< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 22 Kasım 2021; 15:51:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (7. sayfa)
-
-
hocam emulator oyunlarini Android box ile oynuyorum full ekran daha guzel oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Citra,dolphin ve yeni gelecek olan aethersx2 emulatöründen bahsediyorum. Bir süreliğine snapdragon cihazların gerisinde kalacak bu uygulamalarda öyle görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu dediğiniz emülasyon, emülatör olayı sadece oyunlarla mı ilgili?
Ben hiç oyun oynamam alabilirmiyim Dimensity işlemcili telefon.
en iyi islemci snapdragon ama sikintili sarj hemen bitiyor ornegin one plus 9 pro,s21,mi 11 gibi snapdragon 888 islemcili telefonlarin sarji su gibi gidiyor.hatta poco f3 un sarji bile hizli bitiyor ozellikle snapdragon 778g ve dimenstiy 1100 islemciler her yonden cok guzel bilginize...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 22 Kasım 2021; 19:51:38 >
Arkadaşlar sizce gt siyah mı yoksa beyaz mı ?
Beyazı parlıyor mu ışıkta göremedim pek beyazını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKHino -- 22 Kasım 2021; 20:59:8 >
Evet hocam oyunlar için diyorum.
Bende beyazı var ışığın açısına göre bir kaç renk arasında geçiş oluyor. Şimdiye kadar sahip olduğum telefonlar hep siyah renkti. Parmak izi konusunda da izi göstermiyor beyaz renk.
-
Evet arkadaslar telefon suan 4220 tl civarina indi bilginize...
Daha önce sordum sanırım ama alma arifesindeyim. Şu Band 20 olmaması kullanımında herhangi bir sorun yarattı mı acaba şimdiye kadar kullandığınız kadarıyla.
-
Teşekkür ederim. Dün akşam bende satın aldım.
Alırım bir hayırlı olsun :D
Hangi sitede
Hepsiburada da ama şu anda güncel fiyat 4.399 TL oldu sanırım.
-
4200 civarına almayı düşünüyordum, dolar uçunca hemen artırdı herkes fiyatları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bugun sabahtan oglen 2 ye kadar 4200 civarini gordu,trendyol da
Kırsal bir kesimde oturuyorum ve şuana kadar şebeke ile ilgili bir sorun yaşamadım genel olarak bir sıkıntı yaşamadım
Ben merkezde oturuyorum hattım Vodafone genelde 2-3 diş çekiyor konuşurken ilk dakikalarında kopma oldu tekrar aradığın zaman sıkıntı olmuyor. Neden anlamadım. Band 20 bunda etkili midir?
band 20 eski bir bandtir,vodafone bu bandi kullaniyor.Sorun olursa sadece kirsal kesim vodafone de olur bilginize...
Evet bende zaten Turkcell' e geçme düşüncem vardı tuzu biberi oldu :)
Yurtdışı kayıt çıkmış diyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X