Şimdi Ara

Xigenonun Tiocfaidh Ar Lá klanı sitede sıralamada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    13. Tiocfaidh Ar Lá 10042353
    aynı isimde 2 kalnı açabilmişler helal olsun ee adam eski adminlerden :)

http://www.knightonlineworld.com/pvp_listings.php?pvp=3

• harbiden bide cok saglamlar !!!
  • 3 tane saydım ben ama
  • ev saglam clan..ama bızım UAE mız yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: bogaxjnr

harbiden bide cok saglamlar !!!

o kadar da saglam degiller, cok destek aliyorlar + clandaki turklerde etkili bu konuda.

nevermore nin baskanina sorduk birincisiniz delos kalesini niye almiyorsunuz niye turk bayragi asmiyorsunuz diye "delos tioc ve nevermore korumasi altindadir, bizim turk bayragi asmamiz soz konusu olmaz yabanci arkadaslara ayip olur" diyor

ee diyoruz tioc baskani kendi ulkesinin daha dogrusu kendi kurtulus ordularinin renkleri olan bir amblem kullaniyor diyoruz size ayip olmuyor mu diye adam o ira nin amblemi degil baris amblemi diyor.

zaten elt in kaleyi almak icin denemedigi yol kalmadi, ama alamadi, neden bende de gm item vs yonunden bu kadar destek olsa benden de alamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 24 Mayıs 2007; 18:38:32 >

• delos her zaman tioc undur.tioc dagılmadan zor başkasının eline gecer.
  • Sitede öyle yazdığına bakma
    6.sıradaki clanın adı Tiocfaidh Ar Lâ olcak..
    aynı isimde 2 clan açamazlar
  • adminlikle alakası arkadaşın da dediği gibi aynı isimde iki klan yok arada 1-2 harf değisikliği var.Her ne kadar da sitede öyle görünmesede
  • quote:

Orjinalden alıntı: :pitbuLL:

adminlikle alakası arkadaşın da dediği gibi aynı isimde iki klan yok arada 1-2 harf değisikliği var.Her ne kadar da sitede öyle görünmesede

+1
    sitede oyle gorunebılır ama mutlaka bı degısıklık wardır
    aynı ısımde 2 clan olmaz
  • Xigenonda PAND0RA clanının alt clanı olarak 1-1.5 hafta önce kurulan P4NDORA clanımız 22. sıraya gelmiştir Ve rakipleriyle arasındaki np farkı cok azdır. Ben asistanım lwl ve np bakımından yüksek olan charlar ve gerçekten arkadaşlık için clana girmek isteyen 71+ 600 k np li donanımhaberli arkadaşlar oyunda Genellıkle x2 de FlawlessCrime e pm atıp Ben donanım Haberden diyip lwl np lerini söylemeleri yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 24 Mayıs 2007; 21:38:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.