Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun play storeden iniyor oyunu açınca resimdeki gibi PC konsolu resmi ile takılıyor ve hiç açmıyor dediklerini aynen uyguladım şimdi oyunu tekrar yüklüyorum Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mamibjk M kullanıcısına yanıt
    Tamam dene olmazsa özelden yaz burayı meşgul etmeyelim fazla bunun için

• dahool kullanıcısına yanıt
    dahool senide meşgul ettim kusura bakma yine olmadı yıllardır oynuyorum ilk kez böyle bir şey gördüm Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

• Mamibjk M kullanıcısına yanıt
    Bu siteden obb dosyasını indir indirdiğin dosyayı android klasörünün icindeki obb klasörünün içine at sonra oyun girmeyi dene Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Bu arada özelden yaz ordanbia3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 21 Ekim 2022; 14:55:56 >

• x3gt ile realme gt master edtıon arasında kaldım. fiyat olarak x3gt 800 lira daha pahalı. hangisini tavsiye edersiniz? telefonu kardeşim oyun için kullanacak. tşk...

• Esoes12 kullanıcısına yanıt
    Realme; Amoled ekran yanar ısınmada, Pil oyun için yeterli değil, işlemci düşük. Bence amoled ekran hariç realmenin artısı yok, X3 gt işlemci çok iyi ekran IPS yanma olmaz. Pil 5000mah. Gayet iyi yani uzun süreli kullanım için başarılı cihaz.

tamamdır hocam teşekkürler.

• Selamlar , eşime de X4 Pro 5G aldık. Yalnız whatsapp vs uygulama bildiriminde numara göstermiyor.

Onun kaç bildirim olduğunu gösterme ayarını nereden yapıyorduk. Dün buraya da bakındım ama bulamadım.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Ayarlar içerisinde bildirim rozetleri olması lazım oraya bakıp istediğiniz uygulamaları açıp kapatın.

• X4 pro bizden farklı. Ayarlar/ana ekran kısmında rozetin numara veya daire olma seçeneği varmiş oradan yaptım. Bizde o ayar yok. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm hayırlı günler arkadaşlar. Reno5 lite cihazımı poco x3 gt ile değiştirmek istiyorum. Yaptığım araştırma neticesinde Band 20 eksikliği olduğu ve cihazın bu nedenle şebekesel problemler yaşadığını okudum. Tereddütte kaldım. Kullandığım hat Türk Telekom ve İstanbul ilinde ikamet ediyorum. yılda birkaç kez şehir dışına çıkıyorum. Band 20 eksikliği nedeniyle 4.5G ile gerek İstanbul içi gerek şehir dışında şebekesel olarak internet ve görüşmelerde problem yaşarmıyım?

• Ergin. kullanıcısına yanıt
    Şehir ortamında sıkıntı olmuyor ama şehirler arası yolcuk yaparken diğer telefonlara göre hat cekmeyebiliyor yani kırsal yerlerde bazen sıkıntı yapabiliyorken şehirde sıkıntı yok

• kaanberkay22 K kullanıcısına yanıt

Üstad cevabın için teşekkür ederim. Siz bir problem yaşadınız mı?

Aslına bakarsak neredeyse hiç yaşamadım köye gittiğimde bile kullanabiliyorum. 4.5g bazen kopsa da 3g hep oluyor bende

• kaanberkay22 K kullanıcısına yanıt

Üstad teşekkür ederim kot 1 (giriş altı) de oturuyorum reno5lite telefonum ev içinde bazı noktalarda band 3 bazı noktalarda band 20 kullanıyor ( network cell Info uygulaması ile ölçüm) açık alanlarda da band 3. Hattım türk Telekom. Evde band 20 geçmesi nedeniyle telefonda sebekesel sorun yaşayacağımı düşünüyorum

Bununla neden uğraşıyorsunuz ki WiFi arama ile evinizde çekmeyen yerde hattınız wifi ile arama aktif olur ulaşabilirliğiniz olur böylece evde İnternet olması yeterli. Telefonun kendi çekim gücü iyi ise her yerde çeker. kullandığınız operatör konumunuza görede değişebilir. Bunlar olmasın diye bu özelliği yapmışlar. Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Teşekkür ederim hocam. O zaman şebeke olarak ciddi bir sorun yaşamam doğru mu?

Evinizde WİFİ var ise şebekede iyi çekmiyor yada evin bazı yerlerinde şebeke yok ise WiFi aramam aktif olunca Wi-fi üzerinden destek alarak ulaşabilir oluyorsunuz arama yaparken ve de aranabilirken. Arkadaşım bu şekilde uzun süredir kullanıyor. Ben kendim bizzat yaşamadım ama iş gereği önemli bir pozisyonda olan arkadaşım bu şekilde çözdü. Telefon çok önemli idi onun için ulaşılabilirlik sorunu yaşamadı. Halende kullanıyor. Operatör kaynaklı bazen sorunlar oluyor bazı yerlerde çok sıkıntı buda normal sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Selamun Aleyküm
    Arkadaşlar normal kamera ile, 64 mp kamera kıyaslayan oldu mu?
    Ben çok farketmez sanıyordum ama, 64 mp modu, gündüz baya fark ediyor netlik anlamında.

• Arkadaşlar, merhaba. X3 GT de kare yani pencereler ekranına basınca arka plandaki uygulamaları parmakla yukarı kaydırarak kapatmak istiyorum ama bulamadım bu ayarı. Bana yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.