Stabilikten kastınız nedir acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (47. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Uygulama ayarlarına girin.
Otomatik başlatmayı aktif hale getirin.
Bildirimler zaten açıktır muhtemelen.
Pil tasarrufundan da kısıtlama yok u seçin.
Bu şekildeyken bildirim ile ilgili bir sorun yaşamıyorum.
Hatta eski telefonumda (Samsung Note 7 FE) özellikle imstagram bildirimleri hiç gelmiyordu. Gt de sorun yok şu an için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Aynı bu şekilde yapmıştım. Uzun süredir bu ayarlarda kullanıyorum. Ama dediğim gibi bir eksiklik var, bir sıkıntı var yani, yine de geç geliyor. Bazen anında geliyor bazen geç geliyor.
-
1-ahize sesi çok yüksek
2-cevapsiz arama gelince telefon uygulamasına girip o kişiyi aramama rağmen cevapsız arama bildirimi yukaridan gitmiyor
3-youtubede video izlerken videonun başında ses var görüntü donuk oluyor biraz ileri geri alınca videoyu görüntüde hareket etmeye başlıyor
4-ana ekranda çift tıklama ile ekran kilitlemeyi kapatmama rağmen arada yine aktiflesiyor
5-wifi açık olmasına rağmen bazen modem dibinde otomatik bağlanmıyor ayarlardan wifi ye gidip elle tiklamam gerekiyor bazen bağlanmak için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahize sesi donanımsal bir şey sanırım.
2. Maddeye denk gelmedim olabilir yani.
3 4 5 ise öyle bir sorun yok benim telefonumda.
Bende bu sorunlar yok hocam..
Bu sorunları olmayanlar şanslı..miui 13 yükleyelim dedik telefon bildiğiniz eşek oldu böyle güncelleme mi olur Allah aşkına Xiaomi bence poco serisine çok önem vermiyor bu güncellemeyi xioami 12 ye redmi note serisine veremez
güncelleme yapmadım telefonu 2 aydan fazla kullanıyorum hiçbir sorun yok çok nadiren wifiden mobile / mobilden wifiyi açınca bir iki saniye takılma oluyor onun dışında oyun oynamazdım normalde bu telefonla oyundan çıkmıyorum, telefon ahize sesi yüksek demişler ama anlamadım yandan kısıyorsun kısılıyor açıyorsun açıyor nasıl bir yüksek ses anlamadım, şu anda sorun yok, sunduğu tüm özellikleri sonuna kadar veriyor, tek yetersizlik olarak kulaklıkla müzik kalitesini beğenmedim diyebiliirim, önceki telefonumda dts vardı bunda yok sanırım o yüzden dts e alışmıştım.
-
Sanırım poco f4 pro çok iyi bir telefon olacakmış gelince X3 gt ile kıyas yapıp yola hangi telefonla devam edeceğime karar verecem
hocam o telefon 9000 tl den asagi olmaz bence suan en iyi alternatif samsung m52 onceden de yazmistim ...
Ben ilk defa samsung harici bi telefon kullanıyorum, sadece denemek için aldım, pişmanmıyım değilim ama poco yu şahsen bir daha tercih etmem.
Mesela şöyle bir kaç sıkıntı var, ekran ışığını en düşüğe aldığında ekran hiç görünmüyor, okunmuyor, bir firma düşün ki bunu bile yapamamış, ayarlayamamış. Keza ekranın yansıma yapması da bu fiyattaki bir telefona göre bir iki tık fazla ve şahsen beni rahatsız ediyor. Ekran kenarlarından hafif bastırınca gövdeden minik çıtırtılar geliyor, bunların olmaması gerekirdi. Kardeşim A52 almış, taş gibi telefon, imrenmedim desem yalan olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelstina -- 6 Nisan 2022; 7:12:15 >
Merhaba arkadaşlar. Telefon 2 gündür bluetooth kulaklığımı görmüyor. Yeniden başlattım falan yine olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Not: Kulaklık diğer cihazlarda görünüyor ve çalışıyor.
-
Esimde mi 11 lite var,2.bir guncelleme geldi.13.03 guncellemesi sanirim buna da gelecek..
Phone Doctor Plus diye bir uygulama var, onu yükleyip çalıştırarak telefonun bluetooth unun düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
şu kılıfı kullanan var mı almayı düşünüyorum da
gittigidiyor
Xiaomi Poco X3 GT Kılıf Silikon Yüzüklü Standlı Kamera Korumalı Siyah (gef) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-poco-x3-gt-kilif-silikon-yuzuklu-standli-kamera-korumali-siyah-gef_pdp_765868583
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 6 Nisan 2022; 16:13:25 > -
ben de m52 ile bunun arasında kalmıştım, ama işlemcileri arasında çok fark var, şu farkı görüp de m52 almak anlamsız geldi bana, değiştirirsem ancak dimensity 9000 li bir telefonla değiştiririm o da yetmediğinden değil insanoğlunun nefsinden.
nanoreview.net
Snapdragon 778G vs Dimensity 1100: tests and benchmarkshttps://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-778g-5g-vs-mediatek-dimensity-1100
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X