Bildirim
Xigmatek Apache Nasıldır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayrıca ARCTIC Alpine 64 Plus işlemci soğutucusu hakkında iyi soğuttuğunu ve çok sessiz olduğunu söylüyorlar.
https://www.arctic.ac/eu_en/alpine-64-plus.html -
Onların stok soğutuculardan pek farkı yok. Sessizlik konusu ise fanı hangi devirde çalıştıracağına bağlı. 1000 rpm de hepsi sessizdir ama full devirde her türlü ses yapar. Söylediğin fanlar 2000-2500 devirde çalışıyorlar. Bu devirde ses yapmayan fan olmaz.
Bence o fiyat aralığında alacağın en iyi soğutucu şu linkteki olur. 12cm fanlı sadece bu var. 12cm fan daha az devirle daha iyi soğutma sağlar.
http://www.hepsiburada.com/deep-cool-gamma-archer-soket-lga775-1150-lga1151-1155-1156-ve-amd-120mm-fanli-islemci-sogutucusu-pm-bd801423
-
Bunu gözden kaçırmışım, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 2 Şubat 2016; 2:29:06 > -
1 hafta önce aldım stock fandan iyidir diye düşünerek. AMD stock fan biraz daha sessiz sanırım çok fark edilmese de. Soğutma durumunu pek kontrol edemedim ama hemen hemen aynı. 30 40 liralık soğutuculara bulaşmanı önermem. Şunlara göz atabilirsin akasa pico-Xigmatek Gaia II -Thermaltake Contac16 serisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 3 Şubat 2016; 0:21:20 > -
Hocam 1 hafta kadar önce tx3 evo aldım. İ7 2600 işlemcim boşta 17-18 derece oldu. Oyunda iken maximum 40 oldu. Bu kadar beklemiyordum gerçekten. Kolay montaj edilmeside başka + sı. Bence bütçeyi 120 tl ye tamamlayıp tx3 evo alın rahatınıza bakın :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: konays
Hocam 1 hafta kadar önce tx3 evo aldım. İ7 2600 işlemcim boşta 17-18 derece oldu. Oyunda iken maximum 40 oldu. Bu kadar beklemiyordum gerçekten. Kolay montaj edilmeside başka + sı. Bence bütçeyi 120 tl ye tamamlayıp tx3 evo alın rahatınıza bakın :))
fx 6300 işlemci var bende. Sizce tx3 yeterlimi yoksa 20 tl daha artırıp t4 mü alsam -
Noctua low profile sogutucusu var. Aldım henüz montaj yapmadım. 150 lira. Bütçe varsa ona bakın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X