Şimdi Ara

XIGMATEK XC-600 600W 80+ Güç Kaynağı 194TL İnventus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XIGMATEK XC-600 EN40711 600W 80+ EU X-POWER X-Calibre 600 Güç kaynağı
    194 TL

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=10150
    akakce.com
    Xigmatek X-Calibre EN40711 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xigmatek-x-calibre-en40711-600w-fiyati,452550612.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• inventus
    XIGMATEK XC-600 EN40711 600W 80+ EU X-POWER X-Calibre 600 Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=10150

doğru link bu ama ne bu bronz falan mı acaba

• xigmatek psuları önermiyorum. coil whine ve saçma sapan fan sesleri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 22 Kasım 2019; 23:40:32 >
  • Motor sesi
    Fan sesi yuksek yukte dahada yuksek

Fan Ses +1
    Fan Sesi Hayvan Gibi Elektrikli süpürgeden farkı Yok

10 tane yorumu var 8 tanesi fan sesi
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Fanı değiştirin 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 194 tl bandında bu güç kaynağından başka iyi bir güç kaynağı yok beyler en azından ben bulamadım. Eğer var ise lütfen buraya öneri olarak bırakın. Benim bütçem max 200 tl ve hd7870 ile kullanacağım bunun için 600w benim için çok iyi.

Fan sesine gelirsek şuan kullandığım psu 350w ve nerden baksan 15 yıllık. Sadece 8cm fanını yeniledim ve ses konusu çok rahatsız etmiyor beni. Bunun ondan daha kötü ses çıkaracağını hiç sanmıyorum :D öyle umuyorum tabi.

Fanı çok ses çıkarıyor diyenler db olarak tahmini birşey söyleyebilirler mi veya başka bir örnek ile.

Edit: Ha bide böyle bir psu buldum. 500 w 7870 i iyi besler mi tam bilemedim o yüzden size soruyorum. Bir çok yerde fsp marka çok iyi bir marka diyenler var ona güvenerekten xigmatek yerine alttaki linktekini almayı düşünüyorum.

fsp psu

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleHeLL -- 24 Kasım 2019; 16:1:46 >

• Yaklaşık 4 yıllık 500 w psu içinde asgard kasayı kullanıyorum. Sessiz, memnunum. İhtiyacım olsa alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xigmatek psu'lar iyinin kötüsü ancak kasa içinde gelenler çok kötü,kutulu ürünler daha iyi iş görür alabiliyorsan biraz daha ver düzgün bir marka 500watt al yeter sana yoksa bunu al

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    istcool kullanıcısına yanıt
    Xigmateklerde fan sesi sorunu bazı modellerdeki ızgara yüzünden ortaya çıkıyor. (

kötü ızgara tasarımı yüzünden bir ses oluşuyor

ancak bu ses aslında fan sesi değildir.

Fanı değiştirmekte işe yaramıyor. ya fan kapağını sökerek kullanacaksınız yada ızgara kısmını kesip tel ızgara bağlayacaksınız.

ben eski bir güç kaynağının kapağını taktım sessizce kullanıyorum

ses çıkaran ızgara tasarımı aşağıdaki resimde

XIGMATEK XC-600 600W 80+ Güç Kaynağı 194TL İnventus

• Arkadaşa aldık 1. Yılın sonunda 500w bronz sertifikalı Xigmatek psu patladı. Garantiye yolladık 3 haftaya yakın anca yenisini gönderdiler. Baş ağrısı çekmek istemiyorsanız iyi düşünün.
  • Yabancı inceleme sitelerinde de hiçbir incelemesi bulunmuyor.
    PSUnun bağımsız bir kurum tarafından geçerlilik kazanmış %80 verimlilik değeri de yok.
    Bu yüzden hiç güvenilir gelmedi. Alıcılar düşünsünler.
  • Çopun çopu . Aldim ertesi gun iade ettim. Guc altinda helikopter sesleri cikartiyor

• ImpossibleHeLL kullanıcısına yanıt
    yetişemedim bende senin gibi düşünüyorum, yetişsem alırdım bende 1 tane
  • TNCYLDRM kullanıcısına yanıt
    İyiki alamamışsın boşver

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.