Şimdi Ara

XIGMATEK BIFROST EKRAN KARTINI SOĞUTMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda sizden yardım istesem

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-bifrost-vd1065-bifrost-nvidia-gtx-26028028588009600-&-ati-4850487038503870-vga-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45703

bu linkte bi ekran kartı soğutucusu var ve şuan %25 indirimde bende aldım bunu fakat sanırım yarın gelicek insallah benim kartım
    6850 sizden bu soğutuculardan bilgisi olan bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi. ekran kartının ömrünü uzatmak için almış bulundum hazır indirimdeyken fakat uyum konusunda sıkıntı çıkıcak sanırım..
    ek aparat yada herhangi birşey gerekli olurmu şimdiden teşekkür ederim
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathshadow -- 29 Haziran 2012; 16:36:38 >

• İki kartın PCB si değişik, GPU nun çevresindeki 4 yerden montaj yapılabilir, yalnız diğer vida delikleri uymuyor, onun yanında sol üstte ve sağ üstteki kapasitörler engel olabilir. Soldakiler kesin gibi yalnız sağdaki kurtarabilir. Soğutucunun üzerinde oynamak gerekecek gibi.
  • tesekkur ederim gec oldu ama sanırım 6970 alıyorum bu ay başı inşallah iptal ettim vatandan aldığım sğutucuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.