Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selimdonanımhaber S kullanıcısına yanıt
    Bildirim gelince ekran açılması normal değil mi ekran kapalı şekilde bildirim gelmesi şarja takarken yada çıkarırken ekran açılması normal çalışma prensibi bu diye biliyorum. Ama şu ayarları bir kontrol edin.
    Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü
    Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Bunlardan da bir sonuç alamazsınız. Telefon hakkında, MIUI sürüm, Sağ üst köşeden üç noktaya tıklayıp en son paketi tekrar indirip güncellemeyi tekrar yapınız. Genelde ufak yazılımsal hatalarda yazılımı tekrar güncelleyerek format atmadan çözülebiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ekranin açılması elbette normal.benim telefonum açılıyor. Videonun başında cihaz kilitli.ama bildirim geldigi gibi telefon,sanki parmak izi okutulmus gibi kullanıma açılıyor. Geri tuşunu kilitlemeye tanımladim basıyorum kitleniyor. sonra yine atıyorum mesaj bu sefer her şey normal ama ilerleyen saatlerde yine aynısı oluyor.

• Selimdonanımhaber S kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi poco launcher yükleyin test edin, sonra MIUI 13 yeniden en son paketi indir seçeneğinden indirip tekrar yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 17 Eylül 2022; 9:14:44 >
  • Tamamdır. Hayırlı akşamlar

• Arkadaşlar bana acilen şunun cevabını vermeniz lazım, en son geçen sene ilk çıktığında poco f3'de yoktu şuan miui'da mümkün mü bilmiyorum....

Diyelim örneğin 0212 1234567 diye bir numara rahatsız ediyor... Ben 0212 123 ile başlayıp devam eden TÜM numaraları engellemek istiyorum bunu yapmak mümkün mü.. İlk 6 rakamı aynı olan Tüm numaralardan gelecek aramalar otomatikmen bloklansın engellensin beni rahatsiz bile etmesin istiyorum.. Bu mümkün mü.. Yoksa illa başka program mı kurmak lazım..

ÖNEMLİ EDİT : SADECE sorduğum soruya cevap istiyorum arkadaşlar, alternatif program tavsiyesi istemiyorum.. Mümkünse en son güncel Global android ve miui sürüm yüklü telefon kullananlar cevaplarsa daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Eylül 2022; 23:58:47 >
  • 21musa21 kullanıcısına yanıt

İşlemcisi daha düşük. Diğer özellikleri daha iyi. Oyun oynamayacaksanız X4 her zaman daha iyi.

• Merhaba arkadaşlar Poco x3 gt yurtdışı telefon aldım telefon mükemmel fakat benim en favori oyunum Bia 3 açılmıyor oyun açılışta PC konsolu resmi ile takılıyor ve oyun açılmıyor aşağıya ekran görüntüsü ve video atıyorum lütfen Bia 3 oynayan X3 gt kullanıcıları bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim Novagate nin bir yorumunda Bia 3 oynadığını okumuştum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

• Mamibjk M kullanıcısına yanıt
    Oyunu game space yükle ondan sonra oyunu açmayı dene orada ayarlarda yapabiliyorsun Güvenlik, içerisinden game space girip oyunu ekle Örnek; Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

• dahool kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sorum olacaktı game space i yükleyip dediklerinizi yapınca açılırmı

Zaten cihazından game space var onun içinde aktif edeceksin ondan sonra test edersin. güvenlik içersinden game space bul onun içersinden artı tuşuna basıp oyunu ekle sonra oradan oyuna girmeyi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 21 Ekim 2022; 13:41:32 >
    Dahool baktım bir oyu açtım game turbo aktif oluyor fakat uygulamalarda game turbo yok tamam buldum game turboyu ana ekrana kısa yol ekledim fakat game space yok onu nasıl yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamibjk -- 21 Ekim 2022; 13:51:0 >
    dahool game space diye bir oyunda yok

dahool ben telefonu ilk aldığimda game spacei silmişim herhalde nasıl geri yüklerim teşekkürler

dahool kusura bakma sizi rahatsız ediyorum fakat game turbo ile de oyuna girilmiyor oyun açılışta PC konsolu resmi ile takılıyor Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

dahool bu dediklerinizin hepsini yaptım oyunu en az 6 kez silip yeniden yükledim yine olmadı 2 haftadır bu en sevdiğim oyuna giremiyorum bu telefonu özellikle bu oyun için almıştım teşekkürler

Oyunu play storeden yüklüyorum oyun yüzde 50 -60 arasında takılıyor hiç açılmıyor en az 6 kere silip yükledim aynı

Oyun play storedemi takılıyor yoksa indikden sonra ki gelen ekranda mi takılıyor yani oyunun dosyası inmemiş onun için açmaz benim dediğimi yaptınmı dosyaları sildinmi maalesef sen benim dediklerimi dinleyip yapmıyorsun

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.