Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncelleme server ı çok yoğun. Bazen ulaşılamıyor o zaman güncelleme çıkmıyor.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Bende de tam çalışmıyor. Bazen rar gözükmüyor öncesinde yoktu güncellemeden sonra olmaya başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmez olaydım, 1 gr kasmayan telefon kasmaya başladı. Photoshop uygulaması resmen kapanıp açılıyor, bu uygulamayı kaldırmayacaksa hiçbir anlamı yok. diğer uygulamalarda da bariz hissediliyor, twitter, instagram gibi en basit applerde geçişlerde ya da açılırken kasıyor. şimdi sorum bir önceki miui 12.5'e nasıl dönerim? bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

• cemcem4534 C kullanıcısına yanıt

Aynen miu 12.5 daha kararli gibiydi,umarim yakin zamanda kararlilik guncellemeleri gelir.İsterseniz fabrika ayarlarina gecin sifirlayin belki duzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemcem4534 C kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar kurulum yapmanızı öneririm. Ama bu sorunlarınızın kesin çözümü olmayabilir. Bu durumu ben de ve eminim bir çoğumuz da yaşıyor. Bulanıklaştırma ve açılış efektleri var ve sanki kasıyor gibi hissettiriyor ama kullanıldıkça sanki daha iyi oluyor gibi. Bundan sonra bir iki kararlılık güncellemeleri ile bu sorunlar çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vzmen_tchno07 -- 17 Mart 2022; 23:20:46 >
  • Bu soruyu başlarda da sordum. Cevap veren çıkmadı, yeni gelenlerden belki bilen vardır.

Android auto kullandığım iki tane aracım var. Telefonumda da MyTuner ve TuneIn radyo uygulamaları var. Eski HTC telefonumda da vardı bu uygulamalar.

Eski HTCde 2 arabada da android auto çok geç açılırdı ama açıldı mı MyTuner ve TuneIn e tıklayınca koşulsuz hemen radyo dinlemeye başlardım ve arabaları direksiyon kumandaları ile kanalları ilerletebilirdim.

Pocoda Allah var android auto şimşek gibi açılıyor.. Kabloyu takmamla kafamı kaldırır kaldırmaz android auto açılmış oluyor. Müthiş hızlı.. Ama radyo uygulamalarına dokununca "üzgünüz tuneIN (veya MyTuner) şu an telefonunuzda çalışmıyor gibi görünüyor" yazıyor. Hoppala tekrar telefonu elimize alıp tuneIn veya mytuner i telefonda açınca o zaman arabada çalmaya başlıyor. Bu çok aptalca, hem de çok tehlikeli . Belli ki bir ayar veya kısıt var. Muhtemelen telefonun arabaya müdahalesine engel oluyor. Bu engelin nereden kaldırılabileceği veya neyse bu ayar ile ilgili bir bilgisi olan var mı ? MIUI 12 de de öyleydi 12.5 ta da öyleydi şimdi MIUI 13 ile de aynı.

• Arkadaşlar napalım güncelleme yapalım mı yapmayalım mı?

• Mert103 kullanıcısına yanıt
    Memnun olan yok gibi, bende yapmadım.

• Düz Poco x3 konusu göremedim, kullanan var mı buralarda?

6000 mah bataryası dikkatimi çekti de. Alsam mı diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanberkay22

Bu mesaj silindi.
    Bootloader kilidini açıp istediğin sürümü indirim fastboot yapabilirsin hocam

• Miui 13 güncellemesini yükledim şimdi telefon eşek oldu ram sanki 4gb gibi oldu adamlar bilerek bunu yapıyor kesinlikle

• 21musa21 kullanıcısına yanıt

format atin hocam..

• Sarj yiyen uygulamalar ;

1.3g ile kullanim
    2.google play hizmetleri
    3.120 hz kullanim
    4.Yuksek cozunurluklu oyunlar

• İnstagrama foto atınca kalite çok düşmüyor ama videolarda aşırı bir düşüş var bunun çözümü bulundu mu acaba ? var mı bir alternatif yönteminiz?

• 13.0.1 sürümünü dün yükledim ve gram kasmayan telefon abuk subuk kasmalar yaşadı. sıfırlayarak tekrar kurulum yaptım ama nafile. güncelleme yapmayanlar bence beklesin bir süre. umarım yakın zamanda düzeltirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htamerozkan

13.0.1 sürümünü dün yükledim ve gram kasmayan telefon abuk subuk kasmalar yaşadı. sıfırlayarak tekrar kurulum yaptım ama nafile. güncelleme yapmayanlar bence beklesin bir süre. umarım yakın zamanda düzeltirler.
    Benimde aynısı oldu eski sürüme geri döndüm

• Bence yaza dogru guncelleme gelir,isler duzelir ama yaza cok var...

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Yaza kalmaz. Nisan ortası gibi yeni ufak tefek güncellemeler gelir muhtemelen. 13.0.3 gibi. 13.5 gibi net bir ara güncelleme belki yaza kalır ama ufak optimizasyon güncellemelerinin gelmesi çok uzun sürmez.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.