Suan bende kapali,ona istinaden dedim.Oyle kullandigim icin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (9. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ben de en çok fotoğraf örneklerini merak ediyorum. Paylaşma imkanı olanlar birkaç tane ekleyebilirse karar verme aşamasında olanlara çok faydaları dokunur. 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Band 20 nin arayacağın kişiyle alakası olmaz
Dağda bayırda telefonun 4gd Band 20 ye bağlanmaz 2 g de kullanırsın
Kırsa ve kapalı alanlarda sinyalin zayıf geldiği noktalarda 4g Band 20 ye geçer.
Sinyal kaliteli ise Band 20 ye bağlanmaz
Telefon gt değil
6200 ler Band 20 dir
Diğer Operatörde 6400 yazar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle şey mi olur eski bir banttır diye
Operatörler kapalı alan için kırsal bölgeler için ulak istasyonlarında köylerde hala kullanıyor.
Tüm Operatörler kullanıyor sadece vodafone ye özgü değil.
Bu arada sendeki telefonda görsel ile eklersen aydınlatsın kullanıcıları
Telefon >ayarlar >telefon hakkında >tüm özellikler >dahili depolamaya ard arda tıkla 4 defa sayfa açılacak
Alt tarafta hücre yenileme bilgilerinde ımmediate tıklayıp ekran görüntüsü eklermisiniz bakalım
Yani Telefon 2G - 3G - 4G otomatik kendisimi seçiyor?
Ayarlardan mobil ağlar dan otomatik seçersen kendi seçer
Bu dediğin ekran görüntüsü, kırsalda çekim durumu ile alakalı birşey mi? Tam olarak anlamadım. Ben de bu telefonu sipariş ettim. Şuan kargoda. Kırsal ve az çeken bir yerde görev yapıyorum. Band 20 yok diye telefon ya da İnternet daha mı kötü çekecek yoksa daha iyi çekeceği diğer bandlara mı yönlenecek?
Bölgende 4g sinyal seviyesi zayıfsa bölgede Band 20 den yayın geliyorsa telefonda 4 g sinyali göremeyeceksin
Merkezlerde band20 ye bağlanmadığından hız Bi nebze daha iyi olacak tabi sinyal geliyorsa
Peki bu durum 3 g sinyaline olumlu yansır mı?
3 g sinyali kuvvetliyse sebekeyi 3g de kullanırsın.
Ben de telefonum bozulunca bu cihazdan aldım. N11den almıştım 4441tlye. Geçen trendyol'da 4600lere 256gb'liği düşmüş ona üzüldüm fakat kutusunu açmıştım. Bu cihaz POCO Türkiye garantili diye geçiyor fakat benim anlamadığım bu telefonun bootloader kilidi açık şekilde geldi bana. Genpa bakıyor garanti işine fakat C1 international diye dubai firmasının etiketi vardı üstünde. Model numarası 21061110AG geçiyor
-
Ben onu kaçırdım ama 4800 e aldım 256 GB lik modeli. :) Sonra fiyatlar patladı zaten. Şu ekonomide birşeye ihtiyacın varsa zaman kaybetmeden almak lazım yoksa tren kaçıyor. :)
Arkadaslar fiyatlarin artmasi soz konusu stoklari biten poco f3 5000 tl den 7200 tl ye cikti,bu telefonun da her an artmasi soz konusu ham fiyat ,300 dolar civari,bilginize..
Bu arada band20 olayindan bahsedilmis ben 1.5 aydir kullaniyorum Telekom hattim Ardahan ve koylerinde cekim ve internet sorunu yok ( Biraz gezdim oralari ),suan izmirdeyim buranin kirsal yerlerinde de sorun yok.Bazi arkadaslar teknik bilgiler vermis orasini bilemem.Ozetle telefonda sorun yok ( sensor,sarj,performans)gonul rahatligi ile alabilirsiniz...
Bende hb sitesinden aldım, benimde aynı şekilde geldi. Bu arada uygulama çekmecesini nasıl kapatırım? Bütün uygulamalar ana ekranda olsun istiyorum.
ayarlar, ana ekran,ana ekran uygulama kasasi kapat
-
tamam uygulama kasasi ac kismi kapali dogru olmus.
-
hocam o kapanmaz cunku poco launcer o ,farkli bir launcer kullanmalisiniz.Ornegin evie ,nova launcer gibi
Smart Switch gibi bir program ile Samsung telefonundaki verileri bu telefona taşımak mümkün olabiliyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X