Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (48. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
X3 GT parasına göre kesinlikle çok iyi telefon hele amoled ekran da olsaydı diğer modeller bu telefonla baş edemezdi..sadece Xiaominin poco serisine çok dikkat etmediğini fark ettim eskiden Xiaomi üst üste sürekli kararlılık güncellemeleri yollardi ben mi 6 mi 5 kullandığımda ama şimdi bekle de Xiaomi hataları hemen düzeltmek için güncelleme yollasin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar miu optimizasyonlari kapatip ayrica ek ram ozelligini kapatinca cihaz 2 kat hizlandi hele 120 hertz de super otesi oldu tavsiye ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende miui optimizasyonu kapatınca WhatsApp ta isim yerine numaralar görünüyor bu konuda bi firki olan varmı
hocam isimleri yenile yapinca duzeliyor bir defaya mahsus o
Bi denemek lazım. İşe yarıyor gibi. 12.5.4 e yakın bir hız oluyor gördüğüm kadarıyla.
Kullanıyorum, iyi kılıf iyi koruyor, pratik ama telefonu kalınlaştırıyor ve çok ağır. Ben kamera kapağı için tercih ettim, memnunum ama daha hafifini bulursam geçerim.
-
hangi ayarlardan yapıyoruz bunları?
-
Geliştirici seçeneklerinden en altta miui optimizasyonu var ordan oluyor hocam
Bunu yapınca telefon süper oluyor
-
-
ben sizin cevabınızdan önce almıştım zaten ama pek beğenemedim.
Yamuk yumuk bir şey yanları tam kapatamıyor hafif açık /gevşek kalıyor, kamera kapağını hareket ettirmek çok zor, ilk denememde kapak çıktı. yüzüğün ortasındaki şekilli kapak düştü.telefonu yere koyunca tam dengede durmuyor.
Kalınlık ve ağırlık benim için sorun değil. Bir süre kullanır sonra çıkarırım artık.
-
Animasyonları kapatınca kullanım kalitesi çok düşüyor telefon dan başka herşeye benziyor o şekilde
S.a. arkadaşlar 6 aylık poco x3 gt cihazım da malesef oyunlarda takılmalar ÖZELLİKLE TUŞLARDA donmalar oluyor pess 2021 de denedim pas vereceğim tuşlarda malesef hangi tuşa basarsan bas donuyor bu en az 5 sanıye sürüyor hemen game turbo sekmesine basıyorum tekrar tuşlar çalışıyor. Oyunlarda sizlerinde başına gelen bu tür şikayetleri olan varmı?
-
Ben satranc oynarkende dondu gibi oldu ama duzeldi.
format atmadan reset atma gibi bir olay varmı varsa nasıl oluyor yardımcı olursanız çok makbula geçer
-
Hocam ben guncelleme yaptim,format attim daha iyi oldu.
Fabrika ayarlarınamı döndünüz yoksa Hard reset mi?
-
telefonu sifirla ile dondum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X