Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizimki de TR rom bize niye gelmedi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marlboro__man M kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemeyi yükledikten sonra cihazınızdaki gerekli yedekleri alıp, fotoğraflarınız varsa başka bir cihaza aktarıp sonrasında da fabrika ayarlarına sıfırladınız mı? Genelde böyle büyük güncellemeler sonrası bu tavsiye edilir çünkü. Böylece cihaz daha kararlı hâle gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vzmen_tchno07 -- 13 Mart 2022; 17:15:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın romu SKPTRXM olarak geçiyor ve sanırım pilot test kullanıcısı. Pilot test kullanıcılarına öncelik veriliyor. Burada sıkıntı çıkmayınca normal kullanıcılara da dağıtılıyor. Muhtemelen sizin romunuz RKPTRXM dir. Bende de öyle. Sorun çıkmaz ise yakın zamanda dağıtım başlar diye düşünüyorum.

• vzmen_tchno07 kullanıcısına yanıt

Evet RKPTRXM ..

• Arkadaslar kesinlikle miu 13 yani guncelleme yapmayin,forumlarda cok sikayet var,kararli oldugunu okudugumuz yorumlardan sonra yuklemenizi oneririm.Cok sikayet var....

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Duyduğunuz birkaç şikayeti yazabilir misiniz? Ya da o şikayetlerin olduğu forumların linklerini paylaşabilir misiniz?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-gt-hayal-kirikligi-miui-13-deneyimi.124294/

gördüğüm manzara resmen çok farklı kötü bir telefonun kamera performansıydı.

64Mbps için durum daha da kötü. Kamera açısından gözle görülür bir düşüş var ve bunun plasebo etkisi olmadığından emin olmak için hiçbir şey söylemeden arkadaşıma kamerayı test etmesini söyledim. Kamerayı açtığı ilk saniye söylediği şey "Kamera eskisinden çok daha kötü görünüyor sende nasıl görünüyor?" idi.

Dokunmatik:

Fark etmek güç olsa da dokunmatik noktasında 12.5'e göre kesinlikle bir gecikme farkı bulunmakta. Dokunmatik belli bir gecikme ile birlikte geliyor.

Sonuç olarak arkadaşım ve ben için Miui 13 kabus bir deneyim idi.

Miui 12.5 için geri dönüş vakti. Umarım faydalı bir inceleme olmuştur 12.5'e göre iyi bir yanını bir günlük inceleme sonunda bulamadım.

Edit:

Miui 12.5 dönüş sonrasındaki deneyimlerimi alttaki yorumda belirttim.

Alintidir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 13 Mart 2022; 23:16:25 >

Teşekkürler. Zaten bu tür güncellemeleri cihazda sorun yaşayanlar yapmalı bence. Şu an memnunsanız bir sorun çıkana kadar yapmayın. İlla yapacak olanlar da mutlaka gerekli yedekleri alıp güncellemeyi yaptıktan sonra cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp kullanmalı. Ben YouTube ve şimdi de YouTube Vanced da yaşadığım videolarda donup sesin devam etmesi ve arada videolarda karlama, takılma sorunları için güncellemeyi yapmayı düşünüyorum. Çünkü benim için bu bir sorun. Sizin şikayet ettiğiniz bir sorun yoksa biraz daha beklemek daha mantıklı olur.

Ben oyuncu birisiyim. Dokunmatik geç algılama oyunda da yapıyordur eminim o zaman ? Test ettiniz mi oyun performansını ? Pil kullanımında bir değişiklik oldu mu ? Poco - Xiaomi bu güncellemeyi bizi bu güncellemede denek olarak kullanacak. İleride ne zaman yaparsa artık bug güncellemesi :( Daha çok bekleriz. Hayal kırıklığına uğradım. Meraklıydım güncelleme için. Sanırım devam edeceğiz eski sürümle :) Güncellemede sorun olmazsa ilerde o zaman güncelleme yaparız :)

Youtube da buglardan bahsedilmiş. Karanlık mod sorunu antutu puanı düşmesi en başı çeken sorunlar :(

Son bir şey daha poco x3 pro miui13 güncellemesinde 580k civarına çıkmış 560k civarından bizim tel 600k nın altına indi performans kaybı oldu. 580k lara düşmüş... Yani Poco x3 pro performans olarak eşit oldu :) Çok garip poco x3 gt nin performansını düşürmeleri. Oysa ki poco x3 pro daha uygun bir telefon :) Galiba ara model almanın sorunları bunlar bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovexxx -- 14 Mart 2022; 12:39:54 >

• Lovexxx L kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı geriye götüreceklerini düşünmüyorum. Biraz geç yayınlamaları daha iyi olur. Eksiklikler görülüp düzeltilir ve öyle yayınlanır. Bizde yavaştan satmaya başlayan bir model. Böyle bir hata yapmaları çok kullanıcı kaybettirebilir. Geç gelsin güncelleme ama sorunlar çözülsün yeter ki. Durun hele bir bekleyelim bakalım ne olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vzmen_tchno07 -- 14 Mart 2022; 13:5:4 >
    Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Kendimi tutamadım :( Güncelleme geldi. Demek ki oto güncelleme vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovex28 -- 14 Mart 2022; 15:8:17 >
  • Evet sevgili arkadaşlar TR rom yani RKPTRXM için de güncelleme geldi. Şimdi karar zamanı bakalım yükleyecek miyiz? Ben de kararsızım. Bazı sorunlarım var düzelir umuduyla yüklemek istiyorum ama şüpheler de var tabii. Yorumlayalım isterseniz :)) Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vzmen_tchno07 -- 14 Mart 2022; 15:16:32 >
  • 13 geçip sıfırdan kurulum yapınca sistem uygulamaları kısmından güncelleme alabiliyor musunuz? tr sunucularında sıkıntı vardı. Gözükmüyor hala. 13 alınca sizde durum nasıl gözüken bir güncelleme oluyor mu?

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Belki güncelleme gelmiyordur. Bilmem hala yapmadım güncellemeyi. Yedekleri alıyorum sonra yapacağım.

• Ben pek fark göremedim. Pil sağlığı modu yok aynı arayüz , Safe mod falan da görmedim.Bu ana güncellemeden pek bir şey anlamadım :D Poco olduğu için mi bilmem koymamışlar bize :( Akıcılık bir tık azalmış. Genel anlamda pek fark göremedim. Kullandıkça anlarım. Reset falan da atmadım.

• Lovexxx L kullanıcısına yanıt
    Kamera konusunda netlik kötüleşmiş diyorlar bir fark gördünüz mü iyi ya da kötü anlamda?

• Bana da geldi yükledim. Henüz bir fark göremedim ben mi farkedemedim bilmiyorum

Pek anlamadım fazla kamera ile resim video çekmediğm için :( Ama bariz oyunda daha fazla ısınıyor bu yeni güncellemede 🤔 Oyun oynadığım için bu telefonla onu fark ettim. Game turbo performans modunu kullandığım için olabilir belki de 🥲

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.