bende miu 13 var,sarj kotu oldu bazen aklim samsung m52 ye kayiyor hata mi ettik poco aldik diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
bende miu 13 var,sarj kotu oldu bazen aklim samsung m52 ye kayiyor hata mi ettik poco aldik diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayir hata etmediniz ozellikleri gayet guzel telefonun. Miu 13 duzelecektir ben yukledim ama kurmadim duzelince kurucam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vzmen_tchno07 -- 25 Mart 2022; 23:58:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk once guncelleyip sonra fabrika ayarlarina donerek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peki ben cihazi dun aldım sıfır olarak yeni yinede sifirlamalimiyim? 24 saat olmadi henuz sifirken cihazi kuralı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taheed1986 -- 26 Mart 2022; 13:19:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vzmen_tchno07 -- 26 Mart 2022; 14:35:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bence sifirlayin hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben telefonu aldığımdan beri sosyal medya bilidrim sorunu var. |
Global rom, Android 12.5.4 Kararlı sürüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aslinda o kadar bir degisiklik yok ha android 11 ha 12, ufak tefek sorunlar giderilmis,sarj cok degil ama belli oranda azalmis ,yani olsada olur olmasa bundan sonraki surecteki guncellemelerle insallah daha iyi olur,miu 13.5 gibi,yukleme isteginize bagli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kararli guncellemelerle duzelir diyelim.Bence 2 sene daha goturur en az.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |