Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefona bir şey olmaz değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt

Olursa da düzelttirsin bu kadar çekingen olma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yeni aldım ve uğraşmak istemiyorum o yüzden. Garanti kapsamı dışında kalma durumu falan olur diye.

Siz hiç ellemeyin olduğu gibi kullanın Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye için

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü 

• Xiaomi evvelsi gün Hindistanda yeni POCO modeli lansmanında MIUI 13 alacak telefon listesi verdi. Enteresandır X3 GT yok.

X3 pro var

X3 NFC var

X3 (Hindistan) var.

Biz yokuz

Allah Allah !!!

https://www.gizmochina.com/2022/02/16/poco-first-batch-miui-13/

• x-rayted kullanıcısına yanıt

hocam x3 gt android 13 alacak liste aciklandi...yani miu 14 alacak

• Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Bu diğer nedir ? Boşaltamıyorum. Telefon zaten hafıza kartı desteklemiyor çekeceğimiz var depolamadan. Araştırdım bulamadım. Telde WhatsApp, telegram gibi uygulamalarda yok. Yedek tel olarak kullanıyorum şuan. Bu diğer alan canımı sıkıyor. Medya,foto video kısmını zaten yedekleme ile hallettim ama bulamadım diğeri. Geçici çözüm fabrika ayarlarına getirmek olabilir ama sonra yine aynısı olabilir. Yeni güncellemeyi bekliyorum. Gelsin sonra hard reset,fabrika ayarlarına geçirip tekrar kururum yaparım diye düşündüm.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Bu telefon poco x3 gt olarak sadece global versiyon da ismi geçiyor. Asya da Xiaomi Redmi Note 10 pro 5g 2021 olarak geçiyor o yüzden ismi yok o listede. Ayrıca tel 2021 de çıktı normal olarak 2 yıl güncelleme desteği beklersin. Telaş yapmaya gerek yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovexxx -- 19 Şubat 2022; 14:40:52 >
  • Normalde telefonda oyun mu oynanır derdim oyun oynamazdım ama bu telefonu alınca oyun oynamaktan keyif almaya başladım hiç takımla donma yok BİA3 oynuyorum stereo çok fark ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 13 güncellemesi de alacak cihaz olması gerektiği gibi. Android 12 biraz gecikti. Şubat ayında güncelleme alacağı denmişti x3 gt için. Belki son hafta belki Mart ayında artık.

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü
    Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübüwebtekno
    Android 13 Güncellemesi Alacak Xiaomi Modelleri Belli Oldu
    https://www.webtekno.com/android-13-guncellemesi-alacak-xiaomi-modeller-h120914.html
  • MIUI 13 güncellemesini alan var mı?

hocam martta gelecek deniliyor.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Android 12 ile birlikte mi gelecek?

• Arkadaşlar telefonun 128 gb lık modelini Aralık ayında eşime aldım. Özellikle şarjından çok memnun kaldığımız için kendime de aynı modelin 256 gb lığını aldım.

Benim telefonumda bazı sıkıntılar yaşıyorum.

1.   Zaman zaman konuşma esnasında benim sesimin kesilip karşıya iletilmediğine şahit oldum. Konuşmayı bitirip yeniden açmam gerekiyor.

2.   İkinci nokta da Mobil Veri açık iken bazı bildirimiler hemen gelmiyor (whatsapp, gmail ve twitter gibi). Ancak evde iken Mobil Veriyi kapatıp wifi yi açtığımda peşpeşe bu bildirimler geliyor.

3.   Bu durum muhtemelen internet paketimden kota yenmemesi için ayarlanmış. Ancak ben bu bildirimleri anlık olarak almak istiyorum. Bu nedenle, örneğin GMAIL  için;

Ayarlar / Uygulamalar / Uygulamaları Yönet / Gmail / Veri Kullanımı’na geliyorum.

Burada Veri Kullanımını Kısıtla seçeneğinde TİK var. Bu Tik’i kaldırırsam Mobil Veri Kullanımı durduruluyor. Mail gitmiyor. Gmail ağı kullanılamıyor diyor.

Mobil Veri açık iken, bu TİK varsa maili anlık gönderiyorsunuz. Ancak anlık olarak bildiriminiz gelmiyor. Ancak wifi’yi açtığınızda anlık olarak alabiliyorsunuz ya da gmail’i açıp sayfayı aşağı çekerek YENİLEMENİZ gerekiyor.

Bu durum beni rahatsız ediyor.

Halbuki TİK olduğu sürece Mobil Veri ile maillerin anlık gelmesi gerekmez mi? Tabi bu anlattığım Whatsapp ve Twitter için de geçerli.

Eşimin telefonunda da durum böyle. Sizde de durum böylemi acaba? Bu durumu çözmek için başka ayar var mı?

Eğer herkeste böyleyse; umarım yeni android güncellemesi ile bu durum düzeltilir.

• Kısıtlanmamış veri diye bir ayar var. Oradan mobilde bildirim alamadığınız uygulamaları açarak bir deneyin.

evet

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.