Şimdi Ara

XIGMATEK GLACE 120mm radyatör üzerindeki fanı değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Ryzen 5 3600 kullanıcısıyım. Soğutucu olarak bir önceki kasamdada kullandığım XIGMATEK GLACE 120MM modelli sıvı soğutmayı kullanıyorum. CPB açıkken voltajın dengesiz gelmesi ve yüksek ısıya sebep olması sebebiyle BIOS üzerinden stabil voltajda performanslı şekilde çalıştırabilecek ayarları yaptım. Voltajı sabitlemem içimi rahatlatsa da boşta 50° AIDA64 stres testinde ise 75-85° arası görüyorum.

Pompa son devirde çalışıyor. Sıvı soğutucum zaten giriş seviyesi bir model. Radyatöre vidalı fanın hızı 1200 RPM olduğu için biraz yetersiz geldiğini düşündüm. Bir tavsiye üzerine Corsair Air ML120 Pro model fan alıp radyatöre bağlı fan ile değiştirmeye niyetim var. Sizce faydasını görür müyüm? Ne kadar etkili olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aenzenith -- 16 Mayıs 2020; 23:39:48 >

• Biraz araştırınca radyatör için statik basınçlı canların daha verimli olduğunu öğrendim ve corsair sp 120 veya hd120 modellerine yönelmeye karar verdim. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aenzenith -- 18 Mayıs 2020; 9:27:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    140mm Kasa Fan Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.