Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar pil performansı bence net pil sağlığı ile ilgili. 6 aylık cihaz ve pil sağlığı 96 - 97 arası gidip geliyor. Kullanırken hep buna dikkat ettim ve MIUI 13 ya da ondan önceki 12.5.4 ile arasında hiçbir fark göremedim. Biraz yavaşlama var o da menü geçişleri ve uygulamalarda Android 12 ile alakalı durumlar. Tam kararlı değil. Umarım kararlı hâle gelir. Ayrıca MIUI 13 çoğu cihazda bu durumlar oldu. Düzeltme güncellemesi gelir muhtemelen. M52 modeli iyi bir tercih olur ama işlemci, mono hoparlör, şarj gibi noktalarda geride kalıyor. X3 GT hala çok güncel özellikleri olan ve bence daha alınabilecek bir model. Ama işte biraz daha kararlı hale gelmeli. Çok daha iyi olabilir. Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vzmen_tchno07 -- 6 Nisan 2022; 18:27:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• X3 GT parasına göre kesinlikle çok iyi telefon hele amoled ekran da olsaydı diğer modeller bu telefonla baş edemezdi..sadece Xiaominin poco serisine çok dikkat etmediğini fark ettim eskiden Xiaomi üst üste sürekli kararlılık güncellemeleri yollardi ben mi 6 mi 5 kullandığımda ama şimdi bekle de Xiaomi hataları hemen düzeltmek için güncelleme yollasin

• Arkadaslar miu optimizasyonlari kapatip ayrica ek ram ozelligini kapatinca cihaz 2 kat hizlandi hele 120 hertz de super otesi oldu tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende miui optimizasyonu kapatınca WhatsApp ta isim yerine numaralar görünüyor bu konuda bi firki olan varmı

• kaanberkay22 K kullanıcısına yanıt

hocam isimleri yenile yapinca duzeliyor bir defaya mahsus o

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Bi denemek lazım. İşe yarıyor gibi. 12.5.4 e yakın bir hız oluyor gördüğüm kadarıyla.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Kullanıyorum, iyi kılıf iyi koruyor, pratik ama telefonu kalınlaştırıyor ve çok ağır. Ben kamera kapağı için tercih ettim, memnunum ama daha hafifini bulursam geçerim.

hangi ayarlardan yapıyoruz bunları?

• Geliştirici seçeneklerinden en altta miui optimizasyonu var ordan oluyor hocam

Bunu yapınca telefon süper oluyor

• 21musa21 kullanıcısına yanıt
    Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Ayrica gelistirici seceneklerinden ustteki gibi animasyonlari ve bulaniklastirmayi da kapattim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 11 Nisan 2022; 7:55:23 >
  • Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü
    Erişebilirlikten görüş de animasyonları kapat var oradan da aynı işlevi görüyor

• celestial_fury kullanıcısına yanıt

ben sizin cevabınızdan önce almıştım zaten ama pek beğenemedim.

Yamuk yumuk bir şey yanları tam kapatamıyor hafif açık /gevşek kalıyor, kamera kapağını hareket ettirmek çok zor, ilk denememde kapak çıktı. yüzüğün ortasındaki şekilli kapak düştü.telefonu yere koyunca tam dengede durmuyor.

Kalınlık ve ağırlık benim için sorun değil. Bir süre kullanır sonra çıkarırım artık.

• Animasyonları kapatınca kullanım kalitesi çok düşüyor telefon dan başka herşeye benziyor o şekilde

• S.a. arkadaşlar 6 aylık poco x3 gt cihazım da malesef oyunlarda takılmalar ÖZELLİKLE TUŞLARDA donmalar oluyor pess 2021 de denedim pas vereceğim tuşlarda malesef hangi tuşa basarsan bas donuyor bu en az 5 sanıye sürüyor hemen game turbo sekmesine basıyorum tekrar tuşlar çalışıyor. Oyunlarda sizlerinde başına gelen bu tür şikayetleri olan varmı?

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt

Ben satranc oynarkende dondu gibi oldu ama duzeldi.

• format atmadan reset atma gibi bir olay varmı varsa nasıl oluyor yardımcı olursanız çok makbula geçer

Hocam ben guncelleme yaptim,format attim daha iyi oldu.

Fabrika ayarlarınamı döndünüz yoksa Hard reset mi?

telefonu sifirla ile dondum.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.