.MSN de konusacagımız zaman sana birkac özel soru soracagım,senin bildigin sorular..
    Verecegin cevapda ödülün buyuk olacak ona göre..

abi msn ni ekledim ama hep mesgulsun oyunda gozukuyorsun o yuzden konusmak nasip oLmadi.
    Insallah konusurus biR gun odulu de sorulari da merak ettim :)
    Bayraminiz ve Yeni yiliniz Kutlu oLsun

• Sagolun arkadaşlar,cumlemizin,bilcumle millet olanların tum cumle halk olanların vebütün bagımsızım diyebilenlerin bayramı Mubarek olsun.
    Şu kötü zamanlarda karanlıkla savaş verebilen bütün insanoglunun Yeni yılı kutlu olsun,herkesin şu zor günlerde ,özellikle ülkemizde birlik ve bütünlüge ihtiyacı var"bakın yanıbaşımızda emperyalist ABD nin bahaneler ile devirdigi diktatör SADDAM dan sonra IRAK ın haline bakın.
    Eger o halk bir bütün olsaydı,birlikte hareket etseydi belki saddam kendi halkının mahkemeseınde yargılanır ve belkide gene asılırdı ,ama oradaki kirli savaşlar ,kirli oyunlar umarım son bulur ve yeni yılda dahada güzel bir düzen saglanmış olur ..Ne diyeyimki başka..
    Osmanlı askerleri oradan çekilirken askerlerimizi arkadan vuran bir toplumun başına gelenler azdır bence ve dahada kötüsü umarım olmaz..
    Cümlenizin 2007 si hayırlara vesile olsun dilegi ile..

• quote:

Sagolun arkadaşlar,cumlemizin,bilcumle millet olanların tum cumle halk olanların vebütün bagımsızım diyebilenlerin bayramı Mubarek olsun.
    Şu kötü zamanlarda karanlıkla savaş verebilen bütün insanoglunun Yeni yılı kutlu olsun,herkesin şu zor günlerde ,özellikle ülkemizde birlik ve bütünlüge ihtiyacı var"bakın yanıbaşımızda emperyalist ABD nin bahaneler ile devirdigi diktatör SADDAM dan sonra IRAK ın haline bakın.
    Eger o halk bir bütün olsaydı,birlikte hareket etseydi belki saddam kendi halkının mahkemeseınde yargılanır ve belkide gene asılırdı ,ama oradaki kirli savaşlar ,kirli oyunlar umarım son bulur ve yeni yılda dahada güzel bir düzen saglanmış olur ..Ne diyeyimki başka..
    Osmanlı askerleri oradan çekilirken askerlerimizi arkadan vuran bir toplumun başına gelenler azdır bence ve dahada kötüsü umarım olmaz..
    Cümlenizin 2007 si hayırlara vesile olsun dilegi ile..

DÜŞÜNSENE PETROL VE YA BAŞKA ÇIKARLAR İÇİN BİRİLERİ TÜRKİYE GİRECEK BİNLERCE İNSANIMIZI ÖLDÜRCEK VE HER NE KADAR TAYYİPİ SEVMESEKTE TAYYİPİ ASACAK... NİEEEE YAAA NİEEEE

• ve daha nice Bahaneler..
  • edit

vaz gectim ne yazsamda bos oldugu icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefurkannnnnnnn -- 2 Ocak 2007; 14:56:17 >
  • ss koysana kdrs
  • SS ? ne SS i ?
  • Gelmedi cevap..

++up
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Estafullah,fiyatlar gayet makul ve piyasaya göre bayagı ucuz..AYrıca toplu alımlarda indirimler baslamıstır..

:)

HER NE KADAR BU OYUNDA ŞANSLI OLUPTA BU İTEMLERE SAHİP OLSANDA, HER NE KADAR YAŞIN 40+ OLSADA, HER NE KADAR KENDİ SERVERİNDE TANINMIŞ OLSANDA.... BU OYUNA HEVESLENİP OYNAMAYA ÇALIŞAN VE NE YAZIKKİ İTEM SAHİBİ OLCAK KADAR ŞANŞLI OLAMAMIŞ KARDEŞLERİMİN, KENDİ EZİKLİKLERİNE BAKMADAN NUUB DİYEREK PARTYE ALINMAMIŞ VE LVL KASAMAMIŞ KARDEŞLERİMİN DUYGULARIYLA ASLA OYNUYAMAZSIN!! YTL İLE KİMSEYE UMUT VERME HER NE KADAR KARŞILIĞINDA İTEM VERSENDE!!! YTL İLE UMUT TACİRLİĞİ YAPANLARA

ıuGSAIUZGDSIAYU<GEQYU2IWGHE4IUQ23HN4O12N koptyum yta

• guzel itemler bazilarinin sslerini koyar misin?
  • Olur bide SS koyma ıle ugrasayım ..Baslayacam ögrenmeye..
  • skeleteon belt le we +0 ne kadar oyun parası mı yoksa reel para mı ?_?
  • OynCANKIYA da benden
    yani oyunu bırakanlardan
    http://forum.donanimhaber.com/m_11372406/mpage_1/key_//tm.htm#11372406
  • MÜMKÜNSE SKELETON BELT İN SS İNİ KOYABİLİR MİSİN?
  • SS koyamöıorum..
  • OynCankıya'ya dupeci zart zurt gibi laf atmayın ıxgenonun en eski playerlarından biridir.Eslantta HQ kesecek warrıor yokken o bütün bosslari keserdi... bu kadar zamanda bu kadar item yapması bence normal millet +1 +2 unıquelerle dolasırken...
  • in ye shard+8 + we + wp veriyorum . ilgileniyorsanız pm
  • Yahu simdide 1 vs 1 de combo yapanlari kestigim zaman hakarete maruz kalıyorum.
    ne yani illa ben combo yapmasınımı ogreneyım.
    Neymis cok yavas atack veriyormusum,,Ulem kesiyorum seniya sen ona bak..
    Bu arada itemlerin hemen hemen hepisi satilmistir..Fakat gelin görunki bosslar cıkmakda ısrar etmekde ve kestigimde droplari hayırlara vesile olmakdadir..
    Bu arada Vesileyi tanıyan varmi
  • Sen şair mısın knıght mı oynuyorsun :) bunlar cypherde warsa alam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.