Şimdi Ara

Xilence 80mm Kasa Fanı (Siyah/Kırmızı) kullananlardan tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kasadaki 2 adet 80mm fanlarımı aşırı sesten dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Alışveriş sitelerinde bakındım ve aşağıdaki ürünü alınmaya değer buldum fakat ürün hakkında hiç yorum bulamadım. Eğer bu ürünü kullanan varsa ürün hakkında eleştirilerini alabilir miyim acaba?
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-coo-xpf80.2cf-80mm-kasa-fani/productdetails.aspx?I_ID=47189

2. bir sorum da şu: Aşağıdaki fan filtresi ile yukarıdaki fan arasında uyum sorunu olur mu, yoksa filtreler ve fanlar standart mı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/akasa-grm80-30-8cm-fan-filtresi/productdetails.aspx?I_ID=30809

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoskatarum -- 19 Aralık 2010; 18:42:45 >

• Kasanın desteklediği en büyük ölçüde fan almanı tavsiye ederim bu 80'likler yerine.120 mm oluyorsa bir tane al bu ikisinden daha memnun kalacaksın.Desteklemiyor diyorsan da yukardaki ürünün ses seviyesi 27 DB olarak verilmiş h.burada'da ve bu da oldukça gürültülü demek üstelik fiyatı da pahalı.
    Bunu öneririm 15 Db ve 5 TL:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/xilence-80mm-kasa-fani/ProductDetails.aspx?productId=bd999174&categoryId=1125
    Not:Bu arada DB değerleri bazen gerçeği yansıtmayabilir ya da sana gürültülü gelen başkasına sessiz gelebilir.

• Aslında db değerlerine çok da güvenemiyorum. Sonuçta alacağımız fanlar en geç 1-2 ay içerisinde kirlenecek db oranları artacak. O yüzden db oranı mümkün olduğunca stabil fan almayı düşünüyorum. Bu arada cevap ve tavsiye için teşekkür ederim "portakal".
    Başka tavsiyesi olan arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
  • 2 tane beyaz 80mm xilence fan var, çok sessiz ama malzemesi nedeniyle toz tutuyor.
  • Güzel fanlardır ancak 80 mm boyutlarındaki her fan soğutmak için deli gibi döneceğinden ses oluşur. Mümkünse büyük boyutlu almaya çalış, değilse Xilence yerinde bir seçim olur merak etme
  • Kasamda sadece 80mm fan slotu mevcut. O yüzden büyük fan alamıyorum. Ayrıca en büyük sıkıntılarımdan biri de özellikle kışın sobaya çok yakın olduğu için PC fanlarım çok tozlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoskatarum

Kasamda sadece 80mm fan slotu mevcut. O yüzden büyük fan alamıyorum. Ayrıca en büyük sıkıntılarımdan biri de özellikle kışın sobaya çok yakın olduğu için PC fanlarım çok tozlanıyor.

Toz filtresi kullanmayı deneyebilirsiniz belki. Ancak kesin bir çözüm sunmaz tabi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toz herkesin derdi malesef, arada bir temizlemek zorunda kalıyoruz.
  • motor sesleri mevcut ama yinede idare eder
    coolink tavsiye ederim
  • Ancak 12cm leri temizlemek daha kolay oluyor..8cm ler daha çok döndüğü için daha çok toz kapabiliyor..Sanıyorum malzemesi de önemli, siyah olanların tozlu kısımları daha kolay anlaşılıyor ve daha zor tozlanıyorlar..
  • 80 CM lik fanlar cok ses yapar hemde toz bi fan kontrolcü ala bilirsen toz olayını azalta blirsn.Yada kndin biş fan kontrolcü yapa blirsn sesten ve tozdan %55 uzaklaşırısn.
  • genelde xilence in fanları sessiz. diğer 80mm fanlara oranla sessiz olacaktır
  • ben kullandım dediğin fandan halada duruyor sessizdir
    artı hdd fanıda var oda çok sessiz bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Aralık 2010; 2:19:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.