Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlara girip, son kullanılanlarda öğeleri düzenle yazınız oradan istediğiniz ayarı seçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 27 Kasım 2022; 20:56:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

Bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar almayı düşünüyorum 2.ellere baktım değişim cihazı olarak çok var kronik bir sorunu varmı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar bu aralar cihazım fazla ısınıp şarjı çabuk bitmeye başladı.
    Neden olabilir? 1 yılda batarya ömrünü doldurur mu ki
    Aşırı oyunda oynamam günlük kullanım daha çok

• kaanberkay22 K kullanıcısına yanıt

aynı dertten muzdaripim .

bir anda şarjı cabuk bitmeye başladı.

Isınma sorunu yok.

Ben de pek oyun oynamıyorum. Bir tane bilardo oyunum var. onu da 3-5 dk 2 kere falan oynuyorum günde.

• Bunun çözümü batarya değiştirmek mi

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Malesef bende de durum aynı.

• Bende sorun yok arkadaslar ilk gunku gibi satranc oynuyorum bazen 1 yil oldu,elimden dusmuyor telefon ani sarj bitme olayi yok,bence verileri yedekleyip temiz format atip birde boyle deneyin....

• Arkadaşlar selam yurt dışı poco x3 gt kullanıyorum. Imeı kayıt yaptırtım telefoncudan fakat güncelleme yapmamam gerektiğini söyledi. Bu konu ne kadar doğru ? Güncelleme yapsam sorun olur mu ? Bilgisi olan var mı

• Güncelleme de sıkıntı olmuyor sıfırlayınca sıkıntı oluyor diye biliyorum

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta sıfırladım yedeklemeden kurulum yaptım ama nafile halen daha hızlı bitiyor şarjı

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Ani düşmüyor zaten. Daha çabuk bitiyor.

• Taykob T kullanıcısına yanıt
    Bazı cihazlarda güncelleme ile gitmiyor bazılarında ise güncelleme yapınca gidiyor. Bu cihazda ise güncelleme ile gider daha doğrusu yeni cihazlarda artık böyle oluyor diye biliyorum.

• kaanberkay22 K kullanıcısına yanıt
    Yüklediğiniz en son uygulamaları kontrol ediniz bunlar pili etkileyebilir. Cihazı sıfırlama denebilecek bir yöntem. Ayrıca pil ve performans kısmında verileri temizleme yapınız. Yani pili bitiren bir uygulama olmalı onu bulmalısınız. Donanımsal bir sorun yok ise 1 senede pil bitmez böyle bir sorun oluşmaz. Ayrıca bu uygulamayı indirip batarya sağlığını test edebilirsiniz. Biraz bu programı kullanıp size en iyi sonucu verecektir. Şarj olma bitip tekrar şarj olup 5-10 güne sağlık hakkında Bilgi verir.
    ▶️ İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 1 Aralık 2022; 7:16:49 >
  • yalnız ben Turkcellden Vodafone a geçtim. ondan sonra batarya daha çabuk bitmeye başladı.

Acaba şebeke ile alakalı olabilir mi ?

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Band 20 desteği yok diye biliyorum X3 GT'nin. Vodafone Band 20'yi yaygın kullanır. Çok sıkıntılı bir tercih olmuş, Turkcell'e geri dönmenizi öneririm.

• Android 13 e gecenler pisman gibi,ekran suresi azalmis gibi yorumlar var samsung forumlarinda,ayrica snapdragon islemcilerin performansli ama isinma ve bataryanin cabuk bitmesi gibi sorunlari mevcut,bundan dimensty islemciden devam ederim gibi gorunuyor,bu arada uygun fiyatli telefon onerisi isteyenler icin ( Cunku cogunluk 10 bin tl ve ustu) Tecno camon 18 p yi onerebilirim.

• Yeni güncelleme geldi MIUI 13.0.4.0 SKPTRXM adında. Güncellemeyi yaptınız mı bir değişiklik var mı arkadaşlar?

• Yaptim 132 mb lik kucuk guvenlik guncellemesi ,suan icin sorun yok 5 dk yuklendi...

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.