Şimdi Ara

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.402
Cevap
1
Favori
91.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GoldPunch

final fantasy 13 ün yeni karakterleri ve aynı zamanda demosunda oynayabileceğimiz 3 tane yeni karakterin adı açıklanmış durumda.

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX

demosu ne zaman cikacak GoldPunch bilgin varmi ?

• Ben geldım uye olmak ıstıyorum :) calısmaların cok guzel olmus emegıne elıne saglık kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

quote:

final fantasy 13 ün yeni karakterleri ve aynı zamanda demosunda oynayabileceğimiz 3 tane yeni karakterin adı açıklanmış durumda.

demosu ne zaman cikacak GoldPunch bilgin varmi ?

sağolasınız.

Demosu psn üzerinden indirmeye sunulmayacak.Final Fantasy VII Advent Children Complete'in bluray filmi sürülecek piyasaya.Bu filmin yanında ayrıca içinden ff13 ün demosu da yer alacak.Yani demosu Japonya'da 16 nisanda çıkıyor diyebiliriz.(ff VII in çıkış tarihi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 14 Mart 2009; 15:15:14 >

• Çalımalarınız için teşekkürler ve benide ekleyin.

Versus olayını anlamadım. Acaba konusu 13 ile aynımı olacak yoksa sadece karakterlermi farklı olacak yoksa FF 10-2 gibimi olacak.

Birde PSP e de çıkaracaklarını duymuştum yanlış hatırlamıyorsam.

FinalFantasy adını duyunca bana birşeyler oluyor. Bana göre en iyi oyun serisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Final fantasy 13 versusdaki karakterler daha iyi bence;bugüne kadar yayınlanmış 1 videosu var o da bu ;

Sağ alttan seçerek hd izleyebilirsiniz;

http://www.youtube.com/watch?v=b6At_bb1PNU

1 video daha var, gormek isteyenler su yone gitti ; http://www.gametrailers.com/player/43746.html

yadahttp://trailers.gametrailers.com/gt_vault/3498/t_ffvs13_dks3713_v2_h264.wmv direk indirebilirsiniz :)

• ffx konusu açılmışken iki kelam etmek isterim.fazla yorum yazmam okumayı tercih ederim genelde ama ffx oynayıp bitirmiş biri olarak ondan sonra oynadığım hiç bir seride o tadı bulamadım.ffx_2 devam oyunuydu sanırsam ama %93 te bırakmıştım.o muhteşem hikayesi,o apayrı dünyası,oynanabilirliği gerçektem inanılmazdı ffx in.inanılmaz duygulanmıştım.bu çıkacak olan oyun gerçektende iyi bir oyun olacaktır.bende sabırsızlıkla bekliyorum.ama ffx in yerini tutamicak sanırsam.bu aralar zaten oynamak istiodum bu konuyu görünce iyice depreşti ffx duygularım.tekrar bitirmem lazım.saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sin666

ffx konusu açılmışken iki kelam etmek isterim.fazla yorum yazmam okumayı tercih ederim genelde ama ffx oynayıp bitirmiş biri olarak ondan sonra oynadığım hiç bir seride o tadı bulamadım.ffx_2 devam oyunuydu sanırsam ama %93 te bırakmıştım.o muhteşem hikayesi,o apayrı dünyası,oynanabilirliği gerçektem inanılmazdı ffx in.inanılmaz duygulanmıştım.bu çıkacak olan oyun gerçektende iyi bir oyun olacaktır.bende sabırsızlıkla bekliyorum.ama ffx in yerini tutamicak sanırsam.bu aralar zaten oynamak istiodum bu konuyu görünce iyice depreşti ffx duygularım.tekrar bitirmem lazım.saygılar

kesinlikle katılıyorum o tidus ile yunanın aşkına ölüyorum resmen

• quote:

kesinlikle katılıyorum o tidus ile yunanın aşkına ölüyorum resmen

• 2 haftadır mesaj yok iyice gerilere düşmüş güncellensin diye yazdım.
  •  Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX

Final Fantasy XIII'teki karakterlere Japonya'nın meşhur ve kaliteli seslendirmenleri ses verecek. Lightning'i seslendirecek olan kişi ile FF7 Derlemesi'nden Aeris'i seslendiren kişi ile aynı.

Lightning: Maaya Sakamoto (yanda)
    Snow: Daisuke Ono
    Vanille: Yukari Fukui
    Sazh: Masashi Ebara

www.finalfantasytr.com

• Versus sadece ps3 çıkacak gibi dedikodular var. Tabi kesin bir bilgi edinemedik. Ve Versusdaki karakterler videodan izlediğim kadarıyla daha güzel gibi geldi bana. Birde benim düşünceme göre iki konsolada çıkarılan XIII grafikleri nasıl olucak acaba iki konsoldada fark olucakmı.

Şimdi versus un sadece ps3 e çıkacağını söylüyorlar konusuda ilk çıkan versiyondan tamamiyle farklı olacağını belirtiyorlar. Bakalım zamanla göreceğiz

Çıksada ps3 ilk FF oyunumu oynasam bakalım tatmin edebilecekmi bekleneni verebilecekmi. oyunun geç çıkması firma açısındanda kötü oluyor bence ne kadar geç çıkarsa fun ların beklentileri dahada fazlalaşıyor ve beklediklerini bulamıyorlar.

Şu anda tek merak ettiğim menüleri nasıl oyun içi silah yetenek geliştirme istemlerini nasıl yaptıklarıdır. Saçma sapan birşey yapmazlar umarım. şu tablo sistemini değiştirseler bari X ve XII dede aynıydı sistem biraz daha farklı bir sistem yaparlar umarım. Açıkcası meterial ları özledik FFVII deki gibi.

Gerçi oyunu beğenmeme gibi bir olay olmaz da biraz erken çıkarsalar bizler için çok iyi olurdu aslında tek can sıkan nokta bu.

• way anam babam lighting taş
  • battle sisteminden yeni resimler yayınlandı.

Ulaşmak için;

http://www.ripten.com/2009/03/28/final-fantasy-xiii-new-atb-screens-from-famitsu/
  • ya benide ekleyin ayrıca snow ve afro zenci eğlenceli tiplere benziyor^^
  • ekledim
  • benide eklermisiniz. bende manyak bi ff hayranıyım. özellikle ff 12 hayranıyım. oyunu 80 saatte bitirmiştimde doyamamıştım. daha olsa oynardım. müzikler ortamlar. fakülteyi ne aksatmıştım ama o ff 12 günlerinde. üstünden o kadar zaman geçti o zaman da ffxiii traileri izlioduk halada izlioruz. bi çıkmadı gitti oyun :(

PSN eklemek isteyen olursa ID : cyrisallis
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipocrat

benide eklermisiniz. bende manyak bi ff hayranıyım. özellikle ff 12 hayranıyım. oyunu 80 saatte bitirmiştimde doyamamıştım. daha olsa oynardım. müzikler ortamlar. fakülteyi ne aksatmıştım ama o ff 12 günlerinde. üstünden o kadar zaman geçti o zaman da ffxiii traileri izlioduk halada izlioruz. bi çıkmadı gitti oyun :(

PSN eklemek isteyen olursa ID : cyrisallis

Hocam tekrar PS3 mu aldin? Hayirli olsun. PSN'in 300 kusur gunden beri aktiv degildi ben de silmistim, tekrar ekleyeyim bari
  • Beni eklemeyi unutmuşsun arkadaşım.

Birde verdiğiniz link zaten izlediğimiz video görüntüsü. Caps almışlar koymuşlar.
  • @1ses1

kusura bakma unutmuşum.

Bu arada;

Final Fantasy Advent Children bluray ile ff13 demosu veriliyor.Cd de ayrıca ff13 ün demosu yer alıyor bildiğiniz gibi.Bu da Bluray kutusunun arkası;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 29 Mart 2009; 2:24:38 >
  • Bu animasyon'u psp de, funların hepsi izlemiştir. Animasyonun sattırmak için FF13 demo versiyonunu içine atıyorlarki satış olsun . Gerçi izlenmiyecek bir animasyon değil. Yine izlenir ama sırf bu demo için alan olucak. Ve belli bir süre geçtikden sonra Japon PSN de yayınlanır. Japon PSN de takip ediyorum şu an için birşey yok. Zaten FF oynuyan biri bu oyunu kesin alır.

Artı olarak eklemek istediğim birşey daha var. Ve FF satış rekoruda kırabilir bu oyunla. Nedeni ise 5 6 milyonun üzerinde kimi 7 8 milyonun üzerinde herbiri 7-8-9-10-12 bu oyunlar var ve bu rakamlar orjinal oyun satışı birde ilegl yoldan korsan satışı da var. Şimdi PS3 de satıcak olduğu FF13 bütün serinin encok satan oyunu olacakdaha doğrusu dünyanın encok satan oyunu olacak. NEdeni belli ps3 ün korsan oyun desteklememsi. Ve Bu oyunun ilk versiyonu 13 üde XBOX360 a çıkarmaları XBOX360 kullanıcıları için olsada çoğu kullanıcı korsan olarak indirecek ve ps3 ile kıyaslanamıyacak derecede düşük satış yapacaklar.

Düşünün iki konsolu olan biri XBOX versiyonunu almaz ps3 versiyonun u alır. Tabi orjinal oyun kullanan biri için. Ve Bu oyun serinin encok satan oyunu olacak sebebi ise ps3 ün korsan oyun oynatmaması. Toplamda serinin 95 milyondan fazle orjinal oyun sattığını düşünürsek bu oyun rekor kıracağına inanıyorum.

Ve Bu FF oyunlarının herbiri parasının son kuruşuna kadar hak eden tek oyun bence. Oynama süresi çok uzun ve zevkli.

Demonun Japon PSN de çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Oyun için yapılandırmayı çok merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.