< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (50. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ekran camı bende arıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran camı kullanan arkadaşlarımız bizi bilgilendirirse çok güzel olur
Ekranın üzerinde zaten fabrikasyon ince bir koruma filmi var, onu çıkarttığınız için mi cam filmi arıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
telefonla birlikte gelen ekran jelatini çok ince ama zaten telefonda son çıkan gorilla glas victus var, jelatini çıkarttım başka normal ekran koruyucu aldım bu sefer de hassasiyet bir miktar geriye gitti..tekrar bulursam jelatin taktırmak istiyorum mevcut jelatinli hali fazla korumaz ama en azından victus varken neden cam koruma takalım?
-
Bende öyle düşünüyorum hocam
benim takılı gelen orijinal koruyucuyu anahtar çizdi çıkardım.
mat bir tane aldım. dokunmatik sorunu olmadı.Ama çok karanlık kaldı. zaten ekran amoled değil parlaklık düşük bir de mat filmle çok kötü oldu. Söktüm.
Bir telefoncuda jelatin kestirdim. Hem tam yapıştıramadı hem 1-2 ay kullanımda üstü bir garip oldu. Böyle çukur alanlar veya dalgalanma gibi birşeyler oluştu.
memnun değilim pek.
İnternetten başka bir tane sipariş verdim. Adam kırık yollamış , parasını geri iade etti.
Velhasıl kelam keşke üstünde gelen kalsaydı gene en iyisi oydu.
1-2 aya olan jelatini de çıkarıp çıplak kullanırım artık.
-
gm21 pronun ekran koruyucusu indirimdeydi onu aldım işimi görüyor kullandığım kılıfla beraber sadece 1 mm kadar sol taraf boşluk kalıyor onun dışında altı ve üstü tam kapatıyor, tavsiye ederim
ben hidrojen jel kaplattım her teelfonuma yaparım (xiomi ürünlerine) hala güncellemeyi yapmadım fixlenmedi dimi sıkıntılar ?
-
-
-
-
pil sağlığını nerden öğrendiniz hocam?
-
Accubattery uygulamasından hocam
O uygulama doğruyu göstermiyor.
Güncelleme duzeltildimi yani ekran süreleri güzel görünüyor
Sanmıyorum hocam bendeki 12.5.8 rom şunalik 9 saat ekran alıyorum
13 hala sıkıntılı gibi
12.5.4.0 dayım ben ekran sürem 5 saat civarı benim bugün biraz kastım 120 Hz kapalı 6 saat aldım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X