Şimdi Ara

Xin Zhao oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon 4 de arada oynadığım bi şampiyon ama bu aralarhiç görmüyorum.Hasarı gayet iyi ve tf de adc yitek bırakabiliyor.Neden oynanmıyor bu gladyatör?

• Dün oynadım plat eloda 7 maç attım 6 win aldım .. bence hala geçerliliği var..
  • E menzili çok kısa gibi ama yakalarsa çok fena öper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanır tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

E menzili çok kısa gibi ama yakalarsa çok fena öper

Kısa değil hocam yetiyor adama atlamaya
  • Oynanmasin zaten op

• quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

quote:

Verdiği hayvani slowda cabası karşı takımda mobilitysi olmayan herolar varsa(ashe,tf,yasuo...)fena feedleniyor
    Edit:999. mesajım burada bıraksam mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodplus -- 26 Ocak 2015; 1:18:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Verdiği hayvani slowda cabası karşı takımda mobilitysi olmayan herolar varsa(ashe,tf,yasuo...)fena feedleniyor

Topta denicem en yakın zamanda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Topta q fulleniyor biliyorsun demi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Topta q fulleniyor biliyorsun demi

Evet.

• Bence oynanır. Solo q teröristi olduğunu düşünüyorum kendisinin. Sustain, gap closer, damage ve tanklık özelliklerinin hepsini taşıyor. Early gankleri güzel. Aynı zamanda tank kasıp da hasar vurabilmen de mümkün. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Bence oynanır. Solo q teröristi olduğunu düşünüyorum kendisinin. Sustain, gap closer, damage ve tanklık özelliklerinin hepsini taşıyor. Early gankleri güzel. Aynı zamanda tank kasıp da hasar vurabilmen de mümkün. Tavsiye ederim.

Bu srzon jungle donemiyorum hocam ama topta denıcem. Buıld olarak ne çıkarsam daha iyi olur? Kara balta çıkıp sonrasını full tank kassam iyi olur diye dusundum.

• Top lanede pek tercih etmedim ama ben olsam ilk eşya olarak Hydra veya BotRK'ten birisini tercih ederdim. Daha sonra defansif eşya diziliminde bulunurdum. Duruma göre araya Hırpalayan'da sıkıştırmak güzel olabilir. Daha sonra Hırpalayan'dan Karabalta veya Youmuu tercihleri yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 26 Ocak 2015; 1:41:22 >
  • Bence gayet iyi. Hele kasarsa adc yi tekliyor sonra apc ye geçiyor onu da tekliyor. Geçen sezon 14 win 0 lose vardı xin zhao ile
  • quote:

Top lanede pek tercih etmedim ama ben olsam ilk eşya olarak Hydra veya BotRK'ten birisini tercih ederdim. Daha sonra defansif eşya diziliminde bulunurdum. Duruma göre araya Hırpalayan'da sıkıştırmak güzel olabilir. Daha sonra Hırpalayan'dan Karabalta veya Youmuu tercihleri yapılabilir.

Hydra güzel gider gıbı. W dan as zaten geliyor birde youmu kasarsak dehşet saldırı hızı olur. Q ve hydra ile çok iyi hasar cıkabılır. U sayesinde adc yı tek bırakıp ölüme mahkum ederiz. Sonra ultıden gelen kalkanla takımı tanklar ve zafere gotururuz. Zaten q ve w ile kule canavarı. Hahahahahahah

• Mainim top, en sevdigim ad champ
  • Birde mesafe kapatan bir şampiyon olduğu için Youmuu ile bu etkiyi daha da arttırmak mümkün oluyor. Onun yerine Karabalta tercih edersen de fazladan HP, cooldown ve arm. pen. sağlıyor.
  • quote:

Birde mesafe kapatan bir şampiyon olduğu için Youmuu ile bu etkiyi daha da arttırmak mümkün oluyor. Onun yerine Karabalta tercih edersen de fazladan HP, cooldown ve arm. pen. sağlıyor.

Hepsini denıcem sırayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 26 Ocak 2015; 2:00:27 >
  • Oynanir

• Oyunun en iyi 2 jungle indan biridir.( digeri lee)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.